View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 6:17 am Post subject: Umřela mi ME75-ka |
|
|
... vyděsila mně mrcha. Ve středu večer bez varování mobil pípl a chcípl. Nešel vůbec zapnout, start skončil u úvodní animace a konec. Každý další pokus jen u rozsvíceného displeje. Pokaždé bylo třeba vyndat baterku. Nechel jsem ho teda do rána na nabíječce, to aby baterka byla nabitá pro nějaké oživovací pokusy. Mám totiž udělanou zálohu FF v PapuaUtils.
Ráno, chálabohu, šel normálně zapnout a funguje normálně, ale vyděsil mně haj*l!
Tady se chci zeptat, jakým postupem se nahrává FF zpět do telefonu?
FF mám udělanou v PU (*.bin), tam ale nevidím žádnou volbu pro zapsání do tel., jen kartu konvertor na konverzi pro WinSWUP, to je ono?
V x65_FLASHER-u se zase nevyčetlo nic, teda jen nějakých 65k, takže nevím jestli se dá program použít pro zapsání,
V-klay má zatím s ME75-kama problémy: zálohu vyčítá, ale pak to skončí nějakým chyb. hlášením a nic se neuloží.
Předem dík. _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:39 am Post subject: |
|
|
Pěkně jsi vyděsil ty mně. Ještěže se ti nakonec rozběhla. Taky mám zálohu jenom z PU a ani já jsem ji ještě naštěstí nemusel použít. Cpát to tam přes V_Klay nebo x65Flasher bych nerisknul ani náhodou. Jedině udělat z toho binu userswup s celou FF, a pak se modlit Jeden pěkný, co jsem si udělal, někde mám, dokonce i napatchovaný, ale jaksi ještě chybí odvaha =P~ _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510
Last edited by martin-v on Fri Sep 29, 2006 7:56 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:43 am Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | ....Cpát to tam přes V_Klay nebo x65Flasher bych nerisknul ani náhodou. Jedině udělat z toho binu userswup s celou FF, a pak se modlit Jeden pěkný, co jsem si udělal, někde mám, dokonce i napatchovaný, ale jaksi ještě chybí odvaha =P~ |
Jako bych slyšel sám sebe
Taky bych raději nic takového podstoupit nemusel  _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:54 am Post subject: |
|
|
Můžem se vsadit, komu ta potvora zdechne dřív
No... radši ne
Spíš bych se vsadil, kdy už konečně budeme moct normálně patchovat. Jsme tu kvůli tý blbý chybě sto let za vopicema Vzhledem k tomu, jaký teď mají Rusové zájem o x65 a spol obecně a o ME75 obvzlášt, tak si klidně vsadím, že nikdy  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|