clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
miro99
kolemjdoucí

72.70 SMM
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 8:27 am    Post subject: Reply with quote

Tak dik.Ja to teda skusim.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
bob_c72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 12:41 pm    Post subject: Díky za rady, Reply with quote

nakonec jsem adresář nějak zachránil..... a už si s Outlookem dávám bacha...
Jak jsem tady psal někde na str.116, nedaří se mi přes WinSwup naládovat nový FFS a MAP, Sirob mi poradil vyzkoušet nějaké nastavení - nepomáhá to... Mám fw47 (Siemensův), vesele si patchuji s V-Klayem, ale jakmile chci něco (fw,map,ffs) přes WinSwup - NECHODÍ TO, hlásí asi 3-4 druhy hlášek (Could`t ping..., .. nedostatečně nabitá baterka... , v tuto chvíli nemůže na mobil...., -- to vše samozřejmě po anglicky..). Zkusil jsem snad všechny varianty rychlostí, nastavení secured a unsecured, překopal jsem driver na DCA510, změnil parametry příslušného Comu, .....
Kontrola Skey a ostatních kódů v PapuaUtils0.9.2 je OK, ale na Read BootKEY hlásí Error! - je to v pořádku nebo se chybička vloudila???

Díky za nápady !!! Bob

Sony CMD-J5>J70>Siemens C35i>S35>ME45>S55>S75
Back to top
miro99
kolemjdoucí

72.70 SMM
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 1:10 pm    Post subject: Reply with quote

Mam S75, vygenerovane kody, nahrane winswup fw40, FFS a MAP subory fw35(tieto boli original ked som ho kupil) a chcem nahrať FFS aMAP subory fw40-ky stiahnute tu zo siemensmanie.Ale ked si otvorim WinSwup 4.15 a chcem nahrat tie FFS tak mi nahodi hlasku ze tento telefon este nema podporovanu tuto funkciu(v preklade).Mam aj zavedene SKEY.No a mal som este spraveny TP.Nenapisal by mi niekto ako tam vtlacit to FFS?
Back to top
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 10:14 am    Post subject: Chybka při zadávání příjemce SMS Reply with quote

Přišel jsem na chybku, a nevím, jestli se vyskytuje i v jiných FW, já mám oficiální FW47:
když píšete SMS a chcete vybrat příjemce, tak zkuste vybrat někoho ze skupin, třeba z Rodina nebo Přátelé apod. - mně se ukážou údaje jen prvního člena skupiny, jinak nic jiného, ne seznam členů skupiny.
Taky vám to dělá?

stanikm
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 11:32 am    Post subject: Re: Chybka při zadávání příjemce SMS Reply with quote

BlueSpirit wrote:
Přišel jsem na chybku, a nevím, jestli se vyskytuje i v jiných FW, já mám oficiální FW47:
když píšete SMS a chcete vybrat příjemce, tak zkuste vybrat někoho ze skupin, třeba z Rodina nebo Přátelé apod. - mně se ukážou údaje jen prvního člena skupiny, jinak nic jiného, ne seznam členů skupiny.
Taky vám to dělá?

Tak přesně tohle mi dělá firmware 31 a pak i 40. Ale mám staré FFS, MAP, možná to dělají oni. Zatím používám řešení: vyberu zkupinu, dám možnosti, číst a sem tam. Nebo vyberu kontakt ve "Všech kontaktech". Tam to nezlobí.
Back to top
View user's profile Send private message
miro99
kolemjdoucí

72.70 SMM
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 1:51 pm    Post subject: Potrebujem radu. Reply with quote

Prosím, nenapísal by mi niekto ako mam nahrat do S75-ky ten subor z balika fw40 *.xfs ? Uz som to skusal cez winswup ale napisalo mi to hlasku:Function not supported until now in Mobile Sad .Mam vygenerovane kody, zavedene SKEY aj nahrany fw40.Nasiel som tu napisane nieco o FFSinit a nejakych xbz a xbi ale nejako tomu nerozumiem.Tak ak by niekto napisal nejaky návod ako to do telefonu dostat tak by som bol velmi vďačný.
Back to top
bob_c72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 12:04 pm    Post subject: Re: ... Pripojuji se ..... Reply with quote

miro99 wrote:
Prosím, nenapísal by mi niekto ako mam nahrat do S75-ky ten subor z balika fw40 *.xfs ? Uz som to skusal cez winswup ale napisalo mi to hlasku:Function not supported until now in Mobile Sad .Mam vygenerovane kody, zavedene SKEY aj nahrany fw40.Nasiel som tu napisane nieco o FFSinit a nejakych xbz a xbi ale nejako tomu nerozumiem.Tak ak by niekto napisal nejaky návod ako to do telefonu dostat tak by som bol velmi vďačný.

Mam podobny problem, navic mi podle navodu nejde rozbalit FFS (verze 32 ve tvaru *.exe ani verze 40 *.xfs) d'oh! d'oh! d'oh!

Sony CMD-J5>J70>Siemens C35i>S35>ME45>S55>S75
Back to top
drutek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 27, 2006 5:56 am    Post subject: Reply with quote

znovu se vracím k občasnému bloknutí mobilu s75. zjistil jsem, že nejvíce se blokuje, když je slabá baterie. jako elektrikář vím, že stav nabití baterie nemá žádný vliv na provoz zařízení. tedy vyjma vztahu odběr - kapacita v Ah. nemá náhodou s75 v programu nějaký fígl, který dělá to, že při slabší baterii všecho trvá déle?
jakmile z jakékoliv činnosti odcházím tlačítkem - zavěsit - , čímž přeruším operaci, po několika min se mobil blokne a jakoby najel do základního nastavení, stím že nejde spustit přehrávání čehokoliv z karty krom fota a obrázků. taktéž nejde spustit nahrávání videa ať už na kartu nebo do mobilu.
Back to top
LuCas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 9:35 am    Post subject: Reply with quote

Nemůže mi někdo poradit???? Když se chci podívat na ztracená, přijatá volání tak se mi ukáže "chyba databáze". Ani do schůzek, úkolů, poznámek se nemůžu dostat, když se tam chci dostat tak se mi dokonce někdy i telefon vypne. Napište prosím, kdo ví co s tím. Díky
Back to top
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

Mám divný problém s S75 FW40.
Zjistil jsem, že mi najednou ztratila většina poznámek a všechny záznamy z kalendáře. Stalo se to ještě někomu? Jsem z toho úplně vedle Crying or Very sad Nahrál jsem schůzky ze zálohy přes SiMoCo a za hodinu byla většina z nich zase pryč Crying or Very sad
Máte někdo nápad co s tím?
Přitom mi několik měsíců běžel telefon úplně v pohodě, nic jsem tam neměnil, jediná změna je že se sám přehodil letní čas na zimní......

Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 4:18 pm    Post subject: Re: Chybka při zadávání příjemce SMS Reply with quote

BlueSpirit wrote:
Taky vám to dělá?
BLUE SPIRIT:Tak mě to dělá taky,ani bych si toho nebyl všimnul,kdybys to nenapsal.jestli to chceš používat tak klikni na skupiny-číst a pak teprve vybírej(označuj)já myslím,že je lepší to vybírat rovnou z celého seznamu,ale je to věc názoru,podle toho kolik má kdo kontaktů.
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 5:00 pm    Post subject: Re: Chybka při zadávání příjemce SMS Reply with quote

BlueSpirit wrote:
Taky vám to dělá?

tohle neni chyba ale vlastnost.
pokud totiz kliknes na jmeno ksupiny, tak tim vlastne mobilu reknes, at posle semesku CELY!!! skupine. no a tak automaticky prida do prijemcu kazdy kontakt. no a pokud ma nejaky kontakt vic nez jedno cislo, tak ti mobil da na vyber, na ktere cislo chces zpravu poslat.
kdyz by si takhle odklikal vsechny kontakty, co ti mobil nabine, tak by si videl, ze mas v polozce prijemci napr. 10 kontaktu. pak uz jen staci macknout zeleny tlacitko a maler je na svete Very Happy (presne tohle se mi stalo s jednou docela soukromou zpravou). od ty doby si davam poradne pozor, komu neco posilam.

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
LuCas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 1:31 pm    Post subject: Dotaz Reply with quote

Víte, něco o SWUOTA???
Zkoušel už někdo si nahrát firmware přes toto?
Back to top
Wirgi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 9:09 am    Post subject: S75 a obal Reply with quote

Nazdarec. Mate nekdo silikonovej obal pro S75ku? Shanel sem ho a nemuzu ho najit.. Na strankach vyrobce o tom nic neni, tak se obracim na Vas..
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 12:25 pm    Post subject: Reply with quote

jan.oplustil wrote:
Mám divný problém s S75 FW40.
Zjistil jsem, že mi najednou ztratila většina poznámek a všechny záznamy z kalendáře. Stalo se to ještě někomu? Jsem z toho úplně vedle Crying or Very sad Nahrál jsem schůzky ze zálohy přes SiMoCo a za hodinu byla většina z nich zase pryč Crying or Very sad
Máte někdo nápad co s tím?
Přitom mi několik měsíců běžel telefon úplně v pohodě, nic jsem tam neměnil, jediná změna je že se sám přehodil letní čas na zimní......

ano toto sa mi stalo asi 3x, ked som mal FW47, musel som sa vratit k poznamkam zo zalohy.
Ked som sa vratil znova k FW40 problem sa uz neopakoval - preto je mi divne ze Tebe sa to stalo prave pri FW40 Rolling Eyes

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 163, 164, 165  Next
Page 129 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum