View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
edahim začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 12:15 pm Post subject: Re: S65 vs CX75 |
|
|
novice wrote: | Mal som CX70 a teraz CX75
+ kvalitnejší display
+ mp3
+ lepšia klávesnica
+ bluetooth
- malý display !!!!
- malý display !!!!
- nevábny desing
Oželel by som pokojne 262 tisíc farieb aj jemnejší grid aby bol väčší display, tá malosť po tom na čo som bol zvyknutý u CX70 ma totálne nasr.....ala. Bluetooth ... jeho využitie je dosť malé, nevidí sa mi významné či ho fon má alebo nie.
Už ani z mp3 nie som unesený pre pomalé nahrávanie dnu. To radšej fakt mp3 player. Nehovoriac o probleme prísť ku kvalitnejším slúchadlam, tie čudlíky do uší su tak otrasné shity.... počas 2 mesiacov som zahodil 2 mám tretie, to už ujde.
Tak rátaj: karta MMC 512Mb 600 + 3 kusy slúchadiel cca 600, ja blbec že som na mp3 rovno nekúpil player. Už sa ho chystam nadobudnúť.
Resume: Keby mal CX70 slot na datovú kartu ostanem pri ňom. Veľmi sa mi hodí možnosť ukladať data vo fone. V S65 ho máš, došetri a prejdi na SonyEricson. Bohužial Siemens umrel, S65 bola asi naj .. čo bolo |
Plně souhlasím...zlatá řada X65 - X70 ..velký displej...čert vem prťavé displeje, mp3 bez možnosti přetáčení skladeb a megapixely  |
|
Back to top |
|
 |
S.h.I.t. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 8:13 pm Post subject: re |
|
|
tak díky všem nakonec to dopadlo tak ,že sem to vyměnil, ale po týdnu sem cx-ko poslal pryč a šel do s75  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|