View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
chiconek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:11 pm Post subject: PatchovaniM65 |
|
|
hoj lidicky,sem tu novej a porat tu ctu ze ten patch je dobrej a tohle si do mobilu dej....Ja sem se v tom nikdy nevrtal,nejak sem se techhle zasahu do mobilu bal.Na co tam ty patche muzou bit,k cemu je vyuzivate???Ja na sem na M35i ani na ME45 nemel ani jeden.Ted mam M65 rescue.
přesunuto, přejmenováno. D4X |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:00 pm Post subject: |
|
|
vystizny predmet patch ti zlepsi vzhled (obrazky v softwaru) a funkce telefonu. pokud chces patchovat tak si precti FAQ, jako první si udelej zalohu FF a potom se nemusis niceho bat... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
chiconek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 8:23 am Post subject: |
|
|
O vzhled mi zase tak moc nejde.Moje M65 mi zcela vyhovuje.Jde mi hlavne o to jaky funkce jste si pomoci patche pridali.Tak se pochlubte... |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 12:08 pm Post subject: |
|
|
...chlubit se radši nebudem, protože by toho bylo fakt hodně  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
chiconek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 8:08 am Post subject: |
|
|
hmmm,tak dik....Na patchovani asi kaslu.Grafiku menit nechci a kdyz nevim co se tim da udelat a ani netusim jak na to,tak se tim vubec nebudu zajimat. |
|
Back to top |
|
 |
Tomáš Mueller kolemjdoucí
Joined: 11 Sep 2006 Posts: 26 Location: Studánka 87,Hranice u Aše,351 24
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 12:56 pm Post subject: |
|
|
Stačí sledovat tyhle stánky a budeš o pachování vědět skoro věechno,Stačí se jen nebát a jít do toho.upravíš si mobil podle svýho a budeš IN  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:57 pm Post subject: |
|
|
patchem můžeš telefon naučit čemukoliv.
stačí se podívat sem nebo sem
z něktyrých dost užitečných funkcí bych jmenoval teploměr, miniGPS-(ukazuje, kde se právě nacházíš), spouštění javy odkudkoli, automatické přepínání wallpaperu (to je největší machrovina ), můžeš si nechat ukazovat čas (teplotu, nabití baterky...) dole nebo nahoře na liště, takže ho vidíš odkudkoli (z menu, z javy) , můžeš dělat screenshoty bez použití PC, a nebo si do mobilu můžeš nainstalovat něco jako otevřený operační systém s multitaskingem (možností spuštěných více věcí najednou a přepínání mezi nimi) na který je spousta aplikací jako třeba různy archivátory (na rozbalování zipu, raru a 7z), textové editory, nebo třeba emulátory (gameboye, Nintenda DS, nebo ZX Spectra) a tím pádem her je na ni spoustu a to nemluvím o hrách napsaných přímo pro tento "OS" a navíc jsou mnohem rychlejší, než java...
a z grafické stránky můžeš mobil taky úplně překopat, a přidat si tam třeba start menu (jako ve windows) nebo desktpsidebar (taková postraní lišta) jako třeba tenhle borec  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
chiconek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 2:14 pm Post subject: |
|
|
hmm,jak na to tak koukam,tak asi nic z toho vylozene nepotrebuju.Udaj o teplote baterie mi je asi docela na nic.Barvne schema pouzivam to co jsem tam mel standartne(mam M65 rescue-jen sem malinko poupravil parvicky).Pozadi menit nepoterbuju.Mam tam fotku pritelknyne,ke ktere sem v pocitaci dodelal nejaky pekny efekty.Mozna by se mi libil nejakej ten emulator her,ale netusim kolit to pak zabira mista v pameti.Uz ted mam svejch 10MB skoro plnej.Koukam tech patchu je tam vazne hodne jdu si to poradne projit.
Tak me ted napada,ze u myho telefonu vlastne jeste ani nezacala obihat zarucni doba mel bych se stavit za znamym aby mi do zarucaku uz nejaky datum napsal a dal tam razitko.Prece jen po roce pouzivani to je trochu blby  |
|
Back to top |
|
 |
krMeEjNzy věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:31 pm Post subject: |
|
|
Uz jenom 10mb? myslim ze se pip@ zapomel zminit o zvetseni pameti (na 14,74mb) Uznavam i maly nevyhody v grafickym tuningu po zvetseni pameti ale kdyz stejne nechces menit grafiku tak ti to muze bejt jedno... Jinak ja jeste dodam, ze uz si nedovedu predstavit, ze bych mel grafickej indikator baterky... HOROR a totez s podsvicenim vetsim jak 2%... To ten mobil uz nic nevydrzi ! Ale volba je jenom na tobe... Btw potvrzovat si zarucak jestli budes patchovat se ani nenamahej 
Last edited by krMeEjNzy on Fri Nov 24, 2006 3:33 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:32 pm Post subject: |
|
|
mno nevis o co prochazis
pokud jde o zabirani pameti tak patche nezabiraji nic protoze se nenahravaji do systemu souboru akorat u elfu, master patche je par souboru... ty zabiraji par kb... podicej se do sekce ostatni na screeny tuningu a uvidis co se s telefone da udelat  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|