View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koval začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 4:22 pm Post subject: |
|
|
No mojí přítelkyni by tohle doufám nemělo vůbec vadit, ale až vyjde new firmware tak to snad bude lepší, né? _________________ C35i black, C35i silver, S35i, MT50 ztracen, Motorola 2888 death, Alcatel 301 death, Alcatel 301, MT50 ukraden, Nokia 3310, MC60 přejetý busem, MC60 death, M65, CX75 ztracen, CX75 neuznána reklamace, S75 fw40 => Budoucnost nejasná... |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Šůs řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 5:26 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | A vsimli sme si aj dalsiu chybu OLED displeja...pri rychlom prekresleni z nejakeho obrazku na volnu plochu(najlepsie je to vidiet na bielej),zostavaju "duchovia" z predchadzajuceho obrazku...niekto si to mozno ani nevsimne,ale my sme si vsimli je to iba chvilka,ale predsa... |
To delaji nektere displaye, kdyz je nizka teplota, tak maji slabou odezvu. Ze by S88 potreboval tropy  _________________ C25 -> C35i -> C45 -> M55 -> MC60 -> CX65 -> SXG75(fw22) + 1GB RS-MMC + IMS 700 + HHB 700 + S75(fw40) na porovnani |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:36 am Post subject: |
|
|
No,u OLED displayov je to asi uplne normalne  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
iqlogic začátečník

109.18 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 3:18 pm Post subject: |
|
|
Lenze OLED displej nema ziadne podsvietenie!!! On svieti sam!!! To uz nie je ako LCD, body svietia ako na obycajnej TV alebo PLAZME. Preto tam aj nic nevidno ked je vypnuty, pretoze je vypnuty uplne, ale zas ma nulovu odozvu kedze tam uz nie su ziadne tekute krystaliky!!!! Tych duchov by mal odstranit FW, bo kamarat co s TV robi, vravel ze chyba displeja to urcite nie je!!! _________________ Xperia Arc S @ DoomKerneL  |
|
Back to top |
|
 |
speaker31 začátečník

70.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 3:45 pm Post subject: |
|
|
Benq-Siemens sú pekné,ale sú to priadne šmejdy.....Sony Ericsson sú o mnoho lepšie.......... |
|
Back to top |
|
 |
luskysak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:20 pm Post subject: mnoo |
|
|
mno já sem s nim spokojenej :-) |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 6:45 pm Post subject: Re: S88 velké zklamání |
|
|
hansi_cz wrote: | tak jsem si ho koupil. První dojem docela dobrý. Až po několika hodinách ošahávání a zkoušení jsem došel k závěru, nic moc. Zvonění pro příchozí SMS nejde nastavit vlastní, pouze ty zvuky co už jsou nahrány. Při dotazu #06#....#300# na firmware, hláška "operace nepovolena". Tak nevím jestli vůbec půjde nový firmware přehrát. Zasraní žluťáci.  |
Zkus *#300#, to jde ;-) ale zklamání je to veliké. Já jsem u svého S88, který asi záhy vyměním za kvalitní a funkční S75, dokonce narazil na problém s budíkem. Nastavil jsem si buzení na pondělí až pátek, ale v pondělí ráno prostě nezazvonil. Vrtalo mi to hlavou, tak jsem přes veškerou nelogičnost zkusil (v pondělí ráno) zaškrtnout neděli....a hle, v pondělí ráno mě vzbudí budík nastavený na neděli. Prostě totální Shit!!! _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 9:34 pm Post subject: Re: S88 velké zklamání |
|
|
wizaard wrote: | Nastavil jsem si buzení na pondělí až pátek, ale v pondělí ráno prostě nezazvonil. Vrtalo mi to hlavou, tak jsem přes veškerou nelogičnost zkusil (v pondělí ráno) zaškrtnout neděli....a hle, v pondělí ráno mě vzbudí budík nastavený na neděli. Prostě totální Shit!!! |
No já nevím, udělal jsem to jak ty (zrovna dnes) a vše v pořádku? Nemáš starší fw?
Jo a jinak si myslím, že pokud si Benq (či někdo jiný ) pohraje s nedostatky sw, tak si myslím, že by si ten telefon mohl částečně napravit reputaci. Mimochodem má třeba perfektní foťák za příznivou cenu - fotím s ním a fotí super (nedávno jsem vyfotil kvalitně miniaturní housenku... Jo, mohl by trochu "zesiemensovatět"... =P~ |
|
Back to top |
|
 |
GRACHUS začátečník

Joined: 10 Nov 2005 Posts: 41 Location: BRNO,to je to město
61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 9:46 pm Post subject: |
|
|
Máš hodně pravdu s tím fw.Pokud ho vydaj tak to muže byt opravdu dobrý foun,ale zatím opravdu velké zklamání i pro mě.I snad mentálně zaostalý člověk se musí zastavit nad tím,jak si benq muže vůbec dovolit vypustit takto nedodělaný telefon.Nevím co víc k tomu říct... _________________ Siemens M75
Motorola V360
SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 4:12 pm Post subject: Re: S88 velké zklamání |
|
|
liborse wrote: | wizaard wrote: | Nastavil jsem si buzení na pondělí až pátek, ale v pondělí ráno prostě nezazvonil. Vrtalo mi to hlavou, tak jsem přes veškerou nelogičnost zkusil (v pondělí ráno) zaškrtnout neděli....a hle, v pondělí ráno mě vzbudí budík nastavený na neděli. Prostě totální Shit!!! |
No já nevím, udělal jsem to jak ty (zrovna dnes) a vše v pořádku? Nemáš starší fw?
Jo a jinak si myslím, že pokud si Benq (či někdo jiný ) pohraje s nedostatky sw, tak si myslím, že by si ten telefon mohl částečně napravit reputaci. Mimochodem má třeba perfektní foťák za příznivou cenu - fotím s ním a fotí super (nedávno jsem vyfotil kvalitně miniaturní housenku... Jo, mohl by trochu "zesiemensovatět"... =P~ |
Verze FW je 1.25, tak nevím....... Zároveň sem přiložím reakci na můj dotaz do BenQ-Siemens podpory..... obrázek si udělejte....
Odpoveď BQS:
Dekujeme za Vasi zpravu. Tesi nas, ze jste se obratil s Vasim dotazem na technickou podporu spolecnosti BenQ.
Pozadal jste nas o informaci tykajici se mobilniho telefonu BenQ-Siemens S88.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.
Vasi stiznost na telefon BenQ-Siemens S88 sme dne 26.9. preposlali na kompetentni oddeleni, ktere Vas bude kontaktovat. Prosime o trpelivost.
Jsme radi, ze jste se rozhodl pro produkt spolecnosti BenQ.
S pratelskym pozdravem
Krskova Julia
BenQ Mobile
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Můj dotaz...stížnost:
Dobrý den,
dne 21.9.2006 jsem si koupil telefon BenQ-Siemens S88. Musím vám sdělit důraznou výtku k jeho fungování a k tomu, jak si firma BenQ může vůbec dovolit vypustit na trh neotestovaný a nevyvážený produkt.
Stalo se toto: Na telefonu jsem si nastavil budík na pondělí 6:00 ráno. Zaškrtl jsem pouze položku "Pondělí", tudíž v se v položce "Frekvence" zobrazil symbol "M". Znovu jsem zkontroloval nastavení budíku a uložil ho. Nastavil jsem si pro jistotu další dva s tím samým nastavením, pouze s desetiminutovou prodlevou, abych nezaspal a stihl z mého bydliště (150km) let z Prahy na procovní schůzku do USA. Budík mě bohužel nevzbudil a let jsem nestihl. Nemělo smysl letět jinou linkou, protže omluva typu "nezlobte se, ale nevzbudil mě mobil" je prostě neakceptovatelná. Nikoho nezajímá, že jsem si koupil nekvalitní přístroj. Schůzku jsem zmeškal. Ač jsem byl značně rozezlen, tak že jsem chtěl telefon nejradši rozbít, začal jsem zkoumat příčinu mého "nevzbuzení". Došel jsem k závěru a tak to taky u mého telefonu je (nevím jestli jen u mého), že když nastavím pondělí, tak v podělí to prostě nazazvoní ani omylem, protože to, co se v telefonu u nastavení budíku tváří jako neděle, je pro telefon ve skutečnosti pondělí. Přitom zároveň kalendář ukazuje správný údaj, tedy pondělí 25. září 2006.
Já se ptám jak je taková do nebevolající nedbalost možná?!?!?
Telefon BenQ-Siemens S88 jsem si koupil s očekáváním, co BenQ vylepšil na telefonech Siemens. Jaké však bylo moje zděšení a zklamámí. Ta tam je geniální německá koncepce telefonů Siemens. Tyto telefony jsem kupoval pro jejich originalitu, kvalitu N Ě M E C K É značky Siemens, která touto fůzí nadobro zmizela a z telefonu se stal pouze běžný komerční produkt, který dodávají i ostatní výrobci. Ba co hůře, tento telefon je ve svých funkcích daleko pod průměrem běžného Siemens low-endu s barevným displejem.
Design telefonu je povedený, líbí se mi OLED displej a 2MPx fotoaparát, ale tím to vše bohužel začíná i končí.
Moje hlavní výtky k telefonu:
1) Nevhodné uspořádání / rozmístění data a času na displeji
2) Nevhodné umístění názvu operátora na displeji
3) Nemožnost spořiče displeje třeba v podobě digitálních hodin
4) Neustále rozsvěcení displeje a vybíjení baterie při zamčených klávesách a jen letmém stisknutí spouště fotoaparátu, kterému se prostě nelze vyhnout, pokud telefon nosíte třeba v kapse.
5) Nemožnost přenastavení dvou funkčních tlačítek na fákladním displeji - "Jména" a "Fotoaparát"
6) Nemožnost zvukové personalizace jako u Siemens telefonů - některé melodie jsou pouze přednastavené!!!
7) Nemožná grafická personalizace jako u Siemens telefonů
8) Nemožnost nastavení počátku týdne v kalendáři - začíná nedělí
.....a mnoho a mnoho dalších výhrad, které nemám jen já.
Požaduji odpověd do 29.9.2005, čili do tohoto pátku, zda s výše uvedenými závadami bude BenQ neco dělat a pokud ano, tak kdy.
Zaroveň satisfakci za problémy, které mi telefon BenQ-Siemens způsobil.
Na závěr bych vám pouze sdělil, že firma BenQ nehorázně kazí jméno značce Siemens. Díky všem okolnostem bych telefon nejraději vrátil zpět a koupil je jiště původní Siemens v "S" třídě, ale obávám se, že než se vše vyřeší, uplyne doba 14-dnů a nebudu moci telefon vrátit prodejci zpět.
Věřím, že se mi do stanoveného data ozvete a věc se bude konstruknivně řešit nebo se budu nucen obrátit jinam. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
GRACHUS začátečník

Joined: 10 Nov 2005 Posts: 41 Location: BRNO,to je to město
61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
Tak to sem zvědavej. _________________ Siemens M75
Motorola V360
SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:59 pm Post subject: |
|
|
Jen tak do nich!
No, já jim tam psal taky a koukám, že to všechno píšou podle jedný šablony, takže je vidět jejich úroveň.
Moc velký utopista bych nebyl, ale pokud ti odepíšou (a trochu obsáhleji), tak je to dobré znamení. Určitě sem hoď, jestli se ozvali... Musíme na ně TVRDĚ!
Jen tak mimochodem - dneska si BS S88 u mě dost napravil reputaci, když jsem se z linuxu dostal alespoň na microSD . Do paměti telefonu se ale pořád nedostanu, ale to už mi nevadí (k čemu by mi pak byla funkce kopírovat? ). Ta kartička je fakt malinka (512 MB za 497,-- to už jde - to je MB za méně než korunu, ale klasický SD jsou levnější, ale taky větší).
A když jsme u toho pomlouvání Benq - při koupi mobilu mi slíbili i microSD 512 MB jako bonus. Týden mě natahovali a pak mi řekli, že jelikož jsem uplatnil slevu z bonusklubu (to nám taky dalo velkou práci ), tak už nemám na tu kartu nárok, takže jsem jí musel dokoupit. No hádejte - u nich to nebylo... 8) Když už něco slíbí, tak by to měli dodržet...
S tímhle přístupem krachnou ještě dříve, než předpokládají. Jo a taky jsem slyšel , že končí s výrobou mobilů v Německu - zasr***á Asie, to bude všechno jen od Asiatů???? GRRR! Něco bychom s tím měli všichni dělat, jinak se staneme obětí jejich agresivní ekonomiky...  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 5:20 pm Post subject: |
|
|
Mam obavy že to BenQ řešit nebude.Jejich krédo totiž je - "co nejvíce prodat,neservisovat a nebrat reklamace". Za vše snad mluví postoje našich operátorů,kteří telefony BenQ raději stahují z nabídky.Ono totiž,kdo by chtěl posílat telefon na servis do Maďarska že (když se uvažuje o přestěhování servisů na BenQ-Siemens stejně jako to udělal Blaupunkt na GPS navigace). _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 10:12 am Post subject: |
|
|
liborse:
Určitě dám vědět...... Jen na vysvětlenou, wizaard je brácha a poslední dva příspěvky jsem psal přes jeho účet. Nyní jsem již vše napravil a mám svoji
Jediné co nevím je, jestli mám ten mobil vrátit abych to stihl do těch 14-ti dnů a pořídit si osvědčený S75 se Siemens základem nebo čekat co se stane a pak to řešit.
Ještě by se mi hodila rada, které všechny poslední modely mají Sie základ, abych měl eventuelně z čeho vybírat  |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 10:18 am Post subject: |
|
|
No, siemens zaklad ma: S75, EL71, SL75
A jiny ktery je schopny nahradit S88 asi neni... A hlavne, zadny z Siemensu, ani tech uvedenych nema tak dobry fotak jako S88 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|