View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vykuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:31 pm Post subject: |
|
|
Mám docela problém s tím novým MPM pro E71:
nedaří se mi zaboha synchronizace kontaktů z Outlooku přes BT... píše mi to, že telefon není připojen, ačkoliv si v klidu mohu prohlížet uložené SMSky, stahovat obrázky z telefonu atd... Nevíte, co dělám špatně? Nechce se mi přepisovat stovku kontaktů ručně  |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:33 pm Post subject: |
|
|
František Svoboda wrote: | Za typeníze se vyplatí 100% - stojí 4660 a má vše co N6230i a navíc je to Siemens.
Je ze cybexu a v balení je telefon, návod, nabíječka, sluchadla - ideální sestava podle mě. Kartu mam 1GB za 800.
Jinak stačí si počkat až banq vydá MPM pro E71 a bude po problému, třeba i SiMoCo bude fachat, možná jen nevim jak na to, ale myslim, si, že sem na to šel správně.. |
Nový MPM je na BQS webu ke stažení. SiMoCo jsem zatím nezkoušel, ale jinak je to softwarově starý dobrý Siemens, i když je už trošičku jiný. Třeba červené tlačítko už nevrací v menu o krok zpět, ale vyhazuje přímo do pohotovostního stavu. To je u řady věcí značně nepraktické. V zásedě je to ale původní platforma. _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
František Svoboda wrote: | - EL71 má dva repráky, ale jeden je do ucha a druhej pro oblažování okolního publika, oba najednou nehrajou. E71 hrje podle mě perfektně, reprodukce je velice věrná. Samozřejmě se neobejde bez určitý krabicoidnosti a basy vám okna taky nevymlátí. Ale jinak je to příjemný zážitek.
- Pokuď vezmete telefon za opačné konce a začnete ho kroutit, samozřejmě si "vrzne", ale při normálním držení je perfektně tuhý a kryty sedí přesně. Myslim, že plasty nejsou zklamání, alespoň je telefon lehčí
- SiMoCo - hlásí mimo jiné Ivalid device handle - access denied - Error -1 |
Se zvukem souhlasím. Já měl na chvíli S88 a pochopitelně že extra repro pro přehrávání, poly a real zvonění je znát. V porovnání s řadou x75 ale hraje značně lépe. Taky je důležitý si uvědomit, jak kvalitní zvuk přehrávám! Protože když budu mís smrsknutou MP3 kvůli místu, tak to bude stejný hnus na dobrým repráku nebo na méně kvalitním. _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:50 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Simoco je pre mňa najpoužívanejší sw na siemensoch na všetko: ale predovšetkým na písanie SMS, archívovanie, kopírovanie a cez BT je to veľmi pohodlné.
Šokuje ma, že Benq nedodržuje štandardné komunikačné veci bežné pre popredné značky: Simoco sa mi doteraz spojil aj s Nokiou, Motorolou - samozrejme nie všetko sa dalo robiť na nich, ale ak E71 odmieta komunikovať, tak to nie je pre mňa, z princípu. Potom radšej kúpim S75, alebo prejdem na SE. |
Rozumím ti, ALE! není náhodou pravda, že tak jak šel dopředu vývoj Siemensů, tak stejně sel dopředu i vývoj komunikačního sw Jestli si sám ze své zkušenosti dobře vzpomínám, tak starší MPM novější typy telefonů taky nebral nebo se mýlím? Já osobně bych něvěšel hlavu, myslim že to bude otázka update komunikačního protokolu. _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | FOXXX wrote: | taky jsem tuhle diskusi chvíli sledoval a dot mě překvapuje, že někdo postaví své rozhodnutí na základě (ne)spolupráce s jedním (ikdyž výborným) programem  |
Ak ku E71 ešte nie je MPM a nejde s doterajšími komunikačnými dobrými sw, tak ja ho nepotrebujem mať len ako novinku, chcem E71, ale nie takto nedotestovaný mobil. Budem čakať na ďaľšie fw  |
MPM pro E71 je, stačí ho stáhnout ;-) _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:54 pm Post subject: |
|
|
František Svoboda wrote: | stano.mania wrote: | Simoco je pre mňa najpoužívanejší sw na siemensoch na všetko: ale predovšetkým na písanie SMS, archívovanie, kopírovanie a cez BT je to veľmi pohodlné.
Šokuje ma, že Benq nedodržuje štandardné komunikačné veci bežné pre popredné značky: Simoco sa mi doteraz spojil aj s Nokiou, Motorolou - samozrejme nie všetko sa dalo robiť na nich, ale ak E71 odmieta komunikovať, tak to nie je pre mňa, z princípu. Potom radšej kúpim S75, alebo prejdem na SE. |
Podlě mně by ses asi měl hlavně hodit do klidu. Třeba to někdo jinej zprovozní, já sem se simoco nikdy nedělal. Ale jak řikam, přes BT a plugin do TT s telefonem komunikuju.
BTW, já mam v telefonu fw 37 a na netu je už (českej) 39. Já ale kabel nemam a SOA nejdřív zahlásila error a pak že neni pro muj tel žádný update...
Ale hlavně řikam - stačí počkat na ten MPM, podle mě ho vydaj co nejdřív - vždyť co tam je jinak než EL71? |
E71 je origoš Sie platforma, ne?  _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:28 pm Post subject: Re: Ikony v menu |
|
|
Kaminar wrote: | Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat.  |
No tak si je změň, co ti brání? _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
mkey kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:33 pm Post subject: |
|
|
Vykuk wrote: | mkey wrote: | Hned jak budete neco noveho vedet - termin dodani do OVY - tak to prosim sem postnete... Dik |
E71 teď kolega Ševčík drží prakticky pořád skladem v Brně (expedice 24 hodin, po kliknutí na to uvidíte, kolik je volných kusů skladem), zboží odchází do Ostravy každý den... tzn. objednáte v pondělí a nejpozději v úterý odpolko to valí do OVY, kde to bude ve středu odpoledne nachystáno... tedy toto je oficiální postup expedice, kdy se něco nepodělá
TIP: nepište nic do poznámky k objednávce, pak to totiž nefakturuje automat, ale člověk, kterej je logicky omylnej... takže poznámka ve stylu: "potřebuju ten phone hned" způsobí, že ho dostanete později, než když necháte poznámku prázdnou  |
Dekuji za informace. Muj problem bude asi spis v tom, ze jsem si objednaval soucasne i pouzdro na telefon, u ktereho byla doba expedice 3 dny. Cekal jsem, ze to bude trvat o ty 3 dny dele. Do poznamky k objednavce jsem nic nepsal, aby to nekde nevazlo Tak snad to pristi tyden uz dojde. Jsem vcelku trpelivy, i kdyz na ten foun myslim cim dal tim vic  |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:03 pm Post subject: Re: Ikony v menu |
|
|
Mallorn wrote: | Kaminar wrote: | Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat.  |
No tak si je změň, co ti brání? |
Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké? |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:11 pm Post subject: Re: Styl vyzvánění. |
|
|
Kaminar wrote: | Jaké má E71 styly vyzvánění? Rád bych, aby se dalo nastavit, že vyzvánění se pozvolna zesiluje. Jde to nastavit na E71? |
Ano, jde to nastavit. _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:21 pm Post subject: |
|
|
pilgrin wrote: | Podarilo se vam nekomu spojit E71 s Outlookem? Pokud ano, pomoci jakeho programu? |
No normálně přes MPM  _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:24 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Mně by ještě zajímalo, jestli jde dát rychlá volba nejpoužívanějších funkcí/tel. čísel na číslicová tlačítka..? - Jako to šlo u starších modelů, třeba ještě na CX65 to šlo. Nevím, jestli si dobře vzpomínám, ale v recenzi S75 jsem právě četl o tom, že tuhle funkci (nebo vlastnost) už nemá. Třeba dlouze stisknu dvojku a jsem v kalendáři. |
To je jasná zpráva, že to jde  _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:28 pm Post subject: zdravim |
|
|
asi jen takovej blbej dotaz: nekdo tady nadhodil pozor na nizsi cenu,sou to tel se softem od t-mobilu a nic moc, ja si objednal u cybex.cz a zitra si pro nej du, hodne lidi si ho tady kupuje prave pres cybex,je to origoš nebo t.mobile?předpokladam že origoš ale jen se prostě ptam. jiank uz se těším jak malý děcko na lego a hned jak budu mit podělím se! a příští týden chata na vysočině tak první test příjmu signálu,barák skoro samota u lesa,u dědiny co je menši než nakupni centrum,tak poreferuju!! taxe zatím mějte a přiště už s E71 nashledanou!!! |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:29 pm Post subject: |
|
|
sramo wrote: | k tomu prirazeni fci k jednotlivym tlacitkum... je to uplne stejne jako u starsich siemensu ->ke kazdemu tlacitku muzes priradit co chces a k smerovemu tlacitku taky! BTW, na tlacitku 9 uz bylo prirazeno "Odpocitavani", ktere jsem nikde v menu nenasel nevite, kde ho v menu najdu??? |
Jdi do menu / možnosti a dej vyhledat. Zobrazí se ti veškerý přehled funkcí. Některé z nich v menu vůbec nenajdeš a pokud ano, tak sem tam dost složitě. _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 6:56 pm Post subject: |
|
|
libol wrote: | Pánové neví někdo jak donutit profil, aby mi směřoval přímo do BT HF? Mám v autě těžkou HF, s mobilem je spárována, najdou se OK, ale když chci volat tak musím vytočit číslo a RUČNĚ přes levé kontext. tlačítko přesměrovat hovor do HF a já bych rád, kdyby to šlo automaticky
Nějaké nápady?
díky
Jinak mobil je FAKT super
A ještě jeden dotaz - nedá se rozsvítit display při zamčených klávesách? |
No jasně že se dá. Stiskni při zamčených klávesách červené tlačítko, tedy asi tak na 1 vteřinu a rozsvítí se. _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|