View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem si dneska konečně tu E71 ohmatal. Trochu se mi špatně mačkal křížový ovladač. Docela často se mi stávalo, že jsem se šipkou dolů zároveň zmáčkl i střední tlačítko. Mohli ty tlačítka udělat trochu větší.
Ale docela velký zklamání bylo, že v tom obchodu mají pouze E71 s FW od T-Mobilu a čistý telefony nemají. Tak se chci zeptat, jak to je u toho Cybexu, když dojde k poruše. Mají tam čisté telefony a hlavně jestli to jde přes ně také reklamovat, teď když servisy Siemense nepřijímají? Vrátí alespoň peníze? V tom obchodu tvrdili, že na něj dávaj zaruku a že ho v záruční lhůtě vezmou.
A ještě bych měl jednu otázku. Umí E71 režim off-line? Tzn, že se vypne část telefonu, která vysílá a přijímá, ale mobil je stále zapnutý a lze s ním pracovat (pouštět hudbu, fotit,...)? |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
Mám ho druhý den a mám smíšené pocity.Je hezky placatý,ale když jsem asi 10 x sundaval kryt při výměně SIM,tak jsem zjistil , že tam je malá vůle.Malá,ale je.Trochu povrzává.Spojení s MPM skutečně funguje tak,že si ho MPM sám sestaví.Nic předem nepřipojovat !Budu testovat a už se těším na patche.Některých vlastností mé stařičké S55 ale asi nedosáhnu.Displej je opravdu skvělý. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Nov 03, 2006 6:55 pm Post subject: |
|
|
E71 bol môj tip, ale na Slovensko sa asi nedostane, tak som si kúpil S75 a zatiaľ som spokojný. |
|
Back to top |
|
 |
jandas.ve kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:29 am Post subject: |
|
|
Kaminar wrote: | Ale docela velký zklamání bylo, že v tom obchodu mají pouze E71 s FW od T-Mobilu a čistý telefony nemají. Tak se chci zeptat, jak to je u toho Cybexu, když dojde k poruše. Mají tam čisté telefony a hlavně jestli to jde přes ně také reklamovat, teď když servisy Siemense nepřijímají? Vrátí alespoň peníze? V tom obchodu tvrdili, že na něj dávaj zaruku a že ho v záruční lhůtě vezmou.
|
Na CYBEXU maji ciste telefony a rikali mi, ze v pripade reklamace mam telefon poslat k nim na centralu, ze ho vezmou  |
|
Back to top |
|
 |
jindrisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:33 am Post subject: Re: zdravim |
|
|
zaknaktel wrote: | ahojte tak pred par hodinama sem si donesl svou E71 tak uz ju pekne zpracovavam!!:-)pristi tyden testnu signal v horsich podminkach taxe teste,poreferuju!diky moc vsem za rady,diky vam sem se rozhodl prave pro E71 a sem nadsen,jeste aby ne kdyz sem predtim mel M65 taxe mejte a vecer az bude vic casiku poslu prispevek pac mi tento server nejednou pomohl!! hold vynecham jednu hospodu ale to snad preziju zatííím |
Chci se zeptat, jaký to je přejít z M65 na E71? Uvažuju o tom, ale bojim se, že už s E71 nebudu moct zacházet jako M65. Rozumněj - ne v rukavičkách.. |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:55 am Post subject: |
|
|
jandas.ve wrote: | Na CYBEXU maji ciste telefony a rikali mi, ze v pripade reklamace mam telefon poslat k nim na centralu, ze ho vezmou  |
A co s ním potom, když ho vezmou? Vrátí peníze nebo se ho budou snažit opravit? |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:58 am Post subject: |
|
|
Buď ti ho vrátí do 30 dnů opravený nebo ti musí vrátit peníze Vždyť je to přeci jasně dané, co stále řešíte Ten zákon platí v ČR pro všechny obchody stejně  _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:06 am Post subject: |
|
|
No jo... jenže to, že existuje nějaký zákon, ještě neznamená, že se podle něho prodejci budou chovat. |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:17 am Post subject: Ještě pár dotazů |
|
|
Ještě bych měl otázky na E71. Některé odpovědi tu už zazněly, ale přeci to jsou věci, které se ukáží až časem, tak se na ně schválně ptám znovu.
1) Umí E71 režim off-line? Tzn, že dá vypnout pouze vysílácí/příjímací část telefonu?
2) Jak často se zasekává?
3) A co vy, co ho máte delší dobu, objevují se nějaké škrábance?
Dík |
|
Back to top |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:37 am Post subject: Re: Ještě pár dotazů |
|
|
Kaminar wrote: | Ještě bych měl otázky na E71. Některé odpovědi tu už zazněly, ale přeci to jsou věci, které se ukáží až časem, tak se na ně schválně ptám znovu.
1) Umí E71 režim off-line? Tzn, že dá vypnout pouze vysílácí/příjímací část telefonu?
2) Jak často se zasekává?
3) A co vy, co ho máte delší dobu, objevují se nějaké škrábance?
Dík |
1)režim off-line asi neumí nebo jsem tedy nepřišel na to jak ho nastavit
2)osobně se mi kousl jen jednou při přehrávání rádia,ale stačilo jen vytáhnout sluchátka a už zase jel
3)škrábance na něm už nějaké mám,ale jen takové jemné,jsou vidět jen hodně z hodně malé vzdálenosti.Bohužel jejich deklarovaný teflonový povrch je stále hodně náchylný na otisky,ale je pravda že je to o něco lepší než u jiných telefonů.
Jinak s těmi reklamacemi - dobrý obchod ti ho vezme bez problémů a opraví nebo vrátí peníze.A ty ostatní obchody pak můžeš v případě problémů nahlásit na ČOI + jim udělat negativní reklamu na netu.Dobré obchody si zákazníka váží a vyjdou mu maximální vstříc.Cybex aspoň podle vlastních zkušeností řadím k té první kategorii _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
CrazyFish kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:45 am Post subject: |
|
|
Mam problem ... nejdou mi nastavit porty COM ... když je chci nastavit tak mi to vyhodí že není připojeno žádné zařízení apřitom mám připojené BT (v kombinaci se softem co byl u BT funguje v poho) ... nevim co stím :-/ MPM by se hodil ... _________________ MT50 -> E71
O2 - Fun |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Nov 04, 2006 12:05 pm Post subject: Re: zdravim |
|
|
jindrisek wrote: | Chci se zeptat, jaký to je přejít z M65 na E71? Uvažuju o tom, ale bojim se, že už s E71 nebudu moct zacházet jako M65. Rozumněj - ne v rukavičkách.. |
Už od S75 sa treba pripraviť na viacero zmien po rade x65, ale aj po CX75: sú to drobnosti, ale je ich dosť (napr. nastavovanie Datových profilov, funkcie červeného tlačítka = skok do hlavného menu, spravovanie SMS, fotoaparát...), ale za prechod k novšiemu to ale stojí za to: kvalitnejší displej, rýchlosť prenosov cez BT cca 4x viac a mnoho iného. |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 12:13 pm Post subject: Re: Ještě pár dotazů |
|
|
Šroubek wrote: |
2)osobně se mi kousl jen jednou při přehrávání rádia,ale stačilo jen vytáhnout sluchátka a už zase jel
3)škrábance na něm už nějaké mám,ale jen takové jemné,jsou vidět jen hodně z hodně malé vzdálenosti.Bohužel jejich deklarovaný teflonový povrch je stále hodně náchylný na otisky,ale je pravda že je to o něco lepší než u jiných telefonů.
|
ad 1) Je to trochu divný, že ho nemá. Myslím, že EL71 to umí.
ad 3) Jo, tak to jsem pozoroval v tom obchodě, že byl zadní kryt hodně upatlaný. Zřejmě ho už měl někdo v rukou přede mnou.
Je na něj nějaké pěkné pouzdro? |
|
Back to top |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:25 pm Post subject: Re: Ještě pár dotazů |
|
|
Kaminar wrote: | Šroubek wrote: |
|
ad 1) Je to trochu divný, že ho nemá. Myslím, že EL71 to umí.
ad 3) Jo, tak to jsem pozoroval v tom obchodě, že byl zadní kryt hodně upatlaný. Zřejmě ho už měl někdo v rukou přede mnou.
Je k tomu originální pouzdro http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130733_0,00.html ,já koupil nějaký neoriginální kožený a taky v pohodě,akorát nemá na boku díru,abych tam mohl píchnout sluchátka,ale to už se dá vyřešit Ale možná si myslel nějaké pouzdro na pevno-tak to jsem zatím na tento phone neviděl.  _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
mkey kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:51 pm Post subject: Re: Ještě pár dotazů |
|
|
Kaminar wrote: |
Pouzdro je na Cybexu, jak psal nekdo prede mnou. Mam ho objednane uz 3 tydny k dnesnimu dni a vypada to, ze ani nebude  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|