View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 1:00 pm Post subject: mhm.. |
|
|
bojler wrote: | to je uplne fuk. v zarucaku musi bejt tri zaznamy a poctvrty se muze vratit. aspon v CR. |
no newim, ale dnes sa dozviem a potom napisem ako som dopadol.. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
Tusim ze zaruka se opravdu vztahuje pouze na kupijiciho neda se podstoupit dalsi osobě. Takže když někomu prodáš nějakou věc v záruce, tak on žadnou zaruku nemá...da se to obejit plnou moci,ale to je samozřejmě podvod...ktery se samozrejme neda doakzat  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
medj spamer

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 10:23 pm Post subject: sd |
|
|
toto uz je vyriesene...
teraz sa chcem este opytat, ze akko to je teraz aktualne, lebo stale sa to meni / minuly tyzden to bolo inak
ze .... kolko oprav musi byt na reklamaciu a ako sa ma postupovat,
ma sa to dat na analyzu, alebo aj nechat opravit
neviem, ze ci staci 3x a nevyzdvihnut a napisat reklam. alebo az 4x |
|
Back to top |
|
 |
yoyanec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:30 pm Post subject: |
|
|
no oni maju pravo ti ten etlefom 3x opravit...cize ked ti ho treti krat vratia a znova sa pokazi, tak ti musia dat peniaze, alebo novy telefon...alebo ak xcesh - namiesto toho, aby ho 4x robrali do opravy, ti musia dat novy/peniaze... _________________ Ericsson GA-628 -> 688 -> T10 -> Nokia 5110 -> 3210 -> 3310 -> 6510 -> 3510i+cable + Siemens A50 -> CX65@CX70 + DCA-510 ->EL71+1GB Kingstone + DCA-510@DCA-110 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:46 pm Post subject: |
|
|
Kdyz se to pokazi poctvrte tak jim rict,ze nechces reklamovat,ale vratit penize. Asi to stejne poslou do aut. servisu na posouzeni (jestli si zavadu nezpusobil úmyslně). Když bys to řekl až pote,co by ti přišel opravenej,že ho nechceš,tak maš imho smulu.
A KONEC OT, v tomhle topicu to nema co dělat! _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 7:40 am Post subject: |
|
|
yoyanec wrote: | no oni maju pravo ti ten etlefom 3x opravit...cize ked ti ho treti krat vratia a znova sa pokazi, tak ti musia dat peniaze, alebo novy telefon...alebo ak xcesh - namiesto toho, aby ho 4x robrali do opravy, ti musia dat novy/peniaze... |
Musi byt ale 3x oprava toho isteho... _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 11:58 pm Post subject: nastaveni MMS pro vodafone |
|
|
Zdravim vsechny majitele snimeneho telefonu,
cetl jsem si spouty prispevku a myslim, ze ty jednotlive kusy jsou natolik rozdilne, ze se to snad ani se starymi "siemensy" neda srovnat:-)...jen me prekvapilo, ze spousta lidi telefon vychvaluje a pritom me prijde, ze jako muj 4siemens nema s temi predchozimi nic moc spolecneho. To jen na okraj nechci pridavat sve rady ani zkusenosti, protoze to tady urcite bylo, a taky proto, ze jsem jej jeste nemel cas projet cely, ale jeden vazny problem mam a s tim bych chtel pomoci. Projel jsem historie fora, nic moc jsem tam k tomu nenasel, operator (vodafone) taky nic, na strankach benq-siemens.com je tato podpora momentalne nedostupna??? Jedna se mi o nastaveni MMS pro vodafone, nemuze mi nekdo poradit?...sakra nejlepe poslat otisky nebo presny popis nastaveni, ne ze bych byl uplny idiot, ale protoze nastavovani u tohohle telefonu ma uplne jine polozky v menu nez S75, tak se v tom dle dostupnych info nedokazu zorientovat. A taky neverim, ze spousta lidi co maji vodafon tuhle sluzbu nevyuziva:-) ..proste ja ji nikde nenasel, takze jestli se najde dobrodinec co me pomuze budu neskonale vdecny... |
|
Back to top |
|
 |
krtek.cz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:03 am Post subject: |
|
|
Tak ja mam vodafone sit a kdyz sem zavolal na operatora aby mi poslal chytrou sms na MMS tak mi ji poslal pouze sem ji aktivoval a bylo to a muzu posilat mms uz sem to zkousel a jdou poslat bez problemu takze zkus operatora...pokud by si ovsem chtel navod sem ochotny ti ho sem napsat _________________ Siemens CX70 fw 56 --> EL 71 fw 38 |
|
Back to top |
|
 |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:13 am Post subject: |
|
|
no ja jsem se tam tim probiral, dokonce jsem z vybranych telefonu vybral S75 a nic mi neprislo, teda jestli si to aktivoval takhle tak jaky typ telefonu si tam zadal?...aby si to prepisoval to po tobe nemuzu chtit, radsi vyzkousim jestli mi neco neposlou....znovu jsem tedy zadal S75...a cekam |
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 9:27 am Post subject: |
|
|
V nějkterým z fór kdosi rozepisoval nastavení pro všechny tři naše operátory. Bohužel už nevím, v kterém foru to bylo, ale stáhnul jsem si to. Tak jestli budeš chtít, tak ti to můžu poslat..... |
|
Back to top |
|
 |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:28 am Post subject: |
|
|
To by bylo skvele, nebot jsem stravil 30minut cekanim na spojeni s operatorem a bylo mi receno, ze mi bohuzel nedokazi pomoct, tento telefon v nastaveni nemaji....takze jestli nekdo muzete poslat nastaveni, byl bych moc rad....predem dekuji |
|
Back to top |
|
 |
krtek.cz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:58 am Post subject: |
|
|
prave ze ja sem nic nevybiral zavolal sem operatorovi rekl ze mam EL71 a on mi poslal nastaveni nevim co tam dal za typ telefonu...volej na operatora oni rekne co a jak _________________ Siemens CX70 fw 56 --> EL 71 fw 38 |
|
Back to top |
|
 |
jindrisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:03 am Post subject: |
|
|
yoyanec wrote: | no oni maju pravo ti ten etlefom 3x opravit...cize ked ti ho treti krat vratia a znova sa pokazi, tak ti musia dat peniaze, alebo novy telefon...alebo ak xcesh - namiesto toho, aby ho 4x robrali do opravy, ti musia dat novy/peniaze... |
Nevim jak na Slovensku, ale v Česku je to trošku jinak:
Zákazník má právo na odstoupení od kupní smlouvy (=vrácení peněz) nebo na nový výrobek pokud reklamuje potřetí tu samou závadu nebo pokud reklamuje počtvrté ten samý výrobek s různýma závadama. Čili když máš dvakrát opravenej mobil že např. nedobíjel a stane se to i potřetí tak už když to neseš na třetí reklamaci tak máš právo říct, že chceš vrátit peníze. Prodejce nebo servis mobil přijme a když i potřetí uzná reklamaci jako oprávněnou tak už mobil potřetí neopravuje ale jsou ti vráceny peníze nebo dostaneš novej mobil - podle tvýho přání. Stejný to je když máš mobil např. dvakrát opravovanej že nedobíjel a potřetí že např. nevyzváněl. Když se pak na tom mobilu eště něco porouchá tak když to neseš počtvrtý na reklamaci postup je stejný. _________________ Motorola Amio -> Siemens m35i (superfoun) -> Siemens m55 (nic moc foun) -> Siemens m65 (superfoun) |
|
Back to top |
|
 |
krtek.cz badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Mispulin badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|