View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 10:29 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | No jedno to je. Když to hodíš do prodejny cybex.cz tak za to ručí samotnej cybex (ten to prodal) ale když to pošleš do britex.cz tak cáluješ poštu atd. Ale určitě bych to odnesl do cybex.cz prže za to odpovídají oni. Ten kdo to prodává.  | hm to jo ale pak jde o to ze cybex.xz muze mit v obchodnich podminkach ze vsechny reklamace za ne vyrizuje zastupujici firma "blabla"(zapomel jsem to jmeno ale na nem nesejde) rozumis..tzn. ze od cybexu bys zajit klidne mohl ale oni by ti reklamaci nevzali ...a pokud ano tak by to pro tebe melo jen a pouze ten vyznam ze bys neplatil to postovne protoze oni by tu zasilku poslali na stejne misto jako ty. _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 4:51 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | Dobrman wrote: | No jedno to je. Když to hodíš do prodejny cybex.cz tak za to ručí samotnej cybex (ten to prodal) ale když to pošleš do britex.cz tak cáluješ poštu atd. Ale určitě bych to odnesl do cybex.cz prže za to odpovídají oni. Ten kdo to prodává.  | hm to jo ale pak jde o to ze cybex.xz muze mit v obchodnich podminkach ze vsechny reklamace za ne vyrizuje zastupujici firma "blabla"(zapomel jsem to jmeno ale na nem nesejde) rozumis..tzn. ze od cybexu bys zajit klidne mohl ale oni by ti reklamaci nevzali ...a pokud ano tak by to pro tebe melo jen a pouze ten vyznam ze bys neplatil to postovne protoze oni by tu zasilku poslali na stejne misto jako ty. |
No pozor, tobě může bejt totálně jedno kam oni to posílají, podle zákona bla bla bla máš právo na to aby ti opravil obchod kdes to koupil opravili telefon. Mě osobně by bylo u zadnice že Siemens zkrachoval, páč za záruku odpovídá kupující. A kdyby cybex.cz prudil ták vytáhnu zákoník a třeba ať se ztavějí na hlavu.  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
Operátor:T-mobile |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 7:31 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | JenaM wrote: | Dobrman wrote: | No jedno to je. Když to hodíš do prodejny cybex.cz tak za to ručí samotnej cybex (ten to prodal) ale když to pošleš do britex.cz tak cáluješ poštu atd. Ale určitě bych to odnesl do cybex.cz prže za to odpovídají oni. Ten kdo to prodává.  | hm to jo ale pak jde o to ze cybex.xz muze mit v obchodnich podminkach ze vsechny reklamace za ne vyrizuje zastupujici firma "blabla"(zapomel jsem to jmeno ale na nem nesejde) rozumis..tzn. ze od cybexu bys zajit klidne mohl ale oni by ti reklamaci nevzali ...a pokud ano tak by to pro tebe melo jen a pouze ten vyznam ze bys neplatil to postovne protoze oni by tu zasilku poslali na stejne misto jako ty. |
No pozor, tobě může bejt totálně jedno kam oni to posílají, podle zákona bla bla bla máš právo na to aby ti opravil obchod kdes to koupil opravili telefon. Mě osobně by bylo u zadnice že Siemens zkrachoval, páč za záruku odpovídá kupující. A kdyby cybex.cz prudil ták vytáhnu zákoník a třeba ať se ztavějí na hlavu.  | musel bys ale taky nejak ten zakonik uprednostnit a pouzit... a jen jim s nim zamavat pred hlavou... kamo ver mi ze bys to musel nekam hnat kdyby nechteli platit opravu ale nevim jestli by se ti to vyplatilo..pro tu spravedlnost objetovat tolik volneho casu a nejake ty penize na soudy.. sice by se ti nejspis pak vratili ale stejne to za to nestoji _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
No pokud bych byl právník (jako že nejsem) tak bych se do toho pustil. Ale nemám čas, a ani peníze na právníka. A konec konců telefon fachá zatím v pohodě  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 12:04 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | No pokud bych byl právník (jako že nejsem) tak bych se do toho pustil. Ale nemám čas, a ani peníze na právníka. A konec konců telefon fachá zatím v pohodě  | prave jde hlavne o penize a ten cas ..ale myslim ze by stejne nemel byt problem kdyz by trosku pritvrdil v cybexu tak by to nakonec vzalo _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
Dobrman spamer

261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 1:09 pm Post subject: |
|
|
taky si maslím, za rok tam vlítnu že padá telefon (chyba softwaru, ) a at mi vrátí prachy.  _________________ Mobil Siemens M75, Nokia 3230 (nej smartphone)
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 4:47 pm Post subject: |
|
|
Dobrman wrote: | taky si maslím, za rok tam vlítnu že padá telefon (chyba softwaru, ) a at mi vrátí prachy.  | tak mi pak dej vedet jak si dopadl  _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|