clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - BlueTooth a Siemens S75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

BlueTooth a Siemens S75
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

ja sem si pujcil od kamose bt za 450KC od firmy MSI starkey a slape kruty okamzite se spoji a dokonce i se sparoval tajne se sousedcinym mobilem
PajaSx5
mecenáš
mecenáš

61.00 SMM

Příspěvky na SM: 500,-
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 9:12 am    Post subject: Reply with quote

Mesiah wrote:
Děkuju za odpověď, ale bohužel, nepodařilo se mi zjistit jak vytvořím spojení bez sw BlueSolei...
V liště žádnou ikonku nemám a v ovládacích panelech nevím co hledat, žádná položka "BlueTooth" tam neni... Sad
Ani jako další sít se mi to nepodařilo najít...
Prosím o radu...

Zdar,mám to samý jako ty.Díky BlueSolei taky mám potlačený wokenský nástroje pro BT.Přes MPM se do mobilu nedostanu, ale přes SiMoCo v pohodě,v BlueSolei dáš spojení jako na COM a SiMoCo běží super.Na GPRS se dostanu buď přes ručně konfigurovaný Siemens modem přes COM nebo přes ten jejich DUN modem co je v BlueSolei.Ale taky uvažeuju že bych ten program vykopal a zkusil originál windows spojení.Ten program má podle mě snad jedinou výhodu v tom okně na přenos souborů,to ale nevím jestli nemají WXP taky.Že se nemusí hledat na kterým COMu ten mobil je.

Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 9:30 am    Post subject: Reply with quote

Pajo odinstaluj všechny ovladače blueSoleil,vytáhní dongle z usb zásuvky restartuj a pak zástrč zase bt adaptér zpět do usb a windows si vytvoří vlastní bt stanici a vyhodí ti ikonu v panelech nástrojů.Pak na ní kliknes a máš tam možnosti najít bt zařízení tak pusť bt na mobilu a dej zatím vždy viditelný a stanice si sama najde mobil a nastaví odchozí a příchozí com.Potom můžeš zaheslovat zařízení
PajaSx5
mecenáš
mecenáš

61.00 SMM

PostPosted: Wed Sep 27, 2006 9:34 am    Post subject: Reply with quote

Miroslav Chodovský wrote:
Pajo odinstaluj všechny ovladače blueSoleil,vytáhní dongle z usb zásuvky restartuj a pak zástrč zase bt adaptér zpět do usb a windows si vytvoří vlastní bt stanici a vyhodí ti ikonu v panelech nástrojů.Pak na ní kliknes a máš tam možnosti najít bt zařízení tak pusť bt na mobilu a dej zatím vždy viditelný a stanice si sama najde mobil a nastaví odchozí a příchozí com.Potom můžeš zaheslovat zařízení

Asi jo,jak jsem psal,nevím ještě jestli do toho praštím,mě UŽ BlueSolei nedělá problémy :-) Uvidím, jsem v tomhle konzervativní, dokud to funguje :-)
BTW:co se týká GPRS vyřešeno,je to SIMkou,mám starou 4 roky, s novejma to chodí i s Oskartama.Takže si jí nechám vyměnit a bude.

Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 9:42 am    Post subject: Reply with quote

Promiň píšu další,protože mi webnwalk nedovolí napsat delší.Tak potom až se ti ukáže v okně tvůj mobil klikni na něj pravým tlačítkem a vlastnosti a zaškrtní obě služby a je to.Když pak chceš poslat něco s PC do mobilu tak stačí pravým tl.kliknout a dát poslat přes bt a na mobilu kliknout povolit a máš to tam.Naopak daš na pc přijmout a na mobilu odeslat.
PajaSx5
mecenáš
mecenáš

61.00 SMM

PostPosted: Wed Sep 27, 2006 9:47 am    Post subject: Reply with quote

Miroslav Chodovský wrote:
Promiň píšu další,protože mi webnwalk nedovolí napsat delší.Tak potom až se ti ukáže v okně tvůj mobil klikni na něj pravým tlačítkem a vlastnosti a zaškrtní obě služby a je to.Když pak chceš poslat něco s PC do mobilu tak stačí pravým tl.kliknout a dát poslat přes bt a na mobilu kliknout povolit a máš to tam.Naopak daš na pc přijmout a na mobilu odeslat.

tak to je fajné, v tom případě by se o vyhazovu soleie dalo uvažovat daleko vážnějc

Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 9:58 am    Post subject: Reply with quote

Jasně,jak už jsem psal nahoře já jsem připojený k netu,k mpm a ještě přitom volám! Absolutně bez jakého-koliv odpojení.Ať žije winXP+SP2!
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 11:44 am    Post subject: Reply with quote

Já mám také BT od IVT, a používám Win 2000 SP4. Hodně jsem se vyvztekal se zprovozněním (dosud jsem s BT neměl zkušenost). Nedařilo se mi komunikovat s SL75 pomocí žádného programu. Nakonec jsem zjistil, že jsem omylem použil ovladač z Windows, tak jsem ho nahradil tím od výrobce a maká to v pohodě. SiMoCo, MPM, Mobiledit... Nicméně přenos souborů mi fuguje nejlépe s dodaným SW (Bluesoil?), rychlost je mezi 15-30 kB/s (což mne příjemně překvapilo).

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lexicek
začátečník
začátečník

94.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 17, 2006 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

me to pri kazdym pokusu o prenos na mobil po nekolika chvilich padne a vypne se presun takze mam smulu tam neco nacpat poradite nekdo co s tim?
Back to top
View user's profile Send private message
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 10:35 am    Post subject: Reply with quote

Co používáš za SW? Mě při přenosu souborů SiMoCo padá, ale manažer co byl u BT funguje spolehlivě.

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum