View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:31 pm Post subject: |
|
|
Když klikneš na to tlačítko "Profil" u svýho příspěvku, tak se pak podívej do adresy a je to to číslo na konci (za u=..)  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 296 Location: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:34 pm Post subject: Re: Pokus |
|
|
o.l wrote: | Chci prispet, tak jen zkousim jak najit to cisilko. Ackoli tu nikde moc neprispivam, tak sem nekdy zajdu kouknout. Takze Vam rad pridam. Jen se chci pripojit aby to moje cislo bylo vic viditelne. Nejlepe vytvorit clanek s printscreenama, aby to nasla i nejvetsi lama :-) Mejte se. |
Taky jsem tam žádný čísílko nenašel, asi tam ještě není, rád přispěju, ale at je to aspon vidět, aby pak někdo neřekl..... známe to. Počkám, uvidím _________________ S40,SL10,S25,M35,S35,ST55,SL45,ME45,MT50,C55,C62,S55,M65,SX1,CX75,S68 (N73) |
|
Back to top |
|
 |
o.l kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:37 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Když klikneš na to tlačítko "Profil" u svýho příspěvku, tak se pak podívej do adresy a je to to číslo na konci (za u=..)  |
Prave ze jsem nemel kde kliknout a hledat nekde jeden ze svych nemnoha prispeveku se mi nechtelo. Predpokladam je moje cislo je 4711, ne? Kazdopadne do prikazu jsem vas ucet jsem pastnul, tak by mel byt OK. A pokud jsou blbe 4 cifry z variabilniho symbolu snad nebude takovej prusvih. Nicmene by me potesilo, kdybych se mohl nejak casem dozvedet, ze ty penize mate.
Last edited by o.l on Thu Sep 14, 2006 2:40 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 296 Location: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 2:39 pm Post subject: |
|
|
No jo, link, to mě fakt netrklo a to je to tam napsaný.  _________________ S40,SL10,S25,M35,S35,ST55,SL45,ME45,MT50,C55,C62,S55,M65,SX1,CX75,S68 (N73) |
|
Back to top |
|
 |
mrfazole kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 7:06 pm Post subject: |
|
|
Tak takhle bych to určitě neřešil.Co takhle ze siemensmanie udělat napůl placenou službu např.u softu staršího jednoho roku, za poplatek třeba 15 Kč což je asi jedna sms za 30 Kč a cca přistup do download na 0,5-1hod.A na novinky bych nasadil 70 Kč za sms což po zdanění bude kolem 40 Kč a stím by se už dalo operovat.
Prosím berte s rezervou odhady zisku z SMS-ky.,Nemíním se stím počítat.
A co Vy na to,ostatní registrovaní a navštěvníci. Já bych stím souhlasil,než se po stránkách ploužit a čekat na stažení, malého souboru.Pořád lepší než posílat SMS-ky do různých pochybných soutěží,s kterých máme my dárci kuloví...........Čus mrfazole |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 7:29 pm Post subject: |
|
|
Nemam cas procitat celou 14ti str diskuzi. Ale - FW bych rozhodne resil distribuci pres bittorent.. Aneb uzivatele sobe.. Snad to jeste nikdo nerekl.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 7:41 pm Post subject: |
|
|
Ale prd. I SUSE Linux se dá stáhnout přes torrent a warez to určitě neni.
Podle mě to neni špatnej nápad, jenže zase je strašně moc lidí, kteří neumí torrent používat a třeba Operu 9 (kde je to se stahováním z torrentu hodně zjednodušený) taky nemaj všichni _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:02 pm Post subject: |
|
|
Prave, kdyz ma hodne lidi problem vubec zjist,jaky maji svuj "variabilni symbol" tak nejaky torrenty asi nejsou na pořadu dne To je myslim i dostatecna odpoved na navrhy typu paypal.sk... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:06 pm Post subject: Re: Končíme s downloady?! |
|
|
Tom_bo wrote: | Resite tu na 13 strankach jak to udelat "aby slo stahovat" ...... ale podle me je treba hledat pricinu celeho problemu - jde o to ze siemensmania.cz za posledni rok ..... ztratila uroven ...
... muj nazor: Premistil bych web na levnejsi hosting, smazal nepotrebne soubory, ktere se daji bez problemu stahnout jinde a ozivil temata clanku. Nabidnete ctenarum zabavu - ziskate si je a radi vam treba i prispeji na provoz. (Darcovska SMS je nejjednodussi = nejlepsi - taky nepujdu do banky jen abych mohl prispet 15 Kc) |
Absolútne súhlasím s týmto človekom. Úroveň Siemensmánie sa asi pred rokom začala totálne prepadať. Na ilustráciu. "úrovne" . Mám v pamäti diskusiu kde pár ľudí snívalo o portovaní Linux do S65 , asi chlapci s nulovými vedomosťami o hardware, kominikáciach. Proste fakt na zasmiatie .. . Čakal som že to po 2-3 dňoch admin stopne. Ale div sa svete. Bola to žhavá téma snáď vyše mesiaca. Alebo som nepochopil a to mala byť zábava.. he ?
A dnes .... ako nahrať patche... ako nahrať ikony.... ako zrušiť kód prístroja...
Downloady tam problém nevidím. V 80% je obsah stiahnuteľný z iných serverov. Utilíty a oficiálne verzie firmware, stačia linky. Swup werzie, patche a témy by som ponechal. Zarazil ma jeden ktorý tu písal že má u seba v PC celý obsah sekcie downloadov. Preboha načo mu to je ? Chronických sťahovačov z duše nenávidím, poserú všetko dobré čo sa na sieti objaví. Viem je to ťažký problém. No aspoň nastaviť obmedzenie rýchlosti pre usera po stiahnutí denného limitu.
Tu sa otvára aj priestor pre získanie nejakých finančných prostriedkov. Distribuovať poštou obsah sekcie aj s návodmi na nosiči CD alebo DVD v oboch jazykovo blízkych republikách, v ČR a Slovensku. Milióny to nebudú no pre prevádzku by to hádam pomohlo.
Last edited by novice on Thu Sep 14, 2006 8:11 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:08 pm Post subject: |
|
|
jak to mylsíte s tou reklamou mam znamýho kterej má firmu to by pomohlo ?? _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
už sem nějak nechodím, ale hned dnes večer pošlu malou částku na účet, protože mi siemensmania nejednou pomohla a i já jsem kdysi stahoval... jen by mě zajímalo - proč nebyly takové problémy jindy?
EDIT// ještě by mě zajímalo jak je to s tím NNNNN - někteří mají číslo 6-ti místné já teda 4, je mi jedno jestli budu na nějákém seznamu dárců, ale co ti s 6 čísly?  |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:36 pm Post subject: |
|
|
a co takhle udělat CD/DVD siemensmanie?? na každým CD by bylo všechno k mobilu, kterej by kdo chtěl
třebaCD pro mobil C65:
-všechny FW
-všechny Patche pro všechny FW
- návody pro daný telefon + třeba pro řadu do které spadá (v tomto případě x65)
-FF pro daný mobil (nejlépa více druhů FW
-ikonky menu
-základní programy
-grafická témata
-manuál telefonu
-něco jako FAQ
a to by se prodávalo (posílalo by se to na dobírku...)
=>
peníze na chod stránek(než by si to koupily všichni) + co by bylo na CD/DVD nemuselo by bít na Stránkách=> zmenšení... _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:42 pm Post subject: |
|
|
myslis ze by se to na CD veslo? nevim nevim s tema FW a stejne by si to nikdo nekoupil protoze 3/4 z toho se da sehnat i jinde nez jenom tady na SM staci pouzit google _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:48 pm Post subject: |
|
|
tak třeba DVD - obyčejný DVD máš za 10 Kč ...kdyby se to prodávalo za 50/100Kč, tak by si to leckdo koupil.. _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|