View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cole kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 7:23 pm Post subject: MOBILedit! a nahrávání SMS [CX70] |
|
|
No, mám ten problém že když v MOBILedit!u 2.00 zkouším nahrát Přijaté SMSky tak se mi na mobilu objeví hláška "Při Synch. je tato funkce vypnutá!" (nevím jestli je to přesně..) a SMSky nejdou nahrát.. ale jakmile mi někdo SMSku pošle tak se všechny bez jedinýho problému nahrávají.. Neví někdo kde může být problém? v nastavení MOBILedit!u sem se už díval a v CX70 se nechci zase nějak moc hrabat abych tam něco nepodělal.. Jinak mám standartní FW od tý doby co ho mám, nezměněno..
(operátor T-Mobile, ikdyž to asi v tomhle případě nebude hrát vůbec žádnou roli)
Díky předem za pomoc.
Hledání už sem zkoušel a ohledně tohodle problému sem nic nenašel _________________ Happy owner of a CX70  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 7:34 pm Post subject: |
|
|
A potřebuješ to nutně mít v MOBILeditu?
Jestli to není tak nutný, tak zkus SiMoCo, neměl jsem s nim nikdy problémy...
No možná se zkus v mobileditu podívat někam do nastavení, jestli tam není způsob nahrávání SMSek, ale pochybuju, že tam něco takovýho bude...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Cole kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | A potřebuješ to nutně mít v MOBILeditu?
Jestli to není tak nutný, tak zkus SiMoCo, neměl jsem s nim nikdy problémy...
No možná se zkus v mobileditu podívat někam do nastavení, jestli tam není způsob nahrávání SMSek, ale pochybuju, že tam něco takovýho bude...  |
Jak se tak dívám tak je to vlastně nová verze programu Sx45CZ.. ten sem kdysi používal.. možná ho zkusím ale lepší by pro mě bylo kdyby to v MOBILeditu šlo.. jinak do nastavení Me! sem se díval ale o nahrávání smsek sem tam nic nenašel.. Jestli není spíš problém v mobilu.. kvůli té hlášce "Při Synch. je tato funkce vypnutá!" ... _________________ Happy owner of a CX70  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|