clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Moucha
čestný člen
čestný člen

60.08 SMM
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

dobry nastaveni je primo na benq-siemens.com ale nevim jestli ten konfigurator uz funguje podle neho si to nastavis a zarucene to pujde

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pegodlas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 6:26 pm    Post subject: Re: Dioda Reply with quote

Pampalini wrote:
Zdravim, vite nekdo jak je to doopravdy s tou blikajici diodou? Me neustale blika i kdyz nemam zadnou novou zpravu nebo jine upozorneni.

Dioda bliká stále v případě, že běží spořič "šetřit energií". Asi aby bylo poznat, že je mobil vůbec zapnutýSmile Já ho kvůli tomu nepoužívám...

jzk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 9:57 am    Post subject: baterka Reply with quote

Na blikající diodu jsem rezignoval, choděj mi sms ze serveru z prace, takže tam furt něco mám.
Už to tu padlo ale zeptám se znovu, jakou máte zkušenost s baterkou? Mě teda zatím nepřesvědčila. Můj provoz je řekl bych minimální, cca 2 hovory denně, 30 přijatých SMS, 0-1 odeslané, žádná data, wap, hry, hudba, foťák. Displej nastaven na 20% a po něco víc než 3 dnech je baterka pod půlkou. Vydrží cca 5-6 dní. Můj starej S55 i po třech letech při stejným provozu vydržel týden. Trochu zklamání. Myslíte že se ta baterka může časem ještě vytrénovat ?
A máte někdo zkušenost s tím novým FW39?

-----------------------

S25 -> S45 -> S55 -> E71
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mkey
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 12:00 pm    Post subject: Pro zajemce ze Slovenska Reply with quote

obchod http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obchod/268016/siemens/benq-siemens-e71/
Back to top
View user's profile Send private message
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

áno, ale na otázku dostupnosti mi odpovedali, že by sa mal Shame on you objaviť po 14 dňoch.
Dnes som kontaktoval aj centrálu Siemens Sk, kde mi oznámili, že kvôli problémom (bankrotu) Benq Siemens v Nemecku, je aj mobilov E71 málo (na Slovensku žiadne - zatiaľ) a či a v akom množstve budú, nikto nevie zaručiť.
Povtrdili, že záruka na mobily kúpené v EÚ sa môže uplatniť aj na Slovensku, ale...
S mnohými reklamáciami je problém, kvôli problémom B-S najmä v Nemecku.
Back to top
Jaruna007
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 2:01 pm    Post subject: Re: baterka Reply with quote

jzk wrote:
Na blikající diodu jsem rezignoval, choděj mi sms ze serveru z prace, takže tam furt něco mám.
Už to tu padlo ale zeptám se znovu, jakou máte zkušenost s baterkou? Mě teda zatím nepřesvědčila. Můj provoz je řekl bych minimální, cca 2 hovory denně, 30 přijatých SMS, 0-1 odeslané, žádná data, wap, hry, hudba, foťák. Displej nastaven na 20% a po něco víc než 3 dnech je baterka pod půlkou. Vydrží cca 5-6 dní. Můj starej S55 i po třech letech při stejným provozu vydržel týden. Trochu zklamání. Myslíte že se ta baterka může časem ještě vytrénovat ?
A máte někdo zkušenost s tím novým FW39?

Coze??? Shocked Ale to jsou primo skvele cisla co uvadis!!! Porovnej si displeje S55 (taky jsem ji 2 roky mel a nedam na ni dopustit) a nove E71. Je preci logicke, ze tak naslapany displej musi mit daleko vetsi spotrebu nez ten u S55 na svou dobu ne prilis povedeny (101x80, 4tis barev!).

Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 2:21 pm    Post subject: Re: baterka Reply with quote

jzk wrote:
Už to tu padlo ale zeptám se znovu, jakou máte zkušenost s baterkou? SNIPPED

Asi ti to veľmi nepomôže ale ja som ho prvý deň nabíjal 2 krát (!) a dnes (druhý deň ako ho mám) je už polovica baterky fuč. Síce som s ním stále niečo robil (prepisoval kontakty, nastavoval MMS, WAP a trochu počúval rádio) ale aj tak sa mi vidí, že sa extrémne rýchlo vybíja. Pripomína mi to keď som sa pred 2 rokmi stal šťastným majiteľom SE K700i, ten sa vybil ze jediný deň. Holt, tieto krásne displeje si asi potiahnu dosť energie Think
Back to top
PoloGTI
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 5:52 pm    Post subject: E71 Reply with quote

Ja ho už mám konečne doma.Pondelok som ho objednal a už je tu.Je super ale pár vecí mu k dokonalosti chýba.Najviac ma prekvapilo aký je pomalý pri písaní. A ešte mi dosť vadia tie smerové tlačítka aj vám to vrzga?Ale inak pohoda
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Wed Oct 25, 2006 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

Aký fw je tam? B-S už vydal dva nové fw. Sú už aj tu: Arrow http://forum.www.siemensmania.cz/firmware.php
Čo sa týka dokonalosti, to nemajú ani super manažérske mobily.
Back to top
PoloGTI
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

Je tam fw37.Ale zatial som nemal žiadny problem.Ale tak mám ho ešte len pár hodín.To písanie sms je v pohode.Je to pomalé iba pri písaní v Tel.zozname.Zatial spokojnosť
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Wed Oct 25, 2006 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

To je potom OK.
Ja len výnimočne píšem nejaký kontakt ručne, na všetko: SMS, kontakty, prenosy súborov používam Simoco, a keďže mám Irda, resp. BT, BT dongle, tak aj bezdrôtovo tak doma, i v práci. Inak, a to výnimočne, cez klávesnicu mobilu. (E71 zatiaľ nemám, ak si ju nekúpim zo zahraničia, tak sa jej asi v SR nedočkám Think )
Back to top
kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

Kolik se do něj vejde kontaktů ?Je prostředí stejné jako u S 75 ?
Back to top
mikausj
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 8:15 pm    Post subject: téma Reply with quote

nevíte někdo, kde by se dalo sehnat to standartní téma? nebo alespoň, to standartní vyzvánění pro SMS? Pray
děkuji
Back to top
jzk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 9:40 am    Post subject: Re: baterka Reply with quote

Quote:
Coze??? Shocked Ale to jsou primo skvele cisla co uvadis!!! Porovnej si displeje S55 (taky jsem ji 2 roky mel a nedam na ni dopustit) a nove E71. Je preci logicke, ze tak naslapany displej musi mit daleko vetsi spotrebu nez ten u S55 na svou dobu ne prilis povedeny (101x80, 4tis barev!).

No vlastne se mi vybil dneska ráno takže vydržel zhruba přesně 4 dny. Mě to zas tak skvělý nepřipadá ale budu doufat že se to zlepší. Když ne, tak si holt zvyknu.
Jinak k tomu co tu psali jiní. Kryt povrzává slabě když ho zmáčknu, při normálním držení ne. Tlačítko "nahoru" se mačká hůř než do jinejch směrů ale už jsem si zvyknul, není to problém. Vadí mi složité mazání celé složky SMS. Musím nejdřív označit jednu, pak označit všechny a pak teprve smazat. Chápu co je k tomu vedlo, tenhle způsob přináší i dobré možnosti ale kdyby tam přidali do menu ještě položku "Smazat vše" ... Sad [/quote]

-----------------------

S25 -> S45 -> S55 -> E71
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
bojler
věrný diskusník
věrný diskusník

300016.12 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 10:22 am    Post subject: Reply with quote

Ja vam docela zavidim vase problemy. Baterku vubec neresim, bohate mne staci kdyz moje vydrzi pres den, v noci de do nabijecky. Predtim sem mel S65 a ta mne vydrzela dva dny..
2002 C35i -> 2003 C55v24 -> 2004 S55v20 -> 2005 S65v58 -> 2006 EL71v38 -> 2007 EL71v45 + S65v58 -> 2008 EL71v45 + S65v58 -> 2009 EL71v45 -> 2010 EL71v45 patches revival -> 2013 dualSIM a konec Siemensu
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Next
Page 25 of 52

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum