clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EL71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EL71-koupeno-zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 21, 22, 23  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
medj
spamer
spamer

61.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 1:00 pm    Post subject: mhm.. Reply with quote

bojler wrote:
to je uplne fuk. v zarucaku musi bejt tri zaznamy a poctvrty se muze vratit. aspon v CR.

no newim, ale dnes sa dozviem a potom napisem ako som dopadol..
Back to top
View user's profile Send private message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Tusim ze zaruka se opravdu vztahuje pouze na kupijiciho neda se podstoupit dalsi osobě. Takže když někomu prodáš nějakou věc v záruce, tak on žadnou zaruku nemá...da se to obejit plnou moci,ale to je samozřejmě podvod...ktery se samozrejme neda doakzat

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
medj
spamer
spamer

61.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 10:23 pm    Post subject: sd Reply with quote

toto uz je vyriesene...

teraz sa chcem este opytat, ze akko to je teraz aktualne, lebo stale sa to meni / minuly tyzden to bolo inak

ze .... kolko oprav musi byt na reklamaciu a ako sa ma postupovat,

ma sa to dat na analyzu, alebo aj nechat opravit

neviem, ze ci staci 3x a nevyzdvihnut a napisat reklam. alebo az 4x
Back to top
yoyanec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

no oni maju pravo ti ten etlefom 3x opravit...cize ked ti ho treti krat vratia a znova sa pokazi, tak ti musia dat peniaze, alebo novy telefon...alebo ak xcesh - namiesto toho, aby ho 4x robrali do opravy, ti musia dat novy/peniaze...
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 11:46 pm    Post subject: Reply with quote

Kdyz se to pokazi poctvrte tak jim rict,ze nechces reklamovat,ale vratit penize. Asi to stejne poslou do aut. servisu na posouzeni (jestli si zavadu nezpusobil úmyslně). Když bys to řekl až pote,co by ti přišel opravenej,že ho nechceš,tak maš imho smulu.
A KONEC OT, v tomhle topicu to nema co dělat!

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 7:40 am    Post subject: Reply with quote

yoyanec wrote:
no oni maju pravo ti ten etlefom 3x opravit...cize ked ti ho treti krat vratia a znova sa pokazi, tak ti musia dat peniaze, alebo novy telefon...alebo ak xcesh - namiesto toho, aby ho 4x robrali do opravy, ti musia dat novy/peniaze...

Musi byt ale 3x oprava toho isteho...

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
cosmo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 06, 2006 11:58 pm    Post subject: nastaveni MMS pro vodafone Reply with quote

Zdravim vsechny majitele snimeneho telefonu,
cetl jsem si spouty prispevku a myslim, ze ty jednotlive kusy jsou natolik rozdilne, ze se to snad ani se starymi "siemensy" neda srovnat:-)...jen me prekvapilo, ze spousta lidi telefon vychvaluje a pritom me prijde, ze jako muj 4siemens nema s temi predchozimi nic moc spolecneho. To jen na okraj nechci pridavat sve rady ani zkusenosti, protoze to tady urcite bylo, a taky proto, ze jsem jej jeste nemel cas projet cely, ale jeden vazny problem mam a s tim bych chtel pomoci. Projel jsem historie fora, nic moc jsem tam k tomu nenasel, operator (vodafone) taky nic, na strankach benq-siemens.com je tato podpora momentalne nedostupna??? Jedna se mi o nastaveni MMS pro vodafone, nemuze mi nekdo poradit?...sakra nejlepe poslat otisky nebo presny popis nastaveni, ne ze bych byl uplny idiot, ale protoze nastavovani u tohohle telefonu ma uplne jine polozky v menu nez S75, tak se v tom dle dostupnych info nedokazu zorientovat. A taky neverim, ze spousta lidi co maji vodafon tuhle sluzbu nevyuziva:-) ..proste ja ji nikde nenasel, takze jestli se najde dobrodinec co me pomuze budu neskonale vdecny...
Back to top
krtek.cz
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 12:03 am    Post subject: Reply with quote

Tak ja mam vodafone sit a kdyz sem zavolal na operatora aby mi poslal chytrou sms na MMS tak mi ji poslal pouze sem ji aktivoval a bylo to a muzu posilat mms uz sem to zkousel a jdou poslat bez problemu takze zkus operatora...pokud by si ovsem chtel navod sem ochotny ti ho sem napsat
cosmo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 12:13 am    Post subject: Reply with quote

no ja jsem se tam tim probiral, dokonce jsem z vybranych telefonu vybral S75 a nic mi neprislo, teda jestli si to aktivoval takhle tak jaky typ telefonu si tam zadal?...aby si to prepisoval to po tobe nemuzu chtit, radsi vyzkousim jestli mi neco neposlou....znovu jsem tedy zadal S75...a cekam
Back to top
Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 9:27 am    Post subject: Reply with quote

V nějkterým z fór kdosi rozepisoval nastavení pro všechny tři naše operátory. Bohužel už nevím, v kterém foru to bylo, ale stáhnul jsem si to. Tak jestli budeš chtít, tak ti to můžu poslat.....
Back to top
cosmo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 10:28 am    Post subject: Reply with quote

To by bylo skvele, nebot jsem stravil 30minut cekanim na spojeni s operatorem a bylo mi receno, ze mi bohuzel nedokazi pomoct, tento telefon v nastaveni nemaji....takze jestli nekdo muzete poslat nastaveni, byl bych moc rad....predem dekuji
Back to top
krtek.cz
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 10:58 am    Post subject: Reply with quote

prave ze ja sem nic nevybiral zavolal sem operatorovi rekl ze mam EL71 a on mi poslal nastaveni nevim co tam dal za typ telefonu...volej na operatora oni rekne co a jak
jindrisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 11:03 am    Post subject: Reply with quote

yoyanec wrote:

Nevim jak na Slovensku, ale v Česku je to trošku jinak:

Zákazník má právo na odstoupení od kupní smlouvy (=vrácení peněz) nebo na nový výrobek pokud reklamuje potřetí tu samou závadu nebo pokud reklamuje počtvrté ten samý výrobek s různýma závadama. Čili když máš dvakrát opravenej mobil že např. nedobíjel a stane se to i potřetí tak už když to neseš na třetí reklamaci tak máš právo říct, že chceš vrátit peníze. Prodejce nebo servis mobil přijme a když i potřetí uzná reklamaci jako oprávněnou tak už mobil potřetí neopravuje ale jsou ti vráceny peníze nebo dostaneš novej mobil - podle tvýho přání. Stejný to je když máš mobil např. dvakrát opravovanej že nedobíjel a potřetí že např. nevyzváněl. Když se pak na tom mobilu eště něco porouchá tak když to neseš počtvrtý na reklamaci postup je stejný.

krtek.cz
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 11:11 am    Post subject: Reply with quote

cosmo: zkus mrknout na tuto stranku na tohle sem narazil nevim jestli to bude fungovat ale za pokus to stoji

http://mobil.idnes.cz/katalog.asp?view=nastaveni&id=406

Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 11:31 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si dal chvilku praci a nasel to:

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=216922&highlight=spojen%ED+seznam+vybrat+wap#216922
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 21, 22, 23  Next
Page 17 of 23

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum