View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:52 pm Post subject: |
|
|
jo to uz jo plus postovny to vychazi cca 150 KC na jedno a kdyby tam bylo vsechno co k tomu mobilu tady mame tak bych si to i ja koupil, no ale treba jak by si to chtel resit pri pridani noveho patche pro ten mobil prece si kvuli tomu nebudes kupovat cely novy DVD ja bych to resil nejakou aktualizaci _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:56 pm Post subject: |
|
|
jj, na CD by byl speciální odkaz, kde y bylo po napsání hesla uveřejněného na CD(každé CD by mělo jiný heslo) mohl stáhnout novinky... _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Sep 14, 2006 10:30 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | Tak tak treba mysliet aj na Slovakov. .)) Aj my xceme pomoct  |
Zatiaľ je to problém, ako som čítal, sú dve možnosti poslať peniaze:
1. prevod - cezhraničný aj keď sme v EÚ je dosť drahý a v banke je treba zvyčajne vyplniť hodne iných údajov
2. cez SMS to nejde.
Bol by som za tretiu možnosť:
nejaký účet v banke na Slovensku, ktorá je aj v ČR? My zo Slovenska by sme posielali prevody na ten účet v slovenskej banke a potom by sa to spárovalo
Alebo 4. inak: cez pay a pod.  |
|
Back to top |
|
 |
o.l kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:05 pm Post subject: Ja nevim co se tu resi... |
|
|
Tak tedy, je fakt ze jsem oborem z uplne jiny branze, ze webu a strankam nerozumim, ani mobilum nerozumim, ale vim ze sem chodim, sosam odsud, ctu clanky, ctu forum a tak jsem poslal penize na provoz stranek. Jestli bude hosting tu nebo onde, jak a kde se da vsecko stahnout...zacinam mit pocit (a je fakt ze po ctyrech plznich mam najedou nejak radikalni citeni, takze sorrac za uprimnost) ze si tu ctenari sami, misto aby pridali na provoz, resi jak se to da osulit, osekat a v nejhorsim pripade je siemensmania vlastne zbytecna, da se to vsecko sosnout jinde. Ja osobne bych rad Siemensmanii jeste vetsi, zajimavejsi a vazim si prace tech lidi co tu delaj a taky jsem ty penize poslal. Nemusim kvuli tomu do banky, jde to pres web. A podotykam ze jsem student bez stalyho prijmu. Samozrejme ze chytrejch, dokud nedojde na lamani chleba, je ze by se vidlema dali prehazovat. Howgh. Priste uz jsem zase prijdu jen s dotazem na telefon. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:13 pm Post subject: |
|
|
OK, internet banking používam roky v rámci Slovenska.
Ak mi dá niekto tip ako teda preniesť čiastku cez web do ČR, urobím tak okamžite, pozrel som si formuláre pre cezhraničný prevod v ČSOB a je tam toľko povinných údajov, že neviem odkiaľ ich zobrať...
Pritom ČSOB i Erste Bank (Sporiteľňa) je minimálne tak v ČR, SR.
Prosím aj teda za viacerých zo Slovenska, ako teda prispieť , aby prevodné poplatky nešli do stoviek Sk.
Posielať peniaze v obálke ako hotovosť a doporučene do ČR tiež nie je lacné a nie je to ani bezpečné.  |
|
Back to top |
|
 |
martinf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:55 pm Post subject: |
|
|
Nikdy som nemusel nič prispievať lebo všetky moje otázky už boli na fóre zodpovedané, ale tí čo majú možnosť editovať stránku (Administrátori) by mali vybrať najrozumnejšie nápady, ktoré tu boli spomenuté, a vyrobiť nejakú anketu na ktorej sa ukáže čo a ako (aj podla účasti) dalej !
Ak Siemensmania skončí v najlepšom tak si kúpim Nokiu priviažem si ju nakrk a skočím do rieky  |
|
Back to top |
|
 |
harcuba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 5:26 am Post subject: |
|
|
Ahoj maniaci jsem na to stejně jako MartinF a další podobní čtu fórum, články, čekám na aktualizace a zatím jsem zde vše našel již odpovězeno, takže nebylo za potřebí přispívat. Ale dnes když jsem přišel do práce a uviděl na SM nový článek jak přispět na provoz, ihned jsem vzal do ruky mobila a přes banku poslal pár drobných na provoz. Přeji vám hodně podobných lidí a co nejdelší provoz na dedikovaném serveru  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 6:10 am Post subject: |
|
|
Takže SiemensManiaci, musím uznale pokývat hlavou, že několik z vás přešlo od slov k činům a nějaké peníze opravdu chodí. Považuji to hlavně za signál, že SiemensMania ještě pořád má své věrné.
O víkendu splním náš slib - objeví se sponzoměr s aktuální vybranou částkou, dárcům se na fóru pod nickem objeví přispěná částka a uděláme seznam zaslaných příspěvků, pro kontrolu, že jsme opravdu všechny přijali a započítali.
Tyto zaslané peníze považujeme za vaše a vy si budete v k tomu zřízené diskusi určovat, co s nimi uděláme. Pokud jde například o hosting, zvažujeme přece jen přemístění na webhosting, protože jsme v nabídce Forpsi našli 15GB hosting za 500,- měsíčně. Pokud bý tento mohl parametrově stačit, bylo by možná vhodné se stěhovat a vybrané prostředky šetřit na horší časy, nebo si uspořádat pěkný sraz SiemensManie, kam by sponzoři měli speciální VIP průkaz s VIP výhodami.
EDIT: dokud není hotový sponzoměr, tak aktuální vybraná částka je necelých 1900,- Kč
Co si o tom myslíte? Každopádně vám všem za celou redakci děkuji. Je to pro nás opět signál, že SiemensMania ani v době "temna" BenQ pořád ještě není zbytečná. |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 7:51 am Post subject: Este raz trochu hrachu na stenu - LEN PRE OBYVATELOV SR. |
|
|
stano.mania wrote: | OK, internet banking používam roky v rámci Slovenska.
Ak mi dá niekto tip ako teda preniesť čiastku cez web do ČR, urobím tak okamžite, pozrel som si formuláre pre cezhraničný prevod v ČSOB a je tam toľko povinných údajov, že neviem odkiaľ ich zobrať...
Pritom ČSOB i Erste Bank (Sporiteľňa) je minimálne tak v ČR, SR.
Prosím aj teda za viacerých zo Slovenska, ako teda prispieť , aby prevodné poplatky nešli do stoviek Sk.
Posielať peniaze v obálke ako hotovosť a doporučene do ČR tiež nie je lacné a nie je to ani bezpečné.  |
Da sa spravit prevod za 8 korun. Napisal som to tu dvakrat. Posielal som tak peniaze do CR aj do Nemecka.
Napriklad som si tak platil prispevok na nemenovanom cceskom zabavnom serveri - predtym tam boli rozne rady pre slovakov, akoze poslat peniaze po znamom, alebo postou - no proste cira bezradnost.
Ked som poslal svoj prispevok, o dva dni uz to bolo uvedene ako odporucany sposob platby, nemusel som nikomu nic radit na fore.
Tu boli tu ohlasy, ze ide o zlozity sposob. Tomu fakt nerozumiem a neviem to pochopit. Kto vie poslat peniaze beznym sposobom, nemoze mu robit problem pochopit toto. A system je pouzitelny na poslanie penazi do mnohych krajin.
Zamerne uz nepisem odkaz na stranku, pripadam si trapne ako agent s teplou vodou, hoci s danou firmou nemam nic okrem toho, ze som velmi spokojny uzivatel, chcem len pomoct ludom, ktori chcu pomoct siemensmanii. Kto chce, moze si odkaz najst v starsich prispevkoch.
Neda mi to - neozvat sa, ked vidim ze su tu stale tie iste problemy "medzistatne prevody su drahe, poslem peniaze v obalke, SMS". Riesenie existuje, treba len citat. _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81
Last edited by flemo on Fri Sep 15, 2006 8:04 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
groll pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 7:57 am Post subject: |
|
|
romulus wrote: |
EDIT: dokud není hotový sponzoměr, tak aktuální vybraná částka je necelých 1900,- Kč
Co si o tom myslíte? Každopádně vám všem za celou redakci děkuji. Je to pro nás opět signál, že SiemensMania ani v době "temna" BenQ pořád ještě není zbytečná. |
Tak vám nevím, ale na to kolik lidí tady pořád píše, že by přispěli, se mi to zdá pořád málo.
A navíc to alespoň na měsíční provoz, natož roční stačit nebude.
Tak se snažme lidičky. _________________ C35 -> M55 FW11 + plno patchů -> EL71 FW38 + 256Mb Apacer g:´)) |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:02 am Post subject: |
|
|
2groll: Za dva dny ti přijde 1900Kč málo? Kdyby to šlo takhle dál tak by se vždycky mohlo povest vybrat na měsíční provoz...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:03 am Post subject: |
|
|
2 groll: jestli to někdo posílal převodem, tak třeba je ještě něco na cestě... |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:05 am Post subject: |
|
|
Z tych 1900, kolko prislo cez SMS? _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:11 am Post subject: |
|
|
Z SMS zatím vychází, že dostaneme asi 100,-. Přišlo 9 SMS po 30,-. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|