View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rumburak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 10:30 am Post subject: SiMoCo přes BlueTooth |
|
|
Nedaří se mi připojit SiMoCo k SK65 přes BlueTooth. Jiné aplikace (např. MPM fungují přes BlueTooth v pohodě). SiMoCo nenajde telefon. pokud mu ručně nastavím port, napíše: Systémová chyba: Invalid device handle, Acces denied (Error -1).
Po instalaci si BlueTooth obsadilo 2 com porty 11 a 12. Jeden pro příchozí, druhý pro odchozí komunikaci. Nastavil jsem je na nižší ve správci zařízení, momentálně COM1 a COM2. MPM se připojuje přes ten COM1. SiMoCo se nepřipojí vůbec. Dokonce jsem zkusil příchozí i odchozí komunikaci nastavit na stejný COM port. Fungovalo to také, ale SiMoCo se stejně nepřipojilo. Rozfungovali jste to někdo? Používám Bluetooth adaptér zabudovaný napevno v notebooku IBM R51. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:14 am Post subject: |
|
|
Komunikujem aj cez BT na CX75 a spoľahlivo na notebooku alebo cez BT Dongle.
Môj postup je taký, že najskôr v BT na strane PC spojazdním Serial Port a pre istotu otestujem, či mi komunikuje s mobilom aj modem mobilu so stranou PC... Nastavenia, Modem...
Určite sa Ti to podarí, niet dôvodu, aby nešiel Simoco na COM portoch 1-9.
Ja používam číslo 7 alebo 9.  |
|
Back to top |
|
 |
Rumburak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:49 am Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Komunikujem aj cez BT na CX75 a spoľahlivo na notebooku alebo cez BT Dongle.
Môj postup je taký, že najskôr v BT na strane PC spojazdním Serial Port a pre istotu otestujem, či mi komunikuje s mobilom aj modem mobilu so stranou PC... Nastavenia, Modem...
A to tam máš na BlueTooth 1 com port nebo 2 com porty? Které nastavené modemu máš přesně na mysli? |
|
Back to top |
|
 |
Rumburak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 12:00 pm Post subject: |
|
|
Rumburak1 wrote: | stano.mania wrote: | Komunikujem aj cez BT na CX75 a spoľahlivo na notebooku alebo cez BT Dongle.
A to tam máš na BlueTooth 1 com port nebo 2 com porty? Které nastavené modemu máš přesně na mysli? |
No HALELUJÁ, už to funguje. Muselo se jít do správce zařízení, najít GPRS via BlueTooth, tam najít "Upřesnit nastavení portu" a tam bylo 12. Tak jsem to nastavil na COM2 a SiMoCo našlo mobil na portu COM2. Kupodivu komunikuje tím portem, co je na něm modem. Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:27 am Post subject: |
|
|
To já když se pokusím spojit SiMoCo s mobilem přes BT, tak skončím s BSOD (bluescreen). Nemůžu přijít na to, co mi to dělá...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|