clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si dneska konečně tu E71 ohmatal. Trochu se mi špatně mačkal křížový ovladač. Docela často se mi stávalo, že jsem se šipkou dolů zároveň zmáčkl i střední tlačítko. Mohli ty tlačítka udělat trochu větší.

Ale docela velký zklamání bylo, že v tom obchodu mají pouze E71 s FW od T-Mobilu a čistý telefony nemají. Sad Tak se chci zeptat, jak to je u toho Cybexu, když dojde k poruše. Mají tam čisté telefony a hlavně jestli to jde přes ně také reklamovat, teď když servisy Siemense nepřijímají? Vrátí alespoň peníze? V tom obchodu tvrdili, že na něj dávaj zaruku a že ho v záruční lhůtě vezmou.

A ještě bych měl jednu otázku. Umí E71 režim off-line? Tzn, že se vypne část telefonu, která vysílá a přijímá, ale mobil je stále zapnutý a lze s ním pracovat (pouštět hudbu, fotit,...)?
Back to top
View user's profile Send private message
kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 6:27 pm    Post subject: Reply with quote

Mám ho druhý den a mám smíšené pocity.Je hezky placatý,ale když jsem asi 10 x sundaval kryt při výměně SIM,tak jsem zjistil , že tam je malá vůle.Malá,ale je.Trochu povrzává.Spojení s MPM skutečně funguje tak,že si ho MPM sám sestaví.Nic předem nepřipojovat !Budu testovat a už se těším na patche.Některých vlastností mé stařičké S55 ale asi nedosáhnu.Displej je opravdu skvělý.
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

E71 bol môj tip, ale na Slovensko sa asi nedostane, tak som si kúpil S75 a zatiaľ som spokojný.
Back to top
jandas.ve
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 9:29 am    Post subject: Reply with quote

Kaminar wrote:
Ale docela velký zklamání bylo, že v tom obchodu mají pouze E71 s FW od T-Mobilu a čistý telefony nemají. Sad Tak se chci zeptat, jak to je u toho Cybexu, když dojde k poruše. Mají tam čisté telefony a hlavně jestli to jde přes ně také reklamovat, teď když servisy Siemense nepřijímají? Vrátí alespoň peníze? V tom obchodu tvrdili, že na něj dávaj zaruku a že ho v záruční lhůtě vezmou.

Na CYBEXU maji ciste telefony a rikali mi, ze v pripade reklamace mam telefon poslat k nim na centralu, ze ho vezmou wink
Back to top
jindrisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 9:33 am    Post subject: Re: zdravim Reply with quote

zaknaktel wrote:
ahojte tak pred par hodinama sem si donesl svou E71 tak uz ju pekne zpracovavam!!:-)pristi tyden testnu signal v horsich podminkach taxe teste,poreferuju!diky moc vsem za rady,diky vam sem se rozhodl prave pro E71 a sem nadsen,jeste aby ne kdyz sem predtim mel M65 Razz taxe mejte a vecer az bude vic casiku poslu prispevek pac mi tento server nejednou pomohl!! hold vynecham jednu hospodu ale to snad preziju zatííím

Chci se zeptat, jaký to je přejít z M65 na E71? Uvažuju o tom, ale bojim se, že už s E71 nebudu moct zacházet jako M65. Rozumněj - ne v rukavičkách..
Back to top
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 10:55 am    Post subject: Reply with quote

jandas.ve wrote:
Na CYBEXU maji ciste telefony a rikali mi, ze v pripade reklamace mam telefon poslat k nim na centralu, ze ho vezmou wink

A co s ním potom, když ho vezmou? Vrátí peníze nebo se ho budou snažit opravit?
Back to top
simp
moderátor
moderátor

Phone: S65
11968.90 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Buď ti ho vrátí do 30 dnů opravený nebo ti musí vrátit peníze Exclamation Vždyť je to přeci jasně dané, co stále řešíte Question Ten zákon platí v ČR pro všechny obchody stejně Exclamation
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 11:06 am    Post subject: Reply with quote

No jo... jenže to, že existuje nějaký zákon, ještě neznamená, že se podle něho prodejci budou chovat.
Back to top
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 11:17 am    Post subject: Ještě pár dotazů Reply with quote

Ještě bych měl otázky na E71. Některé odpovědi tu už zazněly, ale přeci to jsou věci, které se ukáží až časem, tak se na ně schválně ptám znovu. Smile

1) Umí E71 režim off-line? Tzn, že dá vypnout pouze vysílácí/příjímací část telefonu?

2) Jak často se zasekává?

3) A co vy, co ho máte delší dobu, objevují se nějaké škrábance?

Dík
Back to top
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 11:37 am    Post subject: Re: Ještě pár dotazů Reply with quote

Kaminar wrote:
Ještě bych měl otázky na E71. Některé odpovědi tu už zazněly, ale přeci to jsou věci, které se ukáží až časem, tak se na ně schválně ptám znovu. Smile

1) Umí E71 režim off-line? Tzn, že dá vypnout pouze vysílácí/příjímací část telefonu?

2) Jak často se zasekává?

3) A co vy, co ho máte delší dobu, objevují se nějaké škrábance?

Dík

1)režim off-line asi neumí nebo jsem tedy nepřišel na to jak ho nastavit
2)osobně se mi kousl jen jednou při přehrávání rádia,ale stačilo jen vytáhnout sluchátka a už zase jel
3)škrábance na něm už nějaké mám,ale jen takové jemné,jsou vidět jen hodně z hodně malé vzdálenosti.Bohužel jejich deklarovaný teflonový povrch je stále hodně náchylný na otisky,ale je pravda že je to o něco lepší než u jiných telefonů.

Jinak s těmi reklamacemi - dobrý obchod ti ho vezme bez problémů a opraví nebo vrátí peníze.A ty ostatní obchody pak můžeš v případě problémů nahlásit na ČOI + jim udělat negativní reklamu na netu.Dobré obchody si zákazníka váží a vyjdou mu maximální vstříc.Cybex aspoň podle vlastních zkušeností řadím k té první kategorii

CrazyFish
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 11:45 am    Post subject: Reply with quote

Mam problem ... nejdou mi nastavit porty COM ... když je chci nastavit tak mi to vyhodí že není připojeno žádné zařízení apřitom mám připojené BT (v kombinaci se softem co byl u BT funguje v poho) ... nevim co stím :-/ MPM by se hodil ...

O2 - Fun
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 12:05 pm    Post subject: Re: zdravim Reply with quote

jindrisek wrote:
Chci se zeptat, jaký to je přejít z M65 na E71? Uvažuju o tom, ale bojim se, že už s E71 nebudu moct zacházet jako M65. Rozumněj - ne v rukavičkách..

Už od S75 sa treba pripraviť na viacero zmien po rade x65, ale aj po CX75: sú to drobnosti, ale je ich dosť (napr. nastavovanie Datových profilov, funkcie červeného tlačítka = skok do hlavného menu, spravovanie SMS, fotoaparát...), ale za prechod k novšiemu to ale stojí za to: kvalitnejší displej, rýchlosť prenosov cez BT cca 4x viac a mnoho iného.
Back to top
Kaminar
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 12:13 pm    Post subject: Re: Ještě pár dotazů Reply with quote

Šroubek wrote:

2)osobně se mi kousl jen jednou při přehrávání rádia,ale stačilo jen vytáhnout sluchátka a už zase jel
3)škrábance na něm už nějaké mám,ale jen takové jemné,jsou vidět jen hodně z hodně malé vzdálenosti.Bohužel jejich deklarovaný teflonový povrch je stále hodně náchylný na otisky,ale je pravda že je to o něco lepší než u jiných telefonů.

ad 1) Je to trochu divný, že ho nemá. Myslím, že EL71 to umí.
ad 3) Jo, tak to jsem pozoroval v tom obchodě, že byl zadní kryt hodně upatlaný. Zřejmě ho už měl někdo v rukou přede mnou. Smile

Je na něj nějaké pěkné pouzdro?
Back to top
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 3:25 pm    Post subject: Re: Ještě pár dotazů Reply with quote

Kaminar wrote:
Šroubek wrote:

ad 1) Je to trochu divný, že ho nemá. Myslím, že EL71 to umí.
ad 3) Jo, tak to jsem pozoroval v tom obchodě, že byl zadní kryt hodně upatlaný. Zřejmě ho už měl někdo v rukou přede mnou. Smile

Je k tomu originální pouzdro http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130733_0,00.html ,já koupil nějaký neoriginální kožený a taky v pohodě,akorát nemá na boku díru,abych tam mohl píchnout sluchátka,ale to už se dá vyřešit wink Ale možná si myslel nějaké pouzdro na pevno-tak to jsem zatím na tento phone neviděl. Confused

mkey
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 11:51 pm    Post subject: Re: Ještě pár dotazů Reply with quote

Kaminar wrote:

Pouzdro je na Cybexu, jak psal nekdo prede mnou. Mam ho objednane uz 3 tydny k dnesnimu dni a vypada to, ze ani nebude Sad
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Next
Page 31 of 52

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum