View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PatroSK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 7:42 pm Post subject: S65 Samovolne vypínanie S65 po nahrati skinu |
|
|
Po nahratí farebneho skinu sa mi S65-ka ihneď po naštartovaní sama vypne.
Prenos prebiehal cez IrDA v aplikacii SiMoCo 2.1.3 cez "Prieskumnika" (farebne skiny som nezasielal klasicky z Windowsu - Subor/Odoslat).
Jedna sa o farebny skin z temy "Lusie (LuCKy’s Siemens.scs)" ulozenej aj na tomto serveri. Moze byt problem nazov skinu? (nazov obsahuje apostrof).
Prosim vas o radu, nakolko sa neviem dostat ani do tel.zoznamu - telefon sa vypne ihned po "Start-assistant"
Da sa nejakym kodom nastartovat telefon bez farbneho skinu?
dakujem |
|
Back to top |
|
 |
MaestroP začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
O takovem zpusobu nevim,ale pres kabel by to melo jit ,zkusenosti s timhle skinem nemam ale podle me je to v nem ,zkus se zeptat nekoho kdo ho ma funkcni,anebo autora... Jinak nevim _________________ S65-FW50-bez cvaknuti clony-bez omezeni natacet-hafl aplikaci-kdo má víc??? :-) |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 11:32 am Post subject: |
|
|
No, zkus ten telefon připojit k SiMoCo nebo MPM při pinu (pokud ho máš zapnutý, jinak si ho v jiném telefonu zapni) - nevím, jestli to bude fungovat, ale za pokus to stojí. Ten skin vymaž... a uvidíš...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
PC-Man začátečník

Joined: 06 Jul 2005 Posts: 64 Location: Hatalov (okr. Michalovce)
61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Mojej S65 takisto raz za cas sibne (cca raz za tyzden), pridem vecer do izby, alebo rano vstanem a moja S65 je vypnuta... Ziadne upravy ani ziadne patche na nej nemam (iba vypnuty zvuk fotaku, ale to mi robila uz aj predtym)... Dokonca ked je akurat na nabijacke a takto sa vypne, ani sa dalej nenabija. Este dobre, ze su prazdniny, keby mi to robila cez skolu a rano by sa na nej nespustil budik, tak by som ju asi roztrieskal. Takisto to niekdy spravi ked s nou robim, proste kratko pipe a vypne sa. _________________ Ericsson A1018s -> Motorola T2288 -> Nokia 3310 -> Ericsson R320s -> Nokia 3510i -> Siemens C55 -> Nokia 3220 -> Siemens S65 FW-v25 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
PC-Man wrote: | Mojej S65 takisto raz za cas sibne (cca raz za tyzden), pridem vecer do izby, alebo rano vstanem a moja S65 je vypnuta... Ziadne upravy ani ziadne patche na nej nemam (iba vypnuty zvuk fotaku, ale to mi robila uz aj predtym)... Dokonca ked je akurat na nabijacke a takto sa vypne, ani sa dalej nenabija. Este dobre, ze su prazdniny, keby mi to robila cez skolu a rano by sa na nej nespustil budik, tak by som ju asi roztrieskal. Takisto to niekdy spravi ked s nou robim, proste kratko pipe a vypne sa. |
No, typická vada řady 65. Jaký máš firmware (*#06# -> 2x Více -> SW version)? Pokud máš nějaký starší, zkus nahrát pomocí kabelu nejnovější pro S65. Pokud to bude zlobit i tak, dej telefon do servisu.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Putcha badatel

Joined: 21 May 2005 Posts: 100 Location: Bratislava, Slovakia
261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | PC-Man wrote: | Mojej S65 takisto raz za cas sibne (cca raz za tyzden), pridem vecer do izby, alebo rano vstanem a moja S65 je vypnuta... Ziadne upravy ani ziadne patche na nej nemam (iba vypnuty zvuk fotaku, ale to mi robila uz aj predtym)... Dokonca ked je akurat na nabijacke a takto sa vypne, ani sa dalej nenabija. Este dobre, ze su prazdniny, keby mi to robila cez skolu a rano by sa na nej nespustil budik, tak by som ju asi roztrieskal. Takisto to niekdy spravi ked s nou robim, proste kratko pipe a vypne sa. |
No, typická vada řady 65. Jaký máš firmware (*#06# -> 2x Více -> SW version)? Pokud máš nějaký starší, zkus nahrát pomocí kabelu nejnovější pro S65. Pokud to bude zlobit i tak, dej telefon do servisu.  |
Myslim ze to robi vetsina S65, mne aj kamosovi sa od zaciatku vypina a to som uz skusil vetsinu fw (vid podpis). Este sa mi 2x stalo, ze som vecer nabil mobil, rano som vstal (budik fungoval normalne), idem ho zapnut, a nepusti ma ani k zadaniu PINu, len napise bateria vybita. _________________ Nokia 5110 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Siemens S65(fw25 - fw43 - fw25 - fw43 - fw50+patches - fw53+patches) -> Sony Ericsson D750i -> HTC Wizard -> HTC Kaiser -> HTC Jade |
|
Back to top |
|
 |
PC-Man začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
Putcha wrote: |
Myslim ze to robi vetsina S65, mne aj kamosovi sa od zaciatku vypina a to som uz skusil vetsinu fw (vid podpis). Este sa mi 2x stalo, ze som vecer nabil mobil, rano som vstal (budik fungoval normalne), idem ho zapnut, a nepusti ma ani k zadaniu PINu, len napise bateria vybita. |
Presne to sa stalo aj mne - je pod nabijackou, rano zapnem, bateria vybita...
Mimichodom FW mam verziu 25 (mam to v podpise), ale updatovat to nemozem:
1. Mobil je v zaruke, mam ho nieco vyse mesiaca
2: Kabel co som kupil, sa v mobile javy ako DCA-510
 _________________ Ericsson A1018s -> Motorola T2288 -> Nokia 3310 -> Ericsson R320s -> Nokia 3510i -> Siemens C55 -> Nokia 3220 -> Siemens S65 FW-v25 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 8:38 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | PC-Man wrote: | Mojej S65 takisto raz za cas sibne (cca raz za tyzden), pridem vecer do izby, alebo rano vstanem a moja S65 je vypnuta... Ziadne upravy ani ziadne patche na nej nemam (iba vypnuty zvuk fotaku, ale to mi robila uz aj predtym)... Dokonca ked je akurat na nabijacke a takto sa vypne, ani sa dalej nenabija. Este dobre, ze su prazdniny, keby mi to robila cez skolu a rano by sa na nej nespustil budik, tak by som ju asi roztrieskal. Takisto to niekdy spravi ked s nou robim, proste kratko pipe a vypne sa. |
No, typická vada řady 65. Jaký máš firmware (*#06# -> 2x Více -> SW version)? Pokud máš nějaký starší, zkus nahrát pomocí kabelu nejnovější pro S65. Pokud to bude zlobit i tak, dej telefon do servisu.  |
ne rady 65 ale S65-ky . Myslim ze CX65-ka s FW 50 je uz uplne v pohode nic mi natom neblbne ale ako sami hovorite S65-ka blbne z hocijakym firmware . Co uz a to ked vam odide display a mate rozhadzanu grafiku a neviem co este ,,, vymente ten mobil za CX65-ku a bude  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
PatroSK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 8:18 am Post subject: Problem VYRIESENY - samovolne vypinanie S65 po nahrati skinu |
|
|
Po 5 dnoch som sa dostal ku kompu, takze az teraz mozem napisat postup ako som znova rozchodil S65-ku.
Problem bol skutocne v nazve skinu "Lusie (LuCKy’s Siemens.scs)", ktory obsahuje apostrof. Pouzil som kod *#0009# +zel.tlacitko a zresetoval nastavenia telefonu. Potom som skin premenoval na "Lusie.scs" a vsetko je OK.
Jedinym problemom bolo po starte telefonu velmi rychlo tento kod natukat, kym sa tel. znova nevypal
Takze este raz, pred pouzitim temy (a teda aj skinu LuSie) si tento subor premenujte! |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
PC-Man wrote: | Presne to sa stalo aj mne - je pod nabijackou, rano zapnem, bateria vybita...
2: Kabel co som kupil, sa v mobile javi ako DCA-510
 |
1. nahratim originalneho fw zaruka nepada
2. DCA-510 je servisny kabel, fw sa s nim da nahrat |
|
Back to top |
|
 |
PC-Man začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
beardie wrote: | PC-Man wrote: | Presne to sa stalo aj mne - je pod nabijackou, rano zapnem, bateria vybita...
 |
Sorry, pomylil som sa, nejavi sa ako DCA-510, ale ako DCA-540 !!! _________________ Ericsson A1018s -> Motorola T2288 -> Nokia 3310 -> Ericsson R320s -> Nokia 3510i -> Siemens C55 -> Nokia 3220 -> Siemens S65 FW-v25 |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
PC-Man wrote: | beardie wrote: | PC-Man wrote: | Presne to sa stalo aj mne - je pod nabijackou, rano zapnem, bateria vybita...
 |
Sorry, pomylil som sa, nejavi sa ako DCA-510, ale ako DCA-540 !!! |
z DCA-540 FW nenahras _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
Luc3as kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 7:18 pm Post subject: |
|
|
Mam taky problem...nahral som do mojej S65 temu Win Vista a teraz mi nejde zapnut mobil...ked naskoci zadaj PIN tak sa neda nic stlacit a vobec nereaguje...nevie niekto poradit? hrozne ma to stve .  |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 7:46 pm Post subject: |
|
|
Mobil se vypne před zadáním PINu:
Chybí soubor PinInputAnimation.? nebo je vadný, poškozený, zničený, nefunkční, chybný, nesprávný, .............. _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
Luc3as kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 11:04 pm Post subject: |
|
|
EE on sa nevypne ale akoby zmrzne.animacie dokonca aj uvodne zvuky nahra a pusti ale ked treba pisat kod nereaguje a sice je zapnuty ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|