View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Johanes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 3:50 pm Post subject: občas hluchý M75 při přijetí hovoru |
|
|
Občas se mi stane u M75 s verzí firmware 25, že po přijetí hovoru je hluchý a ani nejde zpět volat na totéž číslo. Pokud voláte zpět, naskočí ikony volání, ale nezobrazí se jméno a číslo volaného a je stále hluchý. Po zapnutí a vypnutí to pak ještě chvíli trvá než je volání na dané číslo funkční. Upgrade firmware to nespravil.
Netušíte někdo, kde je zakopaný pes? |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 3:56 pm Post subject: |
|
|
Zkus nahrát nižší FW. Ale možná je problém v HW .  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
Operátor:T-mobile |
|
Back to top |
|
 |
Johanes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 2:40 pm Post subject: |
|
|
No ono se to tak chovalo i s nižší verzí fw. Ale i tak dík. Johanes |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 5:35 pm Post subject: |
|
|
Reklamovat (u prodejce) snad to vyřeší když jsou ty problémy s Benq-Siemens.  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 5:49 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | Reklamovat (u prodejce) snad to vyřeší když jsou ty problémy s Benq-Siemens.  | no envim nevim cetl jsem nekde na netu ze servisi by snad uz nemeli prijimat... ale to bude spis HW chyba nez SW . kdyztak hold skus servis jinej _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | Dobrman wrote: | Reklamovat (u prodejce) snad to vyřeší když jsou ty problémy s Benq-Siemens.  | no envim nevim cetl jsem nekde na netu ze servisi by snad uz nemeli prijimat... ale to bude spis HW chyba nez SW . kdyztak hold skus servis jinej |
Podel zákona bla bla bla ... máš peávo reklamovat výrobek u prodejce. Ten ručí za to co ti prodal. Riziko povolání že Siemens zkrachoval. _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:13 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | JenaM wrote: | Dobrman wrote: | Reklamovat (u prodejce) snad to vyřeší když jsou ty problémy s Benq-Siemens.  | no envim nevim cetl jsem nekde na netu ze servisi by snad uz nemeli prijimat... ale to bude spis HW chyba nez SW . kdyztak hold skus servis jinej |
Podel zákona bla bla bla ... máš peávo reklamovat výrobek u prodejce. Ten ručí za to co ti prodal. Riziko povolání že Siemens zkrachoval. | jojo tyhle keci kazdej zna.. ale jak je to doopravdy kdyz pak jdes do prodejny a oni ty tu reklamaci odmitnou...uz neni moc lidi ktery by to tahali k soudu rozumis ne . _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:17 pm Post subject: |
|
|
No rozumím. Ale já to rekamovat tak udělám takovej cirkus okolo že se z toho po**rou. Zajímal by mě jak by se zachoval cybex.cz . Nemáte zkušenosti s vymáhání reklamace? PS: Myslím si že těch dílů mají na skladě hafo. ale nechávají si je proplatit u zákazníků. _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:20 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | No rozumím. Ale já to rekamovat tak udělám takovej cirkus okolo že se z toho po**rou. Zajímal by mě jak by se zachoval cybex.cz . Nemáte zkušenosti s vymáhání reklamace? PS: Myslím si že těch dílů mají na skladě hafo. ale nechávají si je proplatit u zákazníků. | mas asi pravdu ze je pro ne lepsi si to nechat proplatit chce to reklamovat pres prodejce protoze ten i kdyby na vlastni naklady musi telefon opravit.. a servisi siemens nejsou jediny kde se da oppravit siemens !! ja bych to taky urcite vynutil tu reklamaci ale nevim jestli bych sel az k soudu..to bych radsi koupil novej foun asi _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:24 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | Dobrman wrote: | No rozumím. Ale já to rekamovat tak udělám takovej cirkus okolo že se z toho po**rou. Zajímal by mě jak by se zachoval cybex.cz . Nemáte zkušenosti s vymáhání reklamace? PS: Myslím si že těch dílů mají na skladě hafo. ale nechávají si je proplatit u zákazníků. | mas asi pravdu ze je pro ne lepsi si to nechat proplatit chce to reklamovat pres prodejce protoze ten i kdyby na vlastni naklady musi telefon opravit.. a servisi siemens nejsou jediny kde se da oppravit siemens !! ja bych to taky urcite vynutil tu reklamaci ale nevim jestli bych sel az k soudu..to bych radsi koupil novej foun asi |
JJ akorát se divým proč neztáhl z prodeje telefony Siemens.
(cybex.cz) ... _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | JenaM wrote: | Dobrman wrote: | No rozumím. Ale já to rekamovat tak udělám takovej cirkus okolo že se z toho po**rou. Zajímal by mě jak by se zachoval cybex.cz . Nemáte zkušenosti s vymáhání reklamace? PS: Myslím si že těch dílů mají na skladě hafo. ale nechávají si je proplatit u zákazníků. | mas asi pravdu ze je pro ne lepsi si to nechat proplatit chce to reklamovat pres prodejce protoze ten i kdyby na vlastni naklady musi telefon opravit.. a servisi siemens nejsou jediny kde se da oppravit siemens !! ja bych to taky urcite vynutil tu reklamaci ale nevim jestli bych sel az k soudu..to bych radsi koupil novej foun asi |
JJ akorát se divým proč neztáhl z prodeje telefony Siemens.
(cybex.cz) ... | nikdo je nebude stahovat protoze si myslim ze se jim vyplati zaplatit obcas nejakou opravu a prodavat je dal _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
tak jim skus na cybex napsat mail co by stalo a jak by ti opravily mobil kdyz by se ti rozbil a uvidis jake zaujali postaveni k tomuto problemu  _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | tak jim skus na cybex napsat mail co by stalo a jak by ti opravily mobil kdyz by se ti rozbil a uvidis jake zaujali postaveni k tomuto problemu  |
To je fakt, ale oni mě poslali na reklamační oddělení britex.cz s.r.o
Takže slepá ulička.  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 8:47 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | JenaM wrote: | tak jim skus na cybex napsat mail co by stalo a jak by ti opravily mobil kdyz by se ti rozbil a uvidis jake zaujali postaveni k tomuto problemu  |
To je fakt, ale oni mě poslali na reklamační oddělení britex.cz s.r.o
Takže slepá ulička.  | jak to mozna se trosku neorijentuju ale je jedno jestli ti to vyreklamuje cybex neboo britex ne ? _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 8:52 pm Post subject: |
|
|
No jedno to je. Když to hodíš do prodejny cybex.cz tak za to ručí samotnej cybex (ten to prodal) ale když to pošleš do britex.cz tak cáluješ poštu atd. Ale určitě bych to odnesl do cybex.cz prže za to odpovídají oni. Ten kdo to prodává.
Jo řekl bych že také. Přeci jenom si nebude kazit své jméno. Např. T-Mobile to taky tak děla.  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
Operátor:T-mobile
Last edited by Dobrman on Fri Nov 03, 2006 1:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|