View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dave kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 27, 2004 2:11 pm Post subject: Nefunguje patch č.66 (poslat flash sms) v10 |
|
|
Aplikoval jsem patch,pro možnost odeslání flah SMS,ale po odeslání s platností 1 týden (jak je uvedeno v návodu) přijde normální sms. zkoušel sem i jíný platnosti a nic
Ví někdo kde je závada nebo vám to chodí v poho????Díky |
|
Back to top |
|
 |
mISHA badatel

275.16 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Mar 28, 2004 10:13 pm Post subject: Re: Nefunguje patch č.66 (poslat flash sms) v10 |
|
|
Dave wrote: | Aplikoval jsem patch,pro možnost odeslání flah SMS,ale po odeslání s platností 1 týden (jak je uvedeno v návodu) přijde normální sms. zkoušel sem i jíný platnosti a nic
ja mam platnost nastavenou na maximum a funguje mi to. davas jako prvni znak mezeru?
ale mam s55 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 29, 2004 5:24 am Post subject: Re: Nefunguje patch č.66 (poslat flash sms) v10 |
|
|
Dave wrote: | Aplikoval jsem patch,pro možnost odeslání flah SMS,ale po odeslání s platností 1 týden (jak je uvedeno v návodu) přijde normální sms. zkoušel sem i jíný platnosti a nic
Prave som cital u Rusov,ze u tohto patchu moze robit problemy aj siet. Napriklad u TMO Ti to ist moze a u ET nie...ale to bol len priklad. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Joko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 06, 2004 12:01 pm Post subject: Re: Nefunguje patch č.66 (poslat flash sms) v10 |
|
|
Funguje mi to ked som zmenil platnost na 1 tyzden a nazov sms profilu na Flash SMS ale moze to byt zavisle aj od operatora |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|