View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 8:49 am Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | (KRÁTENÉ) áno, nie sme nadšení správami z posledných dní, čo sa týka bankrotu B-S v Nemecku, je to lavína a uvidíme ešte čo všetko spôsobí, koľko to narobí škôd a či nastane vôbec oživenie Benq Siemens
E71 som chcel kúpiť, ale na Slovensko neprišli a tak si E71už asi ani nebudem môcť kúpiť v budúcnosti. (A pritom to mal byť ťahúň B-S)  |
Tak si ho kúp cez Cybex ako väčšina ľudí a nevyplakávaj sa tu.  |
|
Back to top |
|
 |
mikausj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 2:12 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | sedlik15 wrote: | jestli myslis posilani tak to pude pokud to udela jako kluci od nás ze skoly, proste tam ma hru nainstalovanou a v ostatnich ji ma znova ale tu neinstaloval tudis to muze poslat, a jinak sou hry ktery sem takhle ziskal treba ty letadylka pres BT a napsalo mi to to samí i když se to na k750i pařilo po škole | blbě´s mě pochopil.. já myslel, jako že na K750i mu to určitě taky házelo chybu nokia/blablabla... |
no ano, jemu to šlo..... ono by mu to jít nemělo? |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 5:53 pm Post subject: |
|
|
Kurňa, nějak často mi hlásí při zapínání BT "Interní chyba Bluetooth!" A pak se samozřejmě vůbec nezapne... Občas jde, občas se zobrazí tohle a mám smůlu. Kdyby hned po té hlášce to šlo zapnout, tak by mi to nevadilo, ale takhle mě to smolí.. |
|
Back to top |
|
 |
estb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 6:53 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Kurňa, nějak často mi hlásí při zapínání BT "Interní chyba Bluetooth!" A pak se samozřejmě vůbec nezapne... Občas jde, občas se zobrazí tohle a mám smůlu. Kdyby hned po té hlášce to šlo zapnout, tak by mi to nevadilo, ale takhle mě to smolí.. |
BT mi funguje úplně normálně (PC, jiný phone), jediný problém je, že se nespojí s BT GPS modulem (chipset Nemerix i SiRF III). Modul najde, správně zobrazí název a při spojení problikne "Interní chyba BT" nebo BT nenalezen. Používal jsem poměrně zdařilý software na navigaci v javě GPSJ (http://gpsj.eu) s rúznými telefony, pouze s tímto nefunguje. Může to být FW, který je u mne 37, ale čekám až bude FW 41 i pro nás. Pro jiné jazykové mutace byl k dispozici za týden. |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 7:01 pm Post subject: |
|
|
Odpoví mi někdo z majitelů , kolik se vejde kontaktů do E 71, a jak vypadá uživatelské prostředí ?Je stejné jak u S75 , jak se říká ? |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Fri Oct 27, 2006 7:23 pm Post subject: |
|
|
Majitel sice nejsem, ale odpovím, že ano. (pokud ne ZCELA stejné, tak alespoň téměř stejné určitě.)
Spíš bych se chtěl majitelů zeptat, jak vidí používání telefonu s tím, že už asi nikdy nebude lepší firmware? Sám se špatnými firmwary nemám žádnou zkušenost. Měl jsem M50 , ani nevím, jaký FW, OK. Potom CX70, při koupi FW 50 - OK, upgradoval jsem na FW56 jen kvůli patchům.
Ale z diskusí vím, že ty první FW nejsou moc dobrý. Např. u S75. Ale ten poslední FW47 už by měl snad být taky úplně OK.
Takže co říkáte na to, že pravděpodobně zůstanete u FW41???
Nevypíná se telefon, je rychlý... Určitě tu v té dlouhé diskuzi nějaké takové hodnocení je. Ale to jste ještě počítali s tím, že bude FW nový. Jak telefon posuzujete teď, když už se FW asi nezmění? _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
estb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 7:27 pm Post subject: |
|
|
kb wrote: | Odpoví mi někdo z majitelů , kolik se vejde kontaktů do E 71, a jak vypadá uživatelské prostředí ?Je stejné jak u S75 , jak se říká ? |
Kapacita kontaktů 1500. Co se týká uživatelského prostředí, tak S75 je na tom díky display použitém v E71hůř. Prostředí a display mi přijde ještě lepší než u K800i. Před tím jsem měl Motorolu E1000 a ani ta se tomuto Siemensu nevyrovnala. Jinak ze začátku jsem se zděsil výdrže baterky. Nejdřív 1 den a po třetím nabití se baterka chytla a vydrží v pohodě 5 dní a to mám téma All Black. U SX1 mi tmavé pozadí vybíjí baterii rychleji. |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 10:09 am Post subject: Baterka |
|
|
U těch odpovědí na výdrž baterky jsou ty údaje o dnech myšleny jako 24hodin nebo je na noc vypínáte? Jak dlouho E71 vydrží, když je zapnutá v jednom kuse? |
|
Back to top |
|
 |
pegodlas kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 12:34 pm Post subject: Re: Baterka |
|
|
Kaminar wrote: | U těch odpovědí na výdrž baterky jsou ty údaje o dnech myšleny jako 24hodin nebo je na noc vypínáte? Jak dlouho E71 vydrží, když je zapnutá v jednom kuse? |
Já jsem na tu výdrž někde výš odpovídal. NA NOC VYPÍNÁM. Vydrží tak týden (nebo spíš 6 dní a něco). Tolik jsem u žádného mého předchozího modelu nezažil. _________________ M35i -> MT50 -> M55 -> E71 (fw. 37)
Last edited by pegodlas on Sun Oct 29, 2006 10:37 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
estb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:44 pm Post subject: Re: Baterka |
|
|
Kaminar wrote: | U těch odpovědí na výdrž baterky jsou ty údaje o dnech myšleny jako 24hodin nebo je na noc vypínáte? Jak dlouho E71 vydrží, když je zapnutá v jednom kuse? |
K výdrži baterie. Psal jsem 5 dní bez vypínání na noc. Poslouchám různé věci přes interní repro, rádio, nějaké SMS, hovory a připojení přes BT s GPS (někde jsem psal, že nefunguje připojení s modulem BT GPS. S programem OdGPS v javě, vše pracuje jak má). E71 umí profily, které mi dlouho chyběly. V normálním profilu si nastavím skupinu, která se dovolá a telefon zvoní, zbytek telefonního seznamu se dovolá, ale telefon nezvoní, pouze zaznamená zmeškaný hovor. Nemám důvod telefon vypínat. |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 6:37 pm Post subject: |
|
|
Jak to vypadá s možnostmi patchování ? |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:01 am Post subject: |
|
|
Zatím nijak. Ale EL71 (která je prakticky stejná) už patchovat jde (pouze pomocí testpointu).
Pravděpodobně rusové časem vytvoří java aplikaci pro výpočet kódů a E71 potom půjde normálně patchovat. Snad... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:59 am Post subject: |
|
|
Nějak to podle mě určitě půjde, vždyť to pořád Siemens.. A do měsíce do dvou určitě budem vědět jak. |
|
Back to top |
|
 |
PoloGTI začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:27 pm Post subject: E71 |
|
|
Nahrávali ste už niekto do E71 nový fw.Mne internet nechodí a preto by som ho tam chcel nahrať cez kábel ale neviem aký.S DCA 510 to už asi teda určite nepôjde _________________ Motorola T180 -> Nokia 3330 -> Siemens C60 -> Siemens CXT65 > Benq-Siemens E71 + micro SD 512Mb |
|
Back to top |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 2:40 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem objednaný ten originální DCA-140,bohužel i když ho měli na stránkách skladem,tak po telefonátu s dotyčným obchodem jsem se dozvěděl,že je problém u výrobce,který je už nějak není schopný dodat.Asi to bude díky nynějším problémům Benq-Siemensu.Jinak myslím že třeba DCA-100,který je přes seriový port mají skladem v Cybexu,tedy pokud tam nebude stejný problém.Nebo je ještě neoriginální DCA-110,přes ten jde taky náhrát firmware. _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|