View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Loleq007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 6:43 pm Post subject: skíčko na s75 |
|
|
Měl jsem na displeji menší rýhu, ktera mi ovšem vadila. Kdosi mi poradil zubni pastu a cigaretovy popel. Po 1 hodine lestění bez výsledku. Pak mi někdo poradil tempo na stare laky. nejenom že ryha je uplně stejna jako předtim ale vytvořila se mi tam mapa milionu dasich mini škrabancu a vypada to jako by byl display mastny. Myslim že už se toho nezbavim ničím.
Nevíte někdo kde bych sehnal sklíčko na S75. Na netu jsem našel jenom komplet cely kryt za 800 kc (myslim). To kvuli jednomu malemu skrabnuti zaplatim 800kc?  _________________ Siemens s75, Kingstom 128MB, Redukce 3,5 jack (koupena) |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 6:46 pm Post subject: |
|
|
existuje speciální pasta na škrábance,tuším že se jmenuje displex,zkus google,měl bys to najít |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 7:28 pm Post subject: Re: skíčko na s75 |
|
|
Loleq007 wrote: | Měl jsem na displeji menší rýhu, ktera mi ovšem vadila. Kdosi mi poradil zubni pastu a cigaretovy popel. Po 1 hodine lestění bez výsledku. Pak mi někdo poradil tempo na stare laky. nejenom že ryha je uplně stejna jako předtim ale vytvořila se mi tam mapa milionu dasich mini škrabancu a vypada to jako by byl display mastny. Myslim že už se toho nezbavim ničím.
Nevíte někdo kde bych sehnal sklíčko na S75. Na netu jsem našel jenom komplet cely kryt za 800 kc (myslim). To kvuli jednomu malemu skrabnuti zaplatim 800kc?  | kua je tu asi 2 dny zamkly topic s obdobnou tematikou si lama nebo newumis cist a pouzivat tlacitko HLEDAT? omg fakt _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|