View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sramo začátečník

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 84 Location: Havířov (teďka ale Praha)
61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 2:47 pm Post subject: |
|
|
vsimli jste si, ze uz v T-Mobilu neprodavaji zadny BQS mobil a i E71 uz maji jako vyprodany? celkem sranda BTW: nevite, jak nastavit MMS u TM? posilal jsem na el71 i na m75 a nefakci zadny... dik _________________ Jeden za všechny, všichni za Siemens!
Alcate OT Easy -> Ericsson R320 -> Siemens A50 -> Siemens CX65 -> Siemens SX1 -> Nokia 6230i -> Samsung X200 -> Motorola MPx220 -> SIEMENS E71  |
|
Back to top |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 4:33 pm Post subject: Kryt na E71 |
|
|
Zdar lidi, bohužel se mi podařilo "pokřtít" telefon a docela by mě zajímalo, kde by se dal sehnat náhradní kryt telefonu. Mimo jiné mi ani neodpověděl autorizovaný servis  _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Back to top |
|
 |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:04 pm Post subject: Re: zdravim |
|
|
jindrisek wrote: | zaknaktel wrote: | ahojte tak pred par hodinama sem si donesl svou E71 tak uz ju pekne zpracovavam!!:-)pristi tyden testnu signal v horsich podminkach taxe teste,poreferuju!diky moc vsem za rady,diky vam sem se rozhodl prave pro E71 a sem nadsen,jeste aby ne kdyz sem predtim mel M65 taxe mejte a vecer az bude vic casiku poslu prispevek pac mi tento server nejednou pomohl!! hold vynecham jednu hospodu ale to snad preziju zatííím |
Chci se zeptat, jaký to je přejít z M65 na E71? Uvažuju o tom, ale bojim se, že už s E71 nebudu moct zacházet jako M65. Rozumněj - ne v rukavičkách.. |
Zdarec,na přechod si nestěžuju, jednam s telefonem stejně jako předtim s M65 a jediny co se zatim děje je že se odlupuje ta puvodni folie na displeji ja sem spokojenej,po nějakám zkoušení sem sám došel jak v poho připojit E71 k pc bres BT,jak to tady presne pisi ostatni, mam kartičku 512 a sem spokojen, zalohuju jak se da, po ztraceni všech dat po padu na zem s M65 sem se poučil. jinak foťáček tak průměr,za dobrýho světla fotky krásný, ale jak je světla míň tak hodně zrnitý, ale kvuli fo%táku sem si ho nekupoval,takže ja sem happy, sms gut,volani taky,kalendař...no proste dobry,zaleží co od toho founu čekáš. ja sem prostě potřeboval foun pač mi m65 exla a tenhle mi padl do oka!skok veliký a příjemný. musím pochválit displej,je úžasnej! s tím používáním né v rukavičkách nevím,to se prostě uvidí časem,to ti teď nerekne nikdo,jednou mi spadl a dobry. _________________ M65 ---> E71 + 512 MB SanDisk.....sony HI-MD MZ - RH1.....Panasonic Lumix FZ7+2GB A-Data :-) |
|
Back to top |
|
 |
sramo začátečník

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 84 Location: Havířov (teďka ale Praha)
61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:25 pm Post subject: |
|
|
hh, myslim, ze kolega nad tebou ti na "zachazeni v rukavickach" odpovedel dost ja se ho skoro bojim polozit na tvrdy stul a ty do nej jdes po eMkove rade, klobouk dole!  _________________ Jeden za všechny, všichni za Siemens!
Alcate OT Easy -> Ericsson R320 -> Siemens A50 -> Siemens CX65 -> Siemens SX1 -> Nokia 6230i -> Samsung X200 -> Motorola MPx220 -> SIEMENS E71  |
|
Back to top |
|
 |
mkey kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:38 pm Post subject: |
|
|
Chtel bych se zeptat, pripoji se vam MPM na telefon hned na poprve? Me se to podari tak 1 z 50 spusteni - odhaduju. Celkem me to se*e! Sleduju behem spousteni stav COM portu v BT softu a tam se port pripoji a za chvili zase odpoji jeste nez se spusti vsechny procesy MPM. Nepochopil jsem zavislost na nicem, kdyz se to zrovna chytne a MPM najde telefon. Jak u vas ostatnich? |
|
Back to top |
|
 |
Wllado kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 9:29 am Post subject: |
|
|
Bylo tady pár dotazů, jak zprovoznit češtinu v MOBIPOCKET Readeru, přišel jsem jen na tento způsob. Musíte mít e-book ve formátu Mob Unicode a tady jsem udělal návod, jak převézt klasický *.pdb do tohoto formátu.
http://wlado.webz.cz/MOBIPOCKET.htm |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Nov 08, 2006 9:45 am Post subject: |
|
|
mkey wrote: | Chtel bych se zeptat, pripoji se vam MPM na telefon hned na poprve? Me se to podari tak 1 z 50 spusteni - odhaduju... |
Počas používania BT od S55 po S75 pozorujem z času na čas nejaký problém (výnimkou asi nebude ani E71), ale je to aj s inými mobilmi a riešim to prakticky na strane BT v PC, ak mám problém sa pripojiť:
1. Search devices in range... Discover services...
2. Ak používam modem cez BT na internet, každý u Siemensu sa zvykol uspať, a tak mu to nedovolím tým, že nastavím: Modify Configuration, Discovery, Look for other BT devices nastavím na 1 min., štandard je 10 min.
Napriek tomu sa stane, že s BT môže byť problém, a tak obvykle: reset mobilu alebo PC. |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 10:54 am Post subject: |
|
|
Takže se vyklá konektor? Komu se ještě vyklá konektor? Jsou to výjimky nebo se vyklá u všech telefonů? |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 5:55 pm Post subject: |
|
|
S BT jsem měl také problémy protože nelicencované IVT BlueSoleil mělo omezení na 5 MB dat a pak konec.Všechno jsem to odinstaloval,nechal obyčejné Windows ovladače a vše jede bez problémů.Na IT se ale přes BT nepřipojuji.Koupil jsem si datový kabel DCA 110 a po zasunutí do mobilu se viklá , ale co je horší,lehce se dá vytáhnout.Párkrát se mi stalo,že při mírném vytočení nobilu vypadl.Nabíjení jsem si vypnul (má to microprocesor M3).Nepodařilo se mi udělat update FW - nezná někdo fintu jak na to ?Vyzkoušel jsem různé postupy ale nový originální FW při instalaci nenalezne tlf,i když spojení funguje.Porty apod. jsem různě přehazoval,nabíjení zapínal a vypínal a nic. |
|
Back to top |
|
 |
Kaminar badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 5:36 pm Post subject: |
|
|
Díval jsem se na ten stejný obrázek s kostkami a je to stejné jak na té EL71,přechody jsou tedy mírně vidět.Ale může to být i tím obrázkem,který nemusí mít dobrou kvalitu.
EDIT:tak jsem si tu fotku vytáhl z mobilu a na monitoru to vypadá v pohodě,takže to je phonem.Ale tohle bude dělat asi většina mobilů. _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
Misisa badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 8:47 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Zajímavé, jak na MM mají tak světlou variantu..
Jinak modem je součást instalačku MPM takže si stáhni tu (na stránkách BQS je i česky) a v instalaci nech zatrhnutý modem a máš to.
Jinak můj už má menší vůli v předním krytu , zadní taky, ale tam jsem to spravil papírkem. Interní chyba Bluetooth - tahle hláška mě taky štve, zobrazí se v 98% případů, když chcu zapnout BT. Snad pomůže nový FW.  |
Ma jeste nekdo z majitelu podobny problem s BT??? _________________ Motorola d460,C25,C35,S35,S45i,S55,M65,SX1,M75,SXG75, >>> E71 fw.45+512 kingston |
|
Back to top |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 9:51 pm Post subject: |
|
|
Já jsem zatím žádný problém s BT nezaznamenal.Používám to jak na synchronizaci,tak i na posílání souborů do telefonu. _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
Matisek. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:16 am Post subject: |
|
|
To ja s BT problem nemam, akorat se mi jeste nepodarilo pripojit MPM s mobilem. Data prenasim pres BT pomoci softu ktery byly s BT. Data jdou v poho prenaset jak do mobilu tak z mobilu. Mam notebuk Asus se softem a ovladacema BT od Toshiby. Ale spojit MPM s mobilem se mi opravdu nepodarilo a to jsem to skousel nejmin 50x vsema moznejma Zpusobama. |
|
Back to top |
|
 |
Misisa badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 6:40 am Post subject: |
|
|
Jde mi hlavne o tento problem co tu nekdo na foru psal Interní chyba Bluetooth - tahle hláška mě taky štve, zobrazí se v 98% případů, když chcu zapnout BT. Snad pomůže nový FW. jestli to je jen tento pripad. _________________ Motorola d460,C25,C35,S35,S45i,S55,M65,SX1,M75,SXG75, >>> E71 fw.45+512 kingston |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|