View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
posqok kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 11:02 pm Post subject: USB kabel |
|
|
Zdar Borci ,
koupil jsem C75 a chtel bych ho propojit s PC. Doma mi zbyl jeste kabel k C55, ktery lezel ve skrini. Jde tento kabel pouzit ? koncovka je stejna samozrejme.... Kdyz ho pripojim k telefonu tak Acc.: nenajde nic. Az ho pak pripojim i k PC tak uz tam neni "none" ale zmizi to uplne a jsou tam asi 3 radky prazdneho mista. Navic uz k tomu nemam CD, takze ani nevim co to je za kabel -- ktera firma a tak ..
Za jakekoliv info predem diky
Ted jsem zjistil, ze je to 2303 kdyz jsem to rozdelal. Mobil mi normalne nabiji, ale nekomunikuje |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 2:09 pm Post subject: |
|
|
Nainstaluj standardní ovladače siemens pro DCA-510, nejlépe ty co máš na přiloženém CD (tedy doufám že tam budou stejně jako tomu bylo na cd k S75). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
posqok kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 4:21 am Post subject: |
|
|
Ovladače jsem už zkoušel uplně všechny .. v mobilu ale žádný kabel nevidím. Nemůže to blokovat nějak ten mobil ? jako že by byl blokovaný ? Vím, že na staré C55 jsem si musel něco povolit, abych to mohl pak připojit.. Už fakt nevím co s tím ... |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 6:44 am Post subject: |
|
|
posqok wrote: | Ovladače jsem už zkoušel uplně všechny .. v mobilu ale žádný kabel nevidím. Nemůže to blokovat nějak ten mobil ? jako že by byl blokovaný ? Vím, že na staré C55 jsem si musel něco povolit, abych to mohl pak připojit.. Už fakt nevím co s tím ... |
musis tam pridat 2 odpory aby ho telefon rozpoznal ako originalne prislusenstvo, navod je tu a potom ti ho uz najde aj mobil. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|