View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Senor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:46 pm Post subject: S75 a kabel KQ-U8A |
|
|
Dobrý den,
potřeboval bych radu pro práci s kabelem KQ-U8A. Mám půjčený tento kabel původně určený pro CF62. Kabel je do USB.Po připojení na S75 i C65 se telefony vyply. Na siemensmanii jsem našel návod jak upravit starší kabely určené pro řadu x55 a další, pro řadu x65 http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152 . Toto jsem provedl ale telefon PC nenašlo,ale sám telefon kabel rozezná jako DCA-510. Tak jsem jaksi zkoušel ve zprávce zařízení tetno kabel odebrat ale neuvědomil jsem si, že už k němu nemám ovladače.Chtěl jsem se teda zeptat jestli někdo náhodou nemá tyto ovladače a jestli někdo neví jak mám dál pokračovat,jeslti to s tímto kabelem vůbec rozchodit lze.
Mám S75 FW 31, kabel měl původně zapojených nečekaně hodně pinů...1,2,3,4,7 teď je zapojen dle toho návodu i s rezistory
Krapekp@seznam.cz |
|
Back to top |
|
 |
Senor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 6:54 pm Post subject: |
|
|
Jej,je to dva dny a ještě mně nikdo neodpověděl :-( To se mi na siemensmanii už dlouho nestalo:-)
Moc prosím o odpověď, baví mě elektrikařina a nechce se mi dávat 500 korun za kabel :-) Věřím že to určitě rozchodit lze,jenom jsem nikde nenašel kompletní schéma servisního kabelu pro x65 či x75 s kterým jde dělat všechno,přehrávat firmware,patchovat atd. Telefon (S75) se mi sem tam vypíná při přehrávání videa(někdy až dost často) a věřím že by to zpravil nový firmware |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 7:26 pm Post subject: |
|
|
Co ti mozem poradit je driver DCA510 http://mobitools.tripod.com/soft/mobisoft.htm , toto som len vygooglil. Preco sa ti telefon vypina neviem. Inac ten typ kabla mi nic nehovori... |
|
Back to top |
|
 |
Senor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 4:50 pm Post subject: |
|
|
Diky moc za radu ale toto uz sem zkousel driv a zkusil sem to znovu ale nepomohlo to. Ten ovladac je asi na jiny kabel. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|