clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 50, 51, 52  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 2:13 pm    Post subject: Dodavka do SR Reply with quote

pc99096 wrote:
ja som si ho objednal z cybexu, do 2 dni bol tu za cca 6600 sk

Moze niekto potvrdit, naozaj to pride tak rychlo? Mozno si ho objednam aj ked nemam vobec dobre skusenosti s online obchodmi, reps. s dopravou kurierskymi sluzbami.
Back to top
View user's profile Send private message
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

Ak ide kuriérskou službou, tak je to rýchle. Treba pozrieť podmienky predajcu a spôsob dodania, i poplatky z ČR do SR.
Back to top
libol
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

Šroubek wrote:
Nevím že by tam bylo jiné nastavení než vyp/zap,u mého mi to přijde že ty vibrace jsou až příliš intenzivní,docela to trhá kapsu Very Happy

Sakra, takže asi fakt vrácení :-(, tak to mně štve. Když dáš demo tak to jede jo?

EDIT: Tak vůl jsem já - zapomněl jsem na starou dobrou vlastnost siemensů při nabíjení nevibrujou

Last edited by libol on Fri Oct 20, 2006 4:07 pm; edited 1 time in total
Back to top
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

jj,demo jede,pokud to máš opravdu v tom menu zapnuté a nejde to tak to hoď na reklamaci.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

Jinak jak to máte s Java hrama? Víte, kde shánět, nebo nehrajete?
Back to top
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

Mám vyzkoušený akorát to Sudoku a Ice Age,až dorazí kabel tak se pustím do stahování,zatím tedy ale nevím odkud Sad
zaknaktel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 11:12 pm    Post subject: jeee Reply with quote

Zdravim všechny, pečlivě sem si pročetl diskuzi, a před chvílí objednal z cybex.cz mou nastávající E71, včera mi klekl muj M65,kupodivu při nevinnym padu na zem z vyšky kapsy(přežil i mnohem horší!!!!) a už prostě nejde nastartovat. Telefon potřebuju řekl bych nutně a nějaký penizky sou,takže sem nevahal. takto vybavenej foun za ty prachy fakt dobry!! jen sem zvědavej kdy bude k odběru v brně,snad už v pondělí či úterý,se nějak nemůžu dočkat tak to snad nebude zklamání, je to na rychlo ale po několikahodinovém pročítání fóra. no nic až bude tak se tady objevim a podělím se o zkušenosti, určitě budu taky potřebovat poradit s něčím taxi snad navzajem pomůžem. tak slunce v duši a v ponděli snad už i s E71! zatim se mějte a všem dik za příspěvky, díky vám sem se rozhodl!

jen malý a možná blbý dotaz: mám kábl k M65, na E71 asi fungovat nebude co?no vyzkouším a uvidim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sramo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 12:17 am    Post subject: Reply with quote

vyzkouset to muzes, ale kabl do founu stejne nenacpes Very Happy u me zatim kolujou data pres pametovku. Nevite, jak je to s tema hrama?

Alcate OT Easy -> Ericsson R320 -> Siemens A50 -> Siemens CX65 -> Siemens SX1 -> Nokia 6230i -> Samsung X200 -> Motorola MPx220 -> SIEMENS E71 Laughing
Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 7:14 am    Post subject: Re: jeee Reply with quote

zaknaktel wrote:
Zdravim všechny, pečlivě sem si pročetl diskuzi, a před chvílí objednal z cybex.cz mou nastávající E71, včera mi klekl muj M65,kupodivu při nevinnym padu na zem z vyšky kapsy(přežil i mnohem horší!!!!) a už prostě nejde nastartovat. Telefon potřebuju řekl bych nutně a nějaký penizky sou,takže sem nevahal. takto vybavenej foun za ty prachy fakt dobry!! jen sem zvědavej kdy bude k odběru v brně,snad už v pondělí či úterý,se nějak nemůžu dočkat tak to snad nebude zklamání, je to na rychlo ale po několikahodinovém pročítání fóra. no nic až bude tak se tady objevim a podělím se o zkušenosti, určitě budu taky potřebovat poradit s něčím taxi snad navzajem pomůžem. tak slunce v duši a v ponděli snad už i s E71! zatim se mějte a všem dik za příspěvky, díky vám sem se rozhodl!

jen malý a možná blbý dotaz: mám kábl k M65, na E71 asi fungovat nebude co?no vyzkouším a uvidim :mrgreen:

chci jen pro všechny siemensáky oznámit, že E 71 je kvalitní foun, mám ho doma, kabely jsou ale jiné, stejně tak nabíječka atd. Ten vstup pro kabely vypadá si velmi podobně, ale je užší, takže veškeré kabely pro 65 i 75 řadu jsou k ničemu. Pozor u prodejců na E 71 s nižší cenou - je to verze pro T-mobile, která jako obvykle má dosti ošklivý design z hlediska rozjezdu mobilu, mrňavé a ošklivé ikony atd. Nutno požadovat jen E 71 s neutrální verzí softwaru.
Back to top
Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 8:11 am    Post subject: Reply with quote

A jak je na tom E71 s baterkou? Už jsem se sice jednou ptal Anxious , ale odpověď byla po dvou dnech užívání. Což je docela brzo aby z toho šly vyvozovat závěry. Zajímá mě dlouhodobější zkušenost. Výdrž baterky je pro mě jeden z nejdůležitějších parametrů. K čemu mi bude telefon narvanej nejnovějšími funkcemi když je nebudu moct využít aby mi vydržel aspoň do večera? To je jededen z důvodů proč jsem nešel do EL71... Crying or Very sad
pegodlas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 11:01 am    Post subject: Uložení odeslaných SMS Reply with quote

Nemohu v meu najít, kde vypnout ukládání sms po odeslání. V manuálu je to popsáno, ale v telefonu tuto položku nevidím. Špatně hledám, nebo na to v fw. 37 zapomněli?

Jinak při psaní sms mi přijde nešikovné, že pokud zmáčknu tlačítko s červeným sluchátkem (třeba i omylem), nabídne se mi pouze uložit do návrhů -ano či ne, ale již nevidím způsob, jak se přímo vrátit to editoru zprávy, jak jsem byl zvyklý u řady 55

Také mě trochu mrzí, že přední kryt má docela vůli a vrže. Na M55 se nic nehlo ani o ň...

A ještě poznámka nakonec: kdy Siemens opustil možnost při podržení hvězdičky nastavit pípnutí? Teď je zde pouze zapnou/vypnout.

pegodlas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Nývlt wrote:
A jak je na tom E71 s baterkou? Už jsem se sice jednou ptal Anxious , ale odpověď byla po dvou dnech užívání. Což je docela brzo aby z toho šly vyvozovat závěry. Zajímá mě dlouhodobější zkušenost. Výdrž baterky je pro mě jeden z nejdůležitějších parametrů. K čemu mi bude telefon narvanej nejnovějšími funkcemi když je nebudu moct využít aby mi vydržel aspoň do večera? To je jededen z důvodů proč jsem nešel do EL71... Crying or Very sad

Já osobně jsem s baterkou spokojený. Mám telef. od 6.10. a v současné době mám po 4 dnech od nabití ještě více než polovinu (při mém běžním provozu tj. sms +nějaké to volání +trochu her, na jiné opičárny jsem neměl čas; podsvícení displ. 60%)

Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 11:20 am    Post subject: Reply with quote

Tak to je velmi dobré!! Very Happy Teď už vím jaký je můj další telefon! Dancing Kromě jedné chybičky (červené tlačítko nevrací o krok zpět, ale do pohot. stavu) Mad mi totiž absolutně sedí! 8) Díky! Hand
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

Nějaká témata na E71: http://themes.modopo.com/index.php?m=23&language=en
libol
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Pánové neví někdo jak donutit profil, aby mi směřoval přímo do BT HF? Mám v autě těžkou HF, s mobilem je spárována, najdou se OK, ale když chci volat tak musím vytočit číslo a RUČNĚ přes levé kontext. tlačítko přesměrovat hovor do HF a já bych rád, kdyby to šlo automaticky
Nějaké nápady?
díky
Jinak mobil je FAKT super
A ještě jeden dotaz - nedá se rozsvítit display při zamčených klávesách?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 50, 51, 52  Next
Page 20 of 52

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum