View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Sep 21, 2006 10:19 pm Post subject: |
|
|
sumko wrote: | Takze dneska som volal na Benqsiemens hotline kde si odomna samozrejme vypytali verziu a variant fw. Po dlhsom cakani na drate mi zahlasili ze ta verzia telefonu NEPODPORUJE UPGRADE FW!!!
Skoro ma slak trafil. A ked som sa opytal ci je ina moznost ako updatnut fw tak mi iba odpovedali ze nam to vypisuje ze vas telefon nepodporuje updrage fw.Ze mozno v buducnosti.
Takze tymto u mna siemens zase zabodoval na plnej ciare. |
Buď na tom hotline BQ robia analfabeti
alebo je to inak
Z mojich skúsenosti a aj iných je zrejmé, že operátori kazia mobily úpravami a do tej miery, že upgrade fw nie je také jednoduché. |
|
Back to top |
|
 |
sumko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 6:00 pm Post subject: |
|
|
josiip wrote: | sevas ja mam tiez fon el71 z anglicka tiez fw 12 a variant 145 ale ja som to skusil a sa mi to podarilo spravit na fw31 neviem v com moze byt chyba skus stiahnut aj ovladac na kabel lebo mne az po nainstalovani ovladaca vsetko slo jak po masle pred tym mi nechcelo instalovat fw myslim ze ovladac na CD neni ja som ho stahoval zo benq-siemens.com skus uvidis se |
Wow, gratulujem. To ja take stastie nemam. Ovladace som samozrejme naistalovane mal a aj tak to neislo. A vlastne to su ovladace iba na modem. Ked je telefon pripojeny nikde nemozem najst ziadny port aby som sa pohral s jeho nastaveniami
A este jedna vec. Skus tam napalit fw36 v400 ci ti pojde slovencina. Daj vediet. Dik |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|