View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
country776 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 8:04 pm Post subject: |
|
|
ja sem si pujcil od kamose bt za 450KC od firmy MSI starkey a slape kruty okamzite se spoji a dokonce i se sparoval tajne se sousedcinym mobilem _________________ s10->C55->mpx200->S75 |
|
Back to top |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Příspěvky na SM: 500,- |
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:12 am Post subject: |
|
|
Mesiah wrote: | Děkuju za odpověď, ale bohužel, nepodařilo se mi zjistit jak vytvořím spojení bez sw BlueSolei...
V liště žádnou ikonku nemám a v ovládacích panelech nevím co hledat, žádná položka "BlueTooth" tam neni...
Ani jako další sít se mi to nepodařilo najít...
Prosím o radu... |
Zdar,mám to samý jako ty.Díky BlueSolei taky mám potlačený wokenský nástroje pro BT.Přes MPM se do mobilu nedostanu, ale přes SiMoCo v pohodě,v BlueSolei dáš spojení jako na COM a SiMoCo běží super.Na GPRS se dostanu buď přes ručně konfigurovaný Siemens modem přes COM nebo přes ten jejich DUN modem co je v BlueSolei.Ale taky uvažeuju že bych ten program vykopal a zkusil originál windows spojení.Ten program má podle mě snad jedinou výhodu v tom okně na přenos souborů,to ale nevím jestli nemají WXP taky.Že se nemusí hledat na kterým COMu ten mobil je. _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:30 am Post subject: |
|
|
Pajo odinstaluj všechny ovladače blueSoleil,vytáhní dongle z usb zásuvky restartuj a pak zástrč zase bt adaptér zpět do usb a windows si vytvoří vlastní bt stanici a vyhodí ti ikonu v panelech nástrojů.Pak na ní kliknes a máš tam možnosti najít bt zařízení tak pusť bt na mobilu a dej zatím vždy viditelný a stanice si sama najde mobil a nastaví odchozí a příchozí com.Potom můžeš zaheslovat zařízení _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:34 am Post subject: |
|
|
Miroslav Chodovský wrote: | Pajo odinstaluj všechny ovladače blueSoleil,vytáhní dongle z usb zásuvky restartuj a pak zástrč zase bt adaptér zpět do usb a windows si vytvoří vlastní bt stanici a vyhodí ti ikonu v panelech nástrojů.Pak na ní kliknes a máš tam možnosti najít bt zařízení tak pusť bt na mobilu a dej zatím vždy viditelný a stanice si sama najde mobil a nastaví odchozí a příchozí com.Potom můžeš zaheslovat zařízení |
Asi jo,jak jsem psal,nevím ještě jestli do toho praštím,mě UŽ BlueSolei nedělá problémy :-) Uvidím, jsem v tomhle konzervativní, dokud to funguje :-)
BTW:co se týká GPRS vyřešeno,je to SIMkou,mám starou 4 roky, s novejma to chodí i s Oskartama.Takže si jí nechám vyměnit a bude. _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:42 am Post subject: |
|
|
Promiň píšu další,protože mi webnwalk nedovolí napsat delší.Tak potom až se ti ukáže v okně tvůj mobil klikni na něj pravým tlačítkem a vlastnosti a zaškrtní obě služby a je to.Když pak chceš poslat něco s PC do mobilu tak stačí pravým tl.kliknout a dát poslat přes bt a na mobilu kliknout povolit a máš to tam.Naopak daš na pc přijmout a na mobilu odeslat. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:47 am Post subject: |
|
|
Miroslav Chodovský wrote: | Promiň píšu další,protože mi webnwalk nedovolí napsat delší.Tak potom až se ti ukáže v okně tvůj mobil klikni na něj pravým tlačítkem a vlastnosti a zaškrtní obě služby a je to.Když pak chceš poslat něco s PC do mobilu tak stačí pravým tl.kliknout a dát poslat přes bt a na mobilu kliknout povolit a máš to tam.Naopak daš na pc přijmout a na mobilu odeslat. |
tak to je fajné, v tom případě by se o vyhazovu soleie dalo uvažovat daleko vážnějc _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 9:58 am Post subject: |
|
|
Jasně,jak už jsem psal nahoře já jsem připojený k netu,k mpm a ještě přitom volám! Absolutně bez jakého-koliv odpojení.Ať žije winXP+SP2! _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:44 am Post subject: |
|
|
Já mám také BT od IVT, a používám Win 2000 SP4. Hodně jsem se vyvztekal se zprovozněním (dosud jsem s BT neměl zkušenost). Nedařilo se mi komunikovat s SL75 pomocí žádného programu. Nakonec jsem zjistil, že jsem omylem použil ovladač z Windows, tak jsem ho nahradil tím od výrobce a maká to v pohodě. SiMoCo, MPM, Mobiledit... Nicméně přenos souborů mi fuguje nejlépe s dodaným SW (Bluesoil?), rychlost je mezi 15-30 kB/s (což mne příjemně překvapilo). _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
Lexicek začátečník

94.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 8:46 pm Post subject: |
|
|
me to pri kazdym pokusu o prenos na mobil po nekolika chvilich padne a vypne se presun takze mam smulu tam neco nacpat poradite nekdo co s tim? |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Wed Oct 18, 2006 10:35 am Post subject: |
|
|
Co používáš za SW? Mě při přenosu souborů SiMoCo padá, ale manažer co byl u BT funguje spolehlivě. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
|