View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 12:08 pm Post subject: |
|
|
S dodávkama od Siemensu je už více problémů.Měl jsem objednaný kabel a taky mi řekli,že kvůli problémům u dodavatele je v současné době nedostupný.  _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
Jaruna007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 2:13 pm Post subject: |
|
|
Jaky je vlastne rozdil mezi E71 s "cistym firmwarem" a tim od T-Mobilu??? Jde jen o to, ze je tel. prednastaven uz od vyrobce pro T-M? A tudiz staci rucne prepsat nastaveni nebo je to jeste v necem jinem? Sam sice T-M pouzivam,ale rozhodne preferuju cisty firmware a sam si rucne nastavim co potrebuju. Chapu to spravne? _________________ S25>S35>S55>SX1 fw15cz>E71 fw37 + 512Mb Kingson :>) |
|
Back to top |
|
 |
maydayanthem badatel

174.76 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 6:05 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | E71 bol môj tip, ale na Slovensko sa asi nedostane, tak som si kúpil S75 a zatiaľ som spokojný. |
Kamos, tak to mi povedz, kde na Slovensku sa ti podarilo zohnat S75 .
V Ziline ako keby sa po nom zem zlahla, a na nete, az na 2 obchody (kde za to chceli viac ako 8t) som ho tiez nevidel.
PS: Preto som sa nakoniec uchylil ku kupe 2 x E71 (obe farebne varianty - to som zvedavy ake budu ) _________________ s35 fw18 -> s55 fw91
now cx75 fw25 + e71 fw41 + DCA-510 + DCA-140
samsung D900i -> strasna sracka, ved to ani nie je telefon! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 7:13 pm Post subject: |
|
|
TMO verze má svoje hnusné ikonky. Prostě brandovaný telefon. Ale zevnějšek vypadal normálně.
BTW máte v E71 SOA? Jako že jde přehrát FW přes GPRS? U sebe to nemůžu najít.
Taky se mi nějak nedaří nastavit, aby se mi zobrazil, když mi někdo volá, záznam z adresáře telefonu. Tu jde o to, že jak mi volá někdo, koho mám i na SIMce, přednostně se zobrazí záznam ze SIM, takže nevidím třeba obrázek kontaktu. Mazat kontakty ze SIM beru jako krajní řešení. |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 7:39 pm Post subject: |
|
|
někde se tu radilo dát před čísla v jednom seznamu mezinárodní předvolbu +420, ale nevím v kterém Tak to testni... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Jaruna007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 10:24 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | TMO verze má svoje hnusné ikonky. Prostě brandovaný telefon. Ale zevnějšek vypadal normálně.
BTW máte v E71 SOA? Jako že jde přehrát FW přes GPRS? U sebe to nemůžu najít.
Taky se mi nějak nedaří nastavit, aby se mi zobrazil, když mi někdo volá, záznam z adresáře telefonu. Tu jde o to, že jak mi volá někdo, koho mám i na SIMce, přednostně se zobrazí záznam ze SIM, takže nevidím třeba obrázek kontaktu. Mazat kontakty ze SIM beru jako krajní řešení. |
Hmm.. jasne dik za radu. Takze beru E71 z Cybexu. Sice je o neco drazsi, ale aspon jak pisete je to ten s cistym firmwarem. (Asi nejsou nikde zobrazeny ikonky jak ty T-Mobilovske tak ty v cistym founu,ze? Nevite nekdo?) _________________ S25>S35>S55>SX1 fw15cz>E71 fw37 + 512Mb Kingson :>) |
|
Back to top |
|
 |
Jaruna007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:23 pm Post subject: |
|
|
Jeste mozna zbytecna otazka. Ktere karte dat prednost pro E71?
SanDisk 512MB microSD
KINGSTON 512MB micro SD
Nebo je to uplne jedno? Cena je v podstate totozna. _________________ S25>S35>S55>SX1 fw15cz>E71 fw37 + 512Mb Kingson :>) |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Nov 06, 2006 7:51 am Post subject: |
|
|
S obomi značkami mám dobré skúsenosti, ale prednosť by som dal tej prvej. |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 7:57 am Post subject: |
|
|
Jo, pokud vyjdou na stejné peníze, tak bych taky raději koupil SanDisc. Je to mimochodem značka, kterou přibaloval do mobilů Siemens... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
@Ngel badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:03 am Post subject: |
|
|
maydayanthem wrote: |
Kamos, tak to mi povedz, kde na Slovensku sa ti podarilo zohnat S75 .
|
maju ho v Michalovciach, v predajni Elsatex... v cene cca 8000Sk (neviem uplne presne)...  _________________ M50 - C60 - CX65 - CX75fw13-25-13 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 10:17 am Post subject: Postrehy užívateľa |
|
|
Pre tých čo ho ešte nemajú a uvažujú o kúpe - postrehy niekoľkodňového majiteľa (mám posledný FW ver. 41, fón kúpený v Cybex.cz):
- Dnes ráno som zapol telefón a bol vynulovaný dátum a čas, vôbec neviem prečo. Včera večer som ho normálnym spôsobom vypol.
- Hlavne na zadnej strane je veľmi vidieť odtlačky prstov - ten "teflónový" povrch bez odtlačkov je len taký marketingový trik - treba občas leštiť :-).
- Pri jemnom páde na mäkký koberec okamžite odletel zadný kryt, pritom mám veľký problém dať ho sám dole keď potrebujem.
- Ľahko sa vyšmykne z ruky, pozor pri manipulácii.
- Po zasunutí konektoru slúchadiel je citeľná vôľa v mieste napojenia konektora, niekedy po pohýbaní konektora vypadáva zvuk mp3 prehrávača, alebo hrá mono (možno súvisí s tým pádom)
- MP3 prehrávač ani rádio nemajú ekvalizér, rádio sa nedá pustiť na pozadí (MP3 áno).
- Pri počúvaní MP3 niekoľko desiatok minút denne (aj hodinu) sa vybije v priebehu 1 dňa, ináč za dva dni.
- Po zmene (nainštalovaní) novej grafickej témy sa zmenia niektoré priradené zvonenia (u mňa skupina FAMILY a to čo je default) - treba manuálne meniť.
Ináč super telefón, veľká spokojnosť s displejom, FM rádiom a MP3 prehrávačom (slúchadlá hrajú slušne), kvalita zvuku pri telefonovaní veľmi dobrá, Opera Mini funguje na jednotku (WAP prehliadač už ani nepotrebujem), foťák a video tiež na slušnej úrovni, veľké možnosti nastavení (napr. zvuk SMS zvlášť pre kažý kontakt v telefóne a podobné blbinky). Veľmi ľahko sa dá updatovať firmware, je treba len dátový kábel (funguje mi aj ten neoficiálny). Celkove doporučujem. Hodnotenie: 9 z 10 možných bodov. |
|
Back to top |
|
 |
PoloGTI začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 5:49 pm Post subject: Re: Postrehy užívateľa |
|
|
Mirnyx-Dirnyx wrote: | Pre tých čo ho ešte nemajú a uvažujú o kúpe - postrehy niekoľkodňového majiteľa (mám posledný FW ver. 41, fón kúpený v Cybex.cz):
- Dnes ráno som zapol telefón a bol vynulovaný dátum a čas, vôbec neviem prečo. Včera večer som ho normálnym spôsobom vypol.
- Hlavne na zadnej strane je veľmi vidieť odtlačky prstov - ten "teflónový" povrch bez odtlačkov je len taký marketingový trik - treba občas leštiť :-).
- Pri jemnom páde na mäkký koberec okamžite odletel zadný kryt, pritom mám veľký problém dať ho sám dole keď potrebujem.
- Ľahko sa vyšmykne z ruky, pozor pri manipulácii.
- Po zasunutí konektoru slúchadiel je citeľná vôľa v mieste napojenia konektora, niekedy po pohýbaní konektora vypadáva zvuk mp3 prehrávača, alebo hrá mono (možno súvisí s tým pádom)
- MP3 prehrávač ani rádio nemajú ekvalizér, rádio sa nedá pustiť na pozadí (MP3 áno).
- Pri počúvaní MP3 niekoľko desiatok minút denne (aj hodinu) sa vybije v priebehu 1 dňa, ináč za dva dni.
- Po zmene (nainštalovaní) novej grafickej témy sa zmenia niektoré priradené zvonenia (u mňa skupina FAMILY a to čo je default) - treba manuálne meniť.
Ináč super telefón, veľká spokojnosť s displejom, FM rádiom a MP3 prehrávačom (slúchadlá hrajú slušne), kvalita zvuku pri telefonovaní veľmi dobrá, Opera Mini funguje na jednotku (WAP prehliadač už ani nepotrebujem), foťák a video tiež na slušnej úrovni, veľké možnosti nastavení (napr. zvuk SMS zvlášť pre kažý kontakt v telefóne a podobné blbinky). Veľmi ľahko sa dá updatovať firmware, je treba len dátový kábel (funguje mi aj ten neoficiálny). Celkove doporučujem. Hodnotenie: 9 z 10 možných bodov. |
Chcem sa spítať aký kábel si mám kúpiť aby som si mohol updatovať firmware.Inak s tím časom to robí aj mne mám fw 37 _________________ Motorola T180 -> Nokia 3330 -> Siemens C60 -> Siemens CXT65 > Benq-Siemens E71 + micro SD 512Mb |
|
Back to top |
|
 |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 7:24 pm Post subject: Re: Postrehy užívateľa |
|
|
PoloGTI wrote: |
Chcem sa spítať aký kábel si mám kúpiť aby som si mohol updatovať firmware.Inak s tím časom to robí aj mne mám fw 37 |
Ja som ho kupil na inzerat tu a zatial spokojnost.
http://tinyurl.com/ut9by |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 7:48 pm Post subject: |
|
|
Potvrzuji problémy se sluchátky.Původně jsem si myslel,že to je tím,že v konektoru je studený spoj,ale nyní si myslím,že je to tou vůlí,když se pohýbe drátem,tak stereo vypadne. |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 10:05 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem udělal benchmark test,tady jsou výsledky:
JBenchmark=1974,
Text=737,
2Dshapes=523,
3Dshapes=210,
animation=417
Na SE 750i sice nemá,ale i tak je to jakž takž. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|