View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 9:52 pm Post subject: Předčasné vypínání videa a problém s tapetou u S75 |
|
|
Nevim, jestli si toho už někdo všimnul, ale dneska jsem zjistil, že když nahrávám v nejvyšší kvalitě se zapnutým auto vyrovnáváním bílý a auto nočním režimem, tak u hodně dynamických scén nedokážu nahrát video delší jak pár minut, i když paměti mám dost.. Prostě se nahrávání ukončí(víc jak 5 min to nikdy nedá), někdy s chybou, jindy jen tak a video se buď uloží kratší, nebo vůbec. Když jsem obojí vypnul, vypadá to, že je to v pořádku a nahrává do alelujá..teda co stačí paměť..jestli to prostě nepobírá pak procesor, nevim?
A potom druhá věc..mám na pozadí nějakou tapetu, jdu do tajných poznámek, vyskočím z nich, ale přes tapetu mi zůstane ten zešedlej pruh, jako se dělá při vstupu do menu..tapeta se korektně zobrazuje až zase po restartu-to mě teda štve o trochu víc než to video.
Máte někdo s tímhle zkušenost? _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Back to top |
|
 |
605328351 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 11:08 am Post subject: |
|
|
to bude určitě s firmwarem,taky jsem měl s tím problém,taky se mi vypínal,zkuz to a uvidíě a určo to je tím.kdybys něco nevěděl o nahrání fw tak icq je 233-384-112 |
|
Back to top |
|
 |
ztrnka (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 3:39 pm Post subject: |
|
|
tak ja se svoji s75kou takovyhle problemy nemam zkousel sem nahravat video nastaveny presne tak jak si popsal a nahrava naprosto bezproblemu po 6min. sem to stopnul a tajny poznamky taky naprosto bezproblemu mam FFS40, map40, FW47 jo a vcera vecer mi poprvy chcipla volal mi bracha a foun udelal pippippippip chcip mel sem totiz uplne vybitou baterku a vzapeti mi chicpl podruhy to kdyz sem mu psal sms at zavola za 20min a nez sem ji stihl poslat tak mi zavolal ale napotreti sem uz sem ji stihl poslat  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|