View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 9:46 pm Post subject: Re: Tak teda |
|
|
anisek wrote: | Po pár měsících vám píšu jak to dopadlo...kryt mi nový nedali ale už ho nikdy k nim na opravu nedám...jsem jim řekla ať mi nepřehrávají za žádnou cenu software...to tam aj napsal a ti ****** ho přehráli! já tam měla přes 2000 smsek archivovanejch asi 400 čísel a další témata a hodně věcí .....ani nevíte jak jsem byla sklamaná..a k tomu krytu mi řekli že s ním zacházím hnusně...ale já se k mobilu chovám jako kdyby to byla nejdůležitější věc(a není??( pořád se s ním mazlím a dokonce bude mít ted narozky:Dtak budu šetřit na kryt:D..jsem trhlá ne? | no trhla ne to bych ani nerekl.. oni sou v servisu obcas lamy... no .. radsi si kup kabel a vsechno si zalohuj doma... ale ktematu..nevim mam uz par mesicu CX75 a lehce se odrelo snad jen to okolo fotaku.. co je normal jak berem telefon z kapes soupes o stul a tak... jinak hodne stesti pri setreni na kryt a snad narazis na lepsi kousek nez si mela kdyz si telefon koupila _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
anisek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:31 am Post subject: Dík:D |
|
|
No chtěla bych si koupit černej..ale taky nevím jestli ten telefon bude celej jako černej...že má tolik dílů že mi to připadá nemožný _________________ A55+CX75+RS MMC MB |
|
Back to top |
|
 |
anisek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:30 pm Post subject: Re: Tak teda |
|
|
JenaM wrote: | anisek wrote: | Po pár měsících vám píšu jak to dopadlo...kryt mi nový nedali ale už ho nikdy k nim na opravu nedám...jsem jim řekla ať mi nepřehrávají za žádnou cenu software...to tam aj napsal a ti ****** ho přehráli! já tam měla přes 2000 smsek archivovanejch asi 400 čísel a další témata a hodně věcí .....ani nevíte jak jsem byla sklamaná..a k tomu krytu mi řekli že s ním zacházím hnusně...ale já se k mobilu chovám jako kdyby to byla nejdůležitější věc(a není??( pořád se s ním mazlím a dokonce bude mít ted narozky:Dtak budu šetřit na kryt:D..jsem trhlá ne? | no trhla ne to bych ani nerekl.. oni sou v servisu obcas lamy... no .. radsi si kup kabel a vsechno si zalohuj doma... ale ktematu..nevim mam uz par mesicu CX75 a lehce se odrelo snad jen to okolo fotaku.. co je normal jak berem telefon z kapes soupes o stul a tak... jinak hodne stesti pri setreni na kryt a snad narazis na lepsi kousek nez si mela kdyz si telefon koupila |
Teď už je pozdě si to zálohovat...teď se mi ty smsky nevrátí... _________________ A55+CX75+RS MMC MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|