View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rumburak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 10:34 pm Post subject: Mini Excel - jak ho koupit? |
|
|
Líbí se mi program MiniExcel od Simprit, který chci do svého SK65 9trial verze chodí skvěle, ale ukládá než 1 sheet)
http://www.simprit.com/miniexcel/index.html
Poslal jsem objednávku na Simprit, ale oni chtějí platit buď kreditkou (kreditku do internetu zásadně nezadávám) nebo přímou platbou v Singapurských dolarech a tam stojí převod na jejich účet 40 SGD (asi 30 USD), což je 3x tolik než je cena programu - to nejsem blázen, abych platil tolik na bankovních poplatcích. Nekupoval jste už někdy někdo plnou verzi tohoto užitečného prográmku? Nemáte nějaký tip, jak tu platbu provést za rozumou cenu? Děkuji za vaše zkušenosti. Těch samotných 10 dolarů za program je pakatel, ale jak je dostat do Singapuru? Ještě mi odepsali, že je možná platba přes jakési Handango, ale moc nevím, jak se to dělá. Zkušenost mám než s 5element - to bylo v pohodě i bez kreditky. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|