View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marsalien kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 12:05 pm Post subject: Odblokování javy u MC60 |
|
|
Zdrawim
8 měsíců mám MC60ku....teprv nedávno jsem si ke své radosti zprovoznil wap a mms...to je vse v pořádku.
Teď mi jde o to jak mám odblokovat javu na tenhle mobil...kabel už mám dlouho a zkušeností taky pár.
Mno..jedinou věc, kterou bych teď potřeboval je link na stažení programu na odblokaci...už jsem vyzkoušel Java enabler by Skylord a ten mi dělal potíže...ani ne tak s mobilem jako spíš s počítačem.
Jop a vždy když se teď snažím nahrát javu pres kabl tak mi to píše naplatný CSD profil a když hru stahuju zwapu tak mi odběhnou asi 2 sec stahovani a pak se to sekne.
Predem dekuju tomu kdo mi pomuze..je skoda nevyuzit mobilnihiho potencialu, co?
Tak dik!!!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:11 pm Post subject: |
|
|
MC60 nemá blokovanou javu, takže chyba je jinde _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|