clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EL 71 OPAL BLACK

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EL 71 OPAL BLACK
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
eintom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 16, 2006 3:22 pm    Post subject: EL 71 OPAL BLACK Reply with quote

Pratele, nevite nekdo zda-li se da v Cesku a pripadne kde sehnat cerna verze EL 71, neboli Opal Black? Nasel jsem ji ve spouste e-shopech, ale nikde neni skladem a dodaci lhuta neni znama. Crying or Very sad Telefonek je naprosto suprovej, ale me proste ta stribrna ne a ne padnout do oka, narozdil od cerne. Nevite nekdo? Diky! wink
Back to top
View user's profile Send private message
alternativ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 16, 2006 4:59 pm    Post subject: Re: EL 71 OPAL BLACK Reply with quote

Cau. Taky se po nem schanim a ve vsech obchodech krom jednoho mi rekli,ze nevi kdy opal black bude. Ale v tom jednom mi zdelili, ze by ho meli dostat snad v nadchazejicim tydnu. Sice uz nevim,jak se ten obchod jmenoval, ale pokud ho dostanou tam, tak myslim, ze by mel byt i jinde.
Wolfovv
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 17, 2006 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Taky jsem na neho cekal a vsude mi rekli ze neni a nevi kdy bude.Mel jsem ho obednany na digipointu,kde meli mit i Opal Black,ale kde nic,tu nic.Uz jsem to proste nevydrzel a zitra budu mit anthracid...pak ho vymenim za cerny...
Back to top
alternativ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 17, 2006 8:28 pm    Post subject: Opal black Reply with quote

Ja si ted koupil dva mesice starou EF81 za bratru 6500 a az bude opal black,tak hned koupim EL71, popr vymenim.

Kdyby nekdo zahledl, ze opal black je na nekterem serveru skladem, tak ihned podejte zpravu!

eintom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 8:33 am    Post subject: A bude vůbec? Reply with quote

Tak mě tak napadá jestli vůbec bude. Na některých obchodech už Opal Black dokonce stáhli z nabídky. Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak zprasili a proste k nam cernou verzi vubec nevozili. Crying or Very sad

Nevite nekdo jestli tedy verze Opal Black je vubec urcena pro nas trh, nebo zda-li se vubec bude dovazet?

Anebo nevite kdo sem ty founky dovazi, ze by se clovek zeptal alespon primo u dovozce, jestli jako jo nebo co bude... Rolling Eyes

Dikes.. Angel
Back to top
Cadi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 10:13 am    Post subject: Re: A bude vůbec? Reply with quote

Dováží je Agora.
Back to top
djadam
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

alternativ wrote:
Kdyby nekdo zahledl, ze opal black je na nekterem serveru skladem, tak ihned podejte zpravu!!!

http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obchod/266661/siemens/benq-siemens-el71/

pre teba Applause
Back to top
sumko
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

To je sice pekne ale maju tam pisane ze dostupnost na otazku. To znamena ze ho nemaju tak isto ako ine obchody....
Back to top
neveceral
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 29, 2006 6:44 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem do Agory napsal, s odpovědí se vrátím hned, jak ji dostanu Pray
p.s. nezvažovali jste koupit ji v SR, třeba přímo na slovenských stránkách B-S mají black opal, pokud ano- funguje v SR nějaká stránka, která vyhledá, v kterém obchodě je dané zboží nejlevnější (ala www.srovname.cz )? A jak by to bylo se zárukou, poskytuje B-S nějakou celoevropskou, případně s lokalizací? Dík.
Back to top
eintom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 29, 2006 12:00 pm    Post subject: Slovensko asi neklapne Reply with quote

Super, chtel jsem tam taky psat, ale jeste jsem se k tomu nedostal. Urcite dej vedet! Jinak co se tyce Slovenska, tak se obavam, ze tam ji nesezenem. Jednak jsem ji nevidel jinde nez u operatoru (a to s naprosto zprasenym fw) a snad jen v par obchudcich (a to jen anthracit), ktere ani nechteli zasilat do CR. Takze timto smerem (bohuzel) si moc nepomuzeme Sad Musíme doufat! Dancing
Back to top
neveceral
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 29, 2006 1:29 pm    Post subject: Reply with quote

tak agora se zatím neozvala, jiné obchody, které jsem taky zkoušel, nic neví, jenom jeden uvedl, že neví ale možná za 14 dní...
Tak nevím, v čem je problém, když černou EL71 může slovenský BenQ-S prodávat přímo ve svém vlastním obchodě.
Ještě zkusím napsat přímo BenQ-S, v čem mají problém oni. Twisted Evil
Back to top
neveceral
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 29, 2006 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

Tak se mi ozval mobilstore, na který odkazují přímo BenQ-Siemens stránky

Dobrý den, do ČR se dováží pouze barva Quartz Anthracite. To jaká barva je pro jakou zemi určuje Benq-Siemens. Myslím si, že jiná barva se oficiálně v ČR prodávat nebude.
S pozdravem, David Činovec
Mobile Phone Service s.r.o. Radlická 1c, 15000 Praha 5-Smíchov
tel.: +420 251 510 100 david.cinovec@ppi-etc.cz www.mobilestore.cz

Tudíž jsem se rozhodl napsat přímo BenQ-Siemens, jestli mi odpoví, tak se ještě ozvu.
Jinak je můžete zkusit bombardovat maily také, ať ví, že nejsem jediný...
Pokud se to ale opravdu potvrdí, tak jdu, byť dosud věrný, od BQS hned pryč, za takovýhle přístup jim peníze nebudu dávat Not talking , i jiní výrobci nabízí stejné modely v různých barvách, aby se doma nepletli.
Back to top
eintom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 12:45 pm    Post subject: Do miciny! Reply with quote

Tak to je teda super Crying or Very sad Jestli se to holt potvrdi, tak mame po ptakach. A ze Slovenska ho kupovat nebudu, protoze jsou vtipne blokovany na operatory, a abych to odblokovaval, nahraval nejakej normalni fw, tak na to nemam nervy. Evil or Very Mad No, uvidime a prinejhorsim to holt Anthracit jisti. Sice neni tak hezkej jako cernej, ale aspon ma cernej zadek a takova hruza to taky neni. Sice me ten jejich pristup stve, ale ten telefonek se mi proste libi Laughing
Back to top
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Ja nevim, ale me Antharcit prijde hezci.

Jinak Jestli jset cetly to na BSQ, tak tam kdysi psali, ze se do CR zacne dovazet Antarctit, a za nedlouho po nem Opal Black.

Otazka co pro ne znamena za nedlouho. Jen si to prectete v info produktu Smile
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
neveceral
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

N3o21 wrote:
Ja nevim, ale me Antharcit prijde hezci.

no mně taky, ale přítelkyni si líbí víc wink , takže já měl mít černý...
N3o21 wrote:
Jinak Jestli jset cetly to na BSQ, tak tam kdysi psali, ze se do CR zacne dovazet Antarctit, a za nedlouho po nem Opal Black.

to ano, ale na Slovensku je černá verze již k dostání v obchodech a i na BQS stránkách, u nás nikdo o dodání černých nic neví a na českých stránkách je v barvách pouze stříbrná. Zatím stále čekám, co mi odpoví přímo BQS, ale jelikož jsem již docela pesimista tak se po 8 letech se Siemens již začínám dívat po SE K610
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum