View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 6:10 pm Post subject: |
|
|
doufam ze to je pravda:)) dneska sem odnes do servisu svoje sluchatka k sxg  _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
Vykuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 9:35 pm Post subject: |
|
|
Já taky jen doufám, že si ze z nás dodavatel nedělá prdel... Byli jsme dnes na kafi kvůli trošku jiným záležitostem kousek od Cybexu na Lidické v Brně a tohle tam padlo... no kéž by  |
|
Back to top |
|
 |
mr.Funnyshoes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 8:11 pm Post subject: Situace okolo firmy BenQ-Siemens |
|
|
Pro zajímavost vám všem můžu napsat, že jako pracovník velkoskladu s mobily, jsem minulý týden v pátek společně s ostatními dostal od vedení příkaz nepřijímat žádné balíky od firmy B-S. A to zejména pro velké procento vrácených Siemensů na reklamační oddělení zatím teda starších typů
(cfx65, m65, cl75, sx1 a další) ale nevím jak to půjde dál...
Smutný konec jedné legendy  |
|
Back to top |
|
 |
ferdabasek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 8:35 pm Post subject: Oprava Siemens A75 |
|
|
V záruční opravě, před 14 dny jsem donesl do opravny mobil Siemens A75, tam kde jsem ho koupil. Sice žasli že jim dávám Siemens, ale vše proběhlo v pořádku. Teď jsem dostal mobil už opravený. A neplatil jsem nic. Je to v poho.  _________________ C35i->A50->C55->CX75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|