View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mtb.matysek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:54 am Post subject: 12-ikonkové menu na Siemens M65 a nezvěstný záznamník?! |
|
|
Ahoj,
právě jsem si nahrál na M65ku 12-ikonkové menu z webu Siemens manie a zjistil, že sice vše funguje jak má, ale z menu EXTRA zmizela položka NAHRÁVÁNÍ ZVUKU. Zato se tam objevila položka KAMERA, která tam tuším dříve nebyla...
Jak to prosím opravit/upravit tak aby se zpět vrátilo to nahrávání? Nemáte někdo už upravnou verzi na poslání?
Na fóru jsem našel jen zmínku, že si mám nahrávání zvuků uložit na nějakou klávesu nebo do vlastního menu, ale já bych ji rád v menu:(
Děkuji
p.s. Asi jsem blbej, nebo se mi to jen zdá, že se teď po přejmenování Eurotelu nedá nikde na webu nastavit/aktivovat služby jako roaming, mms a já nevím co, jak to dřív šlo na eurotel-live po registraci:(?! |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mtb.matysek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
...zas tak moc tomu nerozumim, ale kdyz se pri prehravani ikonek meni pouze soubor main.fs tak by to asi na zmenu jinych souboru nemelo mit vliv? |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
mtb.matysek wrote: | ...zas tak moc tomu nerozumim, ale kdyz se pri prehravani ikonek meni pouze soubor main.fs tak by to asi na zmenu jinych souboru nemelo mit vliv? |
Nemělo, ale má... Mě se stalo téměř to samé. Aktivoval jsem jiné ikonky+main.fs a v Extra se mi místo Systému souborů objevila kamera... Nevím, čím to je, ale je to 100% změnou ikon. _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
mtb.matysek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:28 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem se po prehrati ikonek podival pres Menu Creator do souboru extras.fs a zadna polozka se tam nezobrazuje...zkusil jsem pridat dalsi polozku Sound record, ale ikdyz je tam 2x v telefonu porad strasi jen ta Kamera...ach jo |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 10:52 am Post subject: |
|
|
Je to tím, že když si otevřete v Menu Creatoru soubor main.fs dané sady ikon, pak v bloku Menu items na řádku kde je Extras(7) musí být v kolonce funktion extras.xml - (původně tam je určitě Extras(7) a to je špatně)
A mění se to tak, že když se rozklikne daný řádek, pak v bloku item funktion se označí Other (tím se odznačí standart) a do prázdného řádku napíšete extras.xml
Nevím, líp to popsat neumím a obrázky vkládat do příspěvků taky ne.
Přečtením článků http://www.siemensmania.cz/content.php?id=677 a http://siemensmania.cz/content.php?id=277 uřčitě pochopíte o čem mluvím.
Menu Creator musí být ve verzi 0.4.2. Teda, nevím jestli musí, ale já jsem to děl v něm. _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
mtb.matysek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm Post subject: |
|
|
famozni, vypada to ze funguje vse ok, dekuji ti dobra duse!
Jedine co me zmatlo bylo, kdyz jsem otevrel v Menu Creatoru upraveny Main.fs, tak to hlasilo naky chyby ci co, ale vypada to ze to funguje jak ma... |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 3:14 pm Post subject: |
|
|
Jsem rad zes to vyresil. I za sebe, ja s tim totiz zapasil nekdy pred 3-mi mesici a ted jsem mel problem si vubec vzpomenout jak jsem k tomu dosel.
//Smazán duplicitní příspěvek. alkaba _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|