View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
paja truhlik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 4:39 pm Post subject: dca-540 |
|
|
ahoj mam taky problem s propojením sxg75 .. kabel mam od bonfireho dela je doma ale jak tam pripojim telefon tak chvilku jee ze zacatku stihl jsem nahrat fw22 a customation ale po chvily jak chci se spojit s mpm tak mi to pise ze neni telefon pripojen tak se kouknu com porty jsou vsechny tak jak maj byt a jak vlezu do spravce zarizeni tak si vsimnu ze tam ty com porty nejsou ale pred chvily tam jeste byly a od te doby my to nejde jedine kdyz restartuju komp a nainstauju je znova .......
nevite proc mi je komp vyhazuje ????
nebo proc mi nejde spojit foun s pc ?
diky za vsechny odpovedi  _________________ A55>CX65-fw nepamatam>CX75-fw12+ transcand 512mb>SXG75- fw22 +transcend 512mb+DCA-540+ krusell pouzderko fakt špica/Již vlastíkem IMS-700 :-)) ted uz 1gb transcend |
|
Back to top |
|
 |
paja truhlik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 7:58 pm Post subject: spojeni s pc |
|
|
tak hura uz sem to rozchodil trosku jsem si to precetl tady natom foru a vyskousel jsem ..stahl jsem si mpm z benq.cz a jde mi to perfektne predtim sem pouzival ten co byl u telefonu a ovladace sem pouzival s fw22 3gswup nebo tak nejak ....
skratka a dobre uz to vsechno jede
a nebit fora tak bych se trapila si jeste dlouho  _________________ A55>CX65-fw nepamatam>CX75-fw12+ transcand 512mb>SXG75- fw22 +transcend 512mb+DCA-540+ krusell pouzderko fakt špica/Již vlastíkem IMS-700 :-)) ted uz 1gb transcend |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|