clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 50, 51, 52  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

S dodávkama od Siemensu je už více problémů.Měl jsem objednaný kabel a taky mi řekli,že kvůli problémům u dodavatele je v současné době nedostupný. Neutral
Jaruna007
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 2:13 pm    Post subject: Reply with quote

Jaky je vlastne rozdil mezi E71 s "cistym firmwarem" a tim od T-Mobilu??? Jde jen o to, ze je tel. prednastaven uz od vyrobce pro T-M? A tudiz staci rucne prepsat nastaveni nebo je to jeste v necem jinem? Sam sice T-M pouzivam,ale rozhodne preferuju cisty firmware a sam si rucne nastavim co potrebuju. Chapu to spravne?
maydayanthem
badatel
badatel

174.76 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

stano.mania wrote:
E71 bol môj tip, ale na Slovensko sa asi nedostane, tak som si kúpil S75 a zatiaľ som spokojný.

Kamos, tak to mi povedz, kde na Slovensku sa ti podarilo zohnat S75 Think .
V Ziline ako keby sa po nom zem zlahla, a na nete, az na 2 obchody (kde za to chceli viac ako 8t) som ho tiez nevidel.
PS: Preto som sa nakoniec uchylil ku kupe 2 x E71 (obe farebne varianty - to som zvedavy ake budu Think )

Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

TMO verze má svoje hnusné ikonky. Prostě brandovaný telefon. Ale zevnějšek vypadal normálně.

BTW máte v E71 SOA? Jako že jde přehrát FW přes GPRS? U sebe to nemůžu najít. Sad

Taky se mi nějak nedaří nastavit, aby se mi zobrazil, když mi někdo volá, záznam z adresáře telefonu. Tu jde o to, že jak mi volá někdo, koho mám i na SIMce, přednostně se zobrazí záznam ze SIM, takže nevidím třeba obrázek kontaktu. d'oh! Mazat kontakty ze SIM beru jako krajní řešení.
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 7:39 pm    Post subject: Reply with quote

někde se tu radilo dát před čísla v jednom seznamu mezinárodní předvolbu +420, ale nevím v kterém Whistle Tak to testni...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Jaruna007
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
TMO verze má svoje hnusné ikonky. Prostě brandovaný telefon. Ale zevnějšek vypadal normálně.

BTW máte v E71 SOA? Jako že jde přehrát FW přes GPRS? U sebe to nemůžu najít. Sad

Taky se mi nějak nedaří nastavit, aby se mi zobrazil, když mi někdo volá, záznam z adresáře telefonu. Tu jde o to, že jak mi volá někdo, koho mám i na SIMce, přednostně se zobrazí záznam ze SIM, takže nevidím třeba obrázek kontaktu. d'oh! Mazat kontakty ze SIM beru jako krajní řešení.

Hmm.. jasne dik za radu. Takze beru E71 z Cybexu. Sice je o neco drazsi, ale aspon jak pisete je to ten s cistym firmwarem. (Asi nejsou nikde zobrazeny ikonky jak ty T-Mobilovske tak ty v cistym founu,ze? Nevite nekdo?)

Jaruna007
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 11:23 pm    Post subject: Reply with quote

Jeste mozna zbytecna otazka. Ktere karte dat prednost pro E71?

SanDisk 512MB microSD
KINGSTON 512MB micro SD

Nebo je to uplne jedno? Cena je v podstate totozna.

stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 7:51 am    Post subject: Reply with quote

S obomi značkami mám dobré skúsenosti, ale prednosť by som dal tej prvej.
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 7:57 am    Post subject: Reply with quote

Jo, pokud vyjdou na stejné peníze, tak bych taky raději koupil SanDisc. Je to mimochodem značka, kterou přibaloval do mobilů Siemens...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
@Ngel
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 8:03 am    Post subject: Reply with quote

maydayanthem wrote:

Kamos, tak to mi povedz, kde na Slovensku sa ti podarilo zohnat S75 Think .

maju ho v Michalovciach, v predajni Elsatex... v cene cca 8000Sk (neviem uplne presne)... Shhh

Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 10:17 am    Post subject: Postrehy užívateľa Reply with quote

Pre tých čo ho ešte nemajú a uvažujú o kúpe - postrehy niekoľkodňového majiteľa (mám posledný FW ver. 41, fón kúpený v Cybex.cz):

- Dnes ráno som zapol telefón a bol vynulovaný dátum a čas, vôbec neviem prečo. Včera večer som ho normálnym spôsobom vypol.
- Hlavne na zadnej strane je veľmi vidieť odtlačky prstov - ten "teflónový" povrch bez odtlačkov je len taký marketingový trik - treba občas leštiť :-).
- Pri jemnom páde na mäkký koberec okamžite odletel zadný kryt, pritom mám veľký problém dať ho sám dole keď potrebujem.
- Ľahko sa vyšmykne z ruky, pozor pri manipulácii.
- Po zasunutí konektoru slúchadiel je citeľná vôľa v mieste napojenia konektora, niekedy po pohýbaní konektora vypadáva zvuk mp3 prehrávača, alebo hrá mono (možno súvisí s tým pádom)
- MP3 prehrávač ani rádio nemajú ekvalizér, rádio sa nedá pustiť na pozadí (MP3 áno).
- Pri počúvaní MP3 niekoľko desiatok minút denne (aj hodinu) sa vybije v priebehu 1 dňa, ináč za dva dni.
- Po zmene (nainštalovaní) novej grafickej témy sa zmenia niektoré priradené zvonenia (u mňa skupina FAMILY a to čo je default) - treba manuálne meniť.

Ináč super telefón, veľká spokojnosť s displejom, FM rádiom a MP3 prehrávačom (slúchadlá hrajú slušne), kvalita zvuku pri telefonovaní veľmi dobrá, Opera Mini funguje na jednotku (WAP prehliadač už ani nepotrebujem), foťák a video tiež na slušnej úrovni, veľké možnosti nastavení (napr. zvuk SMS zvlášť pre kažý kontakt v telefóne a podobné blbinky). Veľmi ľahko sa dá updatovať firmware, je treba len dátový kábel (funguje mi aj ten neoficiálny). Celkove doporučujem. Hodnotenie: 9 z 10 možných bodov.
Back to top
PoloGTI
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 5:49 pm    Post subject: Re: Postrehy užívateľa Reply with quote

Mirnyx-Dirnyx wrote:
Pre tých čo ho ešte nemajú a uvažujú o kúpe - postrehy niekoľkodňového majiteľa (mám posledný FW ver. 41, fón kúpený v Cybex.cz):

- Dnes ráno som zapol telefón a bol vynulovaný dátum a čas, vôbec neviem prečo. Včera večer som ho normálnym spôsobom vypol.
- Hlavne na zadnej strane je veľmi vidieť odtlačky prstov - ten "teflónový" povrch bez odtlačkov je len taký marketingový trik - treba občas leštiť :-).
- Pri jemnom páde na mäkký koberec okamžite odletel zadný kryt, pritom mám veľký problém dať ho sám dole keď potrebujem.
- Ľahko sa vyšmykne z ruky, pozor pri manipulácii.
- Po zasunutí konektoru slúchadiel je citeľná vôľa v mieste napojenia konektora, niekedy po pohýbaní konektora vypadáva zvuk mp3 prehrávača, alebo hrá mono (možno súvisí s tým pádom)
- MP3 prehrávač ani rádio nemajú ekvalizér, rádio sa nedá pustiť na pozadí (MP3 áno).
- Pri počúvaní MP3 niekoľko desiatok minút denne (aj hodinu) sa vybije v priebehu 1 dňa, ináč za dva dni.
- Po zmene (nainštalovaní) novej grafickej témy sa zmenia niektoré priradené zvonenia (u mňa skupina FAMILY a to čo je default) - treba manuálne meniť.

Ináč super telefón, veľká spokojnosť s displejom, FM rádiom a MP3 prehrávačom (slúchadlá hrajú slušne), kvalita zvuku pri telefonovaní veľmi dobrá, Opera Mini funguje na jednotku (WAP prehliadač už ani nepotrebujem), foťák a video tiež na slušnej úrovni, veľké možnosti nastavení (napr. zvuk SMS zvlášť pre kažý kontakt v telefóne a podobné blbinky). Veľmi ľahko sa dá updatovať firmware, je treba len dátový kábel (funguje mi aj ten neoficiálny). Celkove doporučujem. Hodnotenie: 9 z 10 možných bodov.

Chcem sa spítať aký kábel si mám kúpiť aby som si mohol updatovať firmware.Inak s tím časom to robí aj mne mám fw 37

Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 7:24 pm    Post subject: Re: Postrehy užívateľa Reply with quote

PoloGTI wrote:

Chcem sa spítať aký kábel si mám kúpiť aby som si mohol updatovať firmware.Inak s tím časom to robí aj mne mám fw 37

Ja som ho kupil na inzerat tu a zatial spokojnost.
http://tinyurl.com/ut9by
Back to top
kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

Potvrzuji problémy se sluchátky.Původně jsem si myslel,že to je tím,že v konektoru je studený spoj,ale nyní si myslím,že je to tou vůlí,když se pohýbe drátem,tak stereo vypadne.
Back to top
kb
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 10:05 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem udělal benchmark test,tady jsou výsledky:
JBenchmark=1974,
Text=737,
2Dshapes=523,
3Dshapes=210,
animation=417

Na SE 750i sice nemá,ale i tak je to jakž takž.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 50, 51, 52  Next
Page 32 of 52

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum