View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 11:50 am Post subject: |
|
|
Pokud se to vyvine takto, tak BenQ je vychca** svin* !!!! Získat license Know-How, udělat jsi jméno na trhu díky Siemensi, pak tradá. Siemens rozpustit (přes 1000 pracovníků!) a hurá na Asijský trh... Fakt super. To to dopadlo, s naší oblíbenou značkou...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 11:55 am Post subject: |
|
|
No Britex příjmá telefony ketré jsou koupeny od T-mobile a Vodafone.
mají tudíž od nich záručáky. Já b**c šel do Símenz.  |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 12:27 pm Post subject: |
|
|
Otázka Přepíšou mi v servisu FW? Když jm nakecám že se sekl (nahraju špatnej patch) Teoreticky když to udělám 4x tak mi vrátí prachy ne  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
Operátor:T-mobile |
|
Back to top |
|
 |
Alpha2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 1:07 pm Post subject: |
|
|
Vykuk wrote: | Alpha2 wrote: |
Je to nezákonné, v rozporu s OZ. To je na lacinej bod pro ČOIku
Cybex nikdy nebyl a nebude férovej obchodník. Bych si u nich neopřel ani kolo o výlohu  |
Jen pro zajímavost, 6 měsíců tam naběhlo, protože Agora se podělala strachy a nastavila ve svém ceníku 6 měsíců... a my to od ní každou noc kopírujeme do ceníku našeho, teď už to kolega Ševčík opravil a je tam zpět standardních 24 měsíců...
Nehledě na to, že si můžeme psát na stránkách cokoliv a pořád tu záruku máš 24 měsíců... takši si raději opírej své rezavé kolo o někoho jiného, ju?
Místo toho, abys upozornil příslušného pracovníka Cybexu, tedy kolegu ševčíka, který dělá mobily, tak tady plácáš hovadiny... výborně! |
To, že je 6 měsíců nezákonné, hovadina není. Měli jste na webu 6 měsíců?Měli!
Jak funguje, či nefunguje tvorba vašeho webu, nikoho nezajímá! Informace na něm byla jasná, bez nějakého blábolu o nějakém stahování v noci...
A jsi na omylu, psát si na něm nemůžete cokoliv.
Na netu se dá přečíst dosti negativních reakcí na Cybex, obrázek jsem si udělal nejen podle nich, ale hlavně osobní zkušeností (negativní).
Byl bych rád, kdyby se to změnilo k lepšímu, ale spíše to pokračuje, viz..
může to být i právě těch 6 měsíců...jak vidíš, jste jedni z těch, co napomohli k zmatení lidí a přilili jste olej do ohně, v němž BQS je.
P.S.: Rezavé kolo nevlastním. _________________ C25, S35, ME45, SXG75 FW22, HTC Diamond, HTC HD2 |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 1:10 pm Post subject: |
|
|
ha ha ha www.cybex.cz narozdíl od satron a spol. prodává férově - bez nějakých podvodů. Osobně mám 3telefony od cybex.cz a poho. A CYBEXU to přeju z celého srdce. _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 1:27 pm Post subject: |
|
|
No to je hrozný,škoda,že takhle dopadla naše oblíbená firma.. Pořád se s tim nemůžu smířit.  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
Vykuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 1:35 pm Post subject: |
|
|
Alpha2 wrote: | A jsi na omylu, psát si na něm nemůžete cokoliv.
|
Nejsem na omylu... my nemůžeme nijak zkrátit zákonný nárok zákazníka, chápeš? I kdyby tam bylo napsáno, že má záruku 0, tak pořád máš záruku 24 měsíců (samozřejmě, pokud nekupuješ na IČ... pokud bys to bral na IČ - další prodej, tak ti to můžeme prodat klidně i s 6ti měsíci).
Prostě to byla chyba databázového zpracování... je to opraveno a finito. PEACE
Edit: ještě to doplním... pokud tam máme nesmysl, že je záruka 6 měsíců a ve skutečnosti je 24 měsíců (protože to zákon vyžaduje) tak podle mne nejde ani o klamání spotřebitele. To by ale naopak zcela určitě bylo, pokud bychom tam měli třeba 36 měsíců a byla by "jen" 24... |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 4:56 pm Post subject: |
|
|
Jo jo, a je po ptákách, ale na druhou stranu když mi vrátí za rok prachy tak to bude super ne? _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 7:02 pm Post subject: |
|
|
Já nevím proč tady všichni řešíte jen prachy...? Jo, jsou důležitý to je jasný, ale že v podstatě končí vše spojené se značkou Siemens je podle mě daleko horší! Například tenhle web... Ano i ten půjde zásluhou tunelu společnosti BenQ pomalu do kytek... Jáký bude jeho smysl když bude psát o telefonech které bude mít jen pár nadšenců?? Určitě menší a menší... Jak jsem pochopil tak plno lidí hned prchne k jiným značkám (už se jich tady pár vyjádřilo) . Já mezi nimi ale nebudu! Vyskoušel jsem pěknou řádku mobilů a ani jeden mi prostě nesedl, jen Siemens... Připadá mi to jako kdyby ně opustil někdo blízký...
Co já budu dělat?? ... Moment! Naděje...? No jasně! Ta přece umírá poslední!  _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Fri Oct 27, 2006 9:24 pm Post subject: |
|
|
Já taky neprchnu k jiné značce. A taky se bojím, co bude dál. Jestli bude alespoň cvhíli pokračovat výroba již hotových modelů...
Ale jedna kamarádka zrovna (někdy minulý týden) poslala do servisu (přes svého prodejce v kamenném obchodě) na reklamaci Siemens CFX65. Takže jí ho neopraví, já jí CFX65 taky neopravím, tak co má dělat? Až si ho půjde do obchodu vyzvednout, nemá ho převzít, když bude nefunkční? Vrátí jí peníze? _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 9:26 pm Post subject: |
|
|
simp wrote: | Já taky neprchnu k jiné značce.
Ale jedna kamarádka zrovna (někdy minulý týden) poslala do servisu (přes svého prodejce v kamenném obchodě) na reklamaci Siemens CFX65. Takže jí ho neopraví, já jí CFX65 taky neopravím, takže co má dělat? Až si ho půjde do obchodu vyzvednout, nemá ho převzít, když bude nefunkční? Vrátí jí peníze? |
Pokud je to nejaka software chyba tak vem kabel prehraj FW nebo FF a bude po problemu a myslim ze tady na SM prodavaj v E-Shopu nahradni dily  _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Fri Oct 27, 2006 9:33 pm Post subject: |
|
|
S CFX65 to není tak snadný. Není to Siemens. Už jsem se na to díval. Je na to nějaký spešl box. Sice je tu nějaký flash firmware, ale nemůžu jí v žádným případě zaručit, že se mi to povede spravit (po zapnutí zobrazí nějaký divný pruhy a hned se vypne).
Takže by mě spíš zajímalo, jestli má nárok na vrácení peněz a pak si může koupit třeba SL75. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
Stranger badatel

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 197 Location: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 11:24 pm Post subject: |
|
|
no prca... dnes z T-Mobilu SK zmizli vsetky Siemens telefony. a z T-Comu aj tie domace - bezdrotove...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|