View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:14 pm Post subject: Jimm a Opera Mini na S65 |
|
|
Ahoj, mám problém s Jimm a Operou Mini na mojom Siemense, ani jedna z aplikácií sa nemôže pripojiť cez GPRS. Samozrejme profil mám nastavný správne, pre istotu som si ho nechal aj opätovne zaslať operátorom (Orange). Klasický WAP cez browser telefónu funguje bezchybne, ale keď sa snaží pripjit Jimm alebo Opera, tak mi to hodí chybovú hlášku. Keď zadám v Opere nejakú adresu, tak po cca. 10-15 sekundách dostanem chybovú hlášku: Quote: | There was a problem connecting. There might be a problem with your network setup. Please go to Tools > Help >Introduction and perform the connection test. (Error: t120) | Keď spustím ten test, tak mi to zase hodí hlášku: Quote: | You do not have a working network connection. Please visit http://help.opera.com/mini/ with your desktop browser for instructions.(error: 3.0.10:80/). | Samozrejme pozrel som sa aj na tú stránku, ale dozvedel som sa veľké... veď viete čo.
S Jimmom je situácia podobná, pri pripájaní to hodí chybovú hlášku: Quote: | An I/O error occured (#120.0). | . Máte niekto podobnú skúsenosť, prípadne viete poradiť s nejakým nastavením, že čo mám asi zle?
Ako som už spomínal, operátora mám Orange, a pripájať by som sa chcel prostredníctvom služby Orange World, cez GPRS a profil by som mal mať nastavený správne (nechal som si zaslať aj konfiguračnú OTA správu). _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Back to top |
|
 |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:46 pm Post subject: |
|
|
Hľadal som, a zistil som, že mám nejako blbo nastavené APN, mal som tam orangewap. Normálne sa toto APN-ko používa pri pripojovaní cez klasický vytáčací WAP 927, je zaujímavé že s prehliadačom v telefńe fungoval bz problému. No al k veci. Nastavil som si APN na intertnet.vip (mám službu verejná dynamická IP adresa, preto tá koncovka .vip) a tiež som si zmenil dobu prerušenia z 10 na 300 podľa návodu, ktorý som našiel tejto stránke. Na základe týchto zmien mi už pekne funguje Jimm, ale Opera ešte stále neide a teraz už fakt nechápem že prečo. Pre istotu mi teraz už ani chybové hlášky nevypisuje, len sa pripája, netienené repráky mi vrčia, ale dlhé minúty sa nič nedeje. V čom môže byť problém? _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Back to top |
|
 |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:54 pm Post subject: |
|
|
Teraz mi pre potvoru neide ani klasický WAP, cez prehliadač ktorý je bežne v telefóne. To aby mal človek pre každú aplikáciu zvlášť APN profil...  _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|