View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 6:40 am Post subject: Siemens ???? |
|
|
M65-SL65-SX1 a dál ??? VARIO !!
Ze Siemensu už je mě blitmo.Z firmy jako takové a telefonu taky.Jediný který šlapal byl M65 a tím to skončilo.SL65 za rok dvakrát servis.SX1 za cca 9 měsíců 3x servis.
Každý říká není siemens jako siemens,pak se ptám jaký je vnich rozdíl.?V počtu oprav?Tak to je nádhera.Siemens telefony bych i přez to že jsem je měl docela rád a dokonce jsem je i hájil (já blbec) bych vydával jako ukázku toho co si nekupovat.Míra nespokojenosti přetekla.Siemens už ani vidět.Sračka. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 6:48 am Post subject: |
|
|
A co tím chtěl autor říct ? To každý, kdo má víckrát siemens v servisu si má založit takový topic ve, kterém bude nadávat na tuto značku ? hehe dobře ti tak, já ještě žádný siemens co jsem kdy mel nemel nikdy v servisu.. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 9:32 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | A co tím chtěl autor říct ? To každý, kdo má víckrát siemens v servisu si má založit takový topic ve, kterém bude nadávat na tuto značku ? hehe dobře ti tak, já ještě žádný siemens co jsem kdy mel nemel nikdy v servisu.. | to ja zas jo ale sam sis mohl precist an netu jak to se siemensama je pise se ze jsou poruchovejsjsi...ale zase mas skoro nekonecne moznosti uprav...samozrejme v ramci moznosit..ale proste mi prijde jako blbost napsat na forum plny fandu ze je S sracka..protoze akorat uvidim odpovedi typu myho.. a to jsem jeste slysnej " _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 8:18 pm Post subject: |
|
|
Já mám siemensy rád,setkal jsem se s nokií,zrovna byla poruchová,takže na Siemensy nadám dopustit,jo,už jsem nějaký poruchy měl,ale vyřešil to nový FW....  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 8:28 pm Post subject: |
|
|
myslim ze tohle neni nutne po 1000. rozebirat... kazdy ma svuj nazor na siemens a presne jak rekl JenaM vyvola to akorat rozpory... takze LOCK _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|