clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 a pripojeni pres kabel

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 a pripojeni pres kabel
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
UfON232
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 20, 2006 8:09 am    Post subject: SXG75 a pripojeni pres kabel Reply with quote

zdravim. Mam SXG75 necely 2 mesice a uz mam asi velky problem. Mam datovej kabel, kterej jsem koupil k drivejsimu modelu M65. Je to neoriginal z Levi a ma na sobe napsano pouze SIE S/M/CX 65. Z pocatku kdyz jsem tel. pripojil tak se v MPM detekoval a pri prohlizeni souboru na telefonu to pracovalo spravne. Ted nastala nejaka zmena a MPM tel. detekuje ale po rozjeti prohlizece telefonu se napise tel nepripojen a hotovo. Tel se pres USB nabiji a pres sxg controler se nacte ale do pameti se nedostanu. Nevite nekdo pls co s tim? Moc ho nechci hned davat do servisu ale asi budu muset co? A jeste k tomu kabelu. Da se nejak poznat ze je spravny? Pres aplikaci bitpim ( tusim se to tak jmenuje ) se na nej taky nedostanu.
Dik za kazdou radu
Marek
Back to top
View user's profile Send private message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Wed Sep 20, 2006 8:17 am    Post subject: Reply with quote

Pravděpodobně nebude chyba v telefonu, ale pouze v PC - ve windowsech. Nejdřív zkus odinstalovat MPM, a pokud si troufneš, tak i vyházet zbytky z registrů, restartovat PC, Nainstalovat nejnovější MPM (ten ke stažení pro M81 už pracuje s SXG mnohem lépe-zálohy...), zase pro jistotu restartovat PC a klidně i mobil, a připjit. Dál už to znáš, nainstalují se jednotlivé ovladače...

Pokud ses s telefonem někdy spojil, tak máš kabel správný. SXG se spojí (v zaplém stavu a bez servisních programů)pouze s DCA540, nebo jeho náhradami.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tom.kratas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Mám stejný problém jako Ufon, řeším už ho cca 5 dní ... kabel mám MA-8730P a za žádnou cenu se nemůžu dostat do souborů v telefonu. PLS HELP Brick wall
Back to top
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Dca-510 a ekvivalenty (MA-8730P) Vám nikdy s SXG nebudou komunikovat wink Jedině DCA-540...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tom.kratas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

Takže jsem si koupil kabel zbytečně? Crying or Very sad
Back to top
MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

presne na SXG jedine DCA-540 stoji kolem 220 bez dph ted sem ho kupoval...ale kabel jen na flashe a tak jinak na kopirovani veci na kartu to chce ctecku wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
tom.kratas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

No paráda, vzhledem k tomu, že jsem byl v tom krámě už 5krát a pořád mi tvrdí, že mi to musí jít, tak fakt nevim. Jinak mě ten kabel stál 650 s DPH Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

tom.kratas wrote:
No paráda, vzhledem k tomu, že jsem byl v tom krámě už 5krát a pořád mi tvrdí, že mi to musí jít, tak fakt nevim. Jinak mě ten kabel stál 650 s DPH Crying or Very sad Crying or Very sad

Tvrdit mužou co chtel ale proste s SXG ti pujde jen dca540

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
tom.kratas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 10:15 pm    Post subject: Reply with quote

Oukej. Díky moc ... snad to s nima půjde po dobrým Twisted Evil
Back to top
MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 23, 2006 9:16 am    Post subject: Reply with quote

Zakaznik ma pravo do 14 dnu vratit zbozi bez udani duvodu wink
Back to top
budik01
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 23, 2006 9:41 am    Post subject: Reply with quote

MAOrh wrote:
Zakaznik ma pravo do 14 dnu vratit zbozi bez udani duvodu wink

tak to asi vitr machale..pokud to neni objednane pres internet nebo jiny zpusob zasilkoveho obchodu,tak je to ciste na prodejci jestli ho vezme zpet..

MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 23, 2006 10:06 am    Post subject: Reply with quote

no uz naky cas makam v elektro prodejne a tak neco o tom vim...takze ted sem se dokonce ptal vedouciho a plati to i kamenym obchode ale ma to nekolik podminek...treba jako ty ze se to musi vratit neposkoze¨ne a to v cetni obalu, aby to mohlo jit znovu do prodeje...takze to klido vrta s timhle... wink
Back to top
budik01
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 23, 2006 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

nooo tohle co pises podle me plati pouze na kupni smlouvu provedenou mimo kameny obchod..ruku do ohne bych za to sice nedal ale jeste pozjistuju..vim ze uz sem to jednou resil ale nevim k cemu jsme se tehdy dolamali..

podle me to je tak ze tohle co ty rikas je sluzba navic pro zakaznika,ze kamenemu obchodu nevznika ze zakona povinnost vracet penize bez udani duvodu jako internetovemu a vazne zalezi pouze na prodejci zda zbozi vezme zpet nebo ne.

myslim ze pokud je prodejce normalni tak ti to treba vymeni za jine zbozi a pod. jenom ze zakona mas podle me smulu a donutit ho pokud je vyrobek bezvadny a ty sis jenom "spatne" vybral asi nebude snadne..

tady spise by kolega mel u prodejce argumentovat tim, ze byl spatne informovan o funkcnosti daneho typu kabelu. pokud by to pomohlo tak neni problem poslat original datasheet SXG75 kde je jasne napsano ze funguje pouze s kabelem DCA-540 a chtit ho po prodejci vymenit.

MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 24, 2006 9:40 am    Post subject: Reply with quote

souhlasim wink
Back to top
UfON232
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 25, 2006 8:39 am    Post subject: Reply with quote

Takze jsem zde opet a musim rict ze situace se zlepsila. Radikalni zlepseni tedy nenastalo ale alespon se pres MPM dostanu do founu. Pomohlo mi odinstalovani te novejsi verze MPM ktera umi i zalohovat a navrat k verzi starsi. Pote zase zacal tel. komunikovat. ale je podivne ze predtim mi to jelo i s tou "zalohovaci" verzi MPM.
Chci si tedy ujasnit jednu vec. Kdyz mi to komunikuje s MPM alespon "nejak" tak mam spravny kabel a nebo je jeste moznost ze to je nejaka varianta ktera fungovat nebude? Jde mi o to ze jsem zkousel nainstalovat nove tema do tel. ale nepodarilo se mi to spojit pres BITPIM a to i presto ze ty porty ktere jsou popisovany ten prg. vidi. Tak uz tedy opravdu nevim.
dik za help.
Marek
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum