clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S68 - spusteni aplikace/hry - neplatny certifikat(?)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S68 - spusteni aplikace/hry - neplatny certifikat(?)

Reply to topic     Forum Index -> Třída S
View previous topic :: View next topic  
Author Message
r-vlk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 10:20 am    Post subject: S68 - spusteni aplikace/hry - neplatny certifikat(?) Reply with quote

ahojte siemensaci,
vcera jsem testoval s68, ktera mi bude najezena pod stromecek - jestli slape, aby se pak nekonalo prekvapeni. slape, fw30 takze to chvili lezelo na sklade, s porizenim servisniho kabelu dca-110 tak nejak pocitam a update na posledni cz fw je doufam rozumna vec. trochu me zklamaly obrazovky "cekejte prosim...", kterych jsem si uzil uz drive, ale verim, ze novy fw tu rychlost jeste o neco nakopne.
co me vsak prekvapilo - a proc pisu - by default jsou tam 3 aplikace a 2 hry. pouze ta prvni aplikace a sachy jdou spustit. u zbytku to pise "neplatny certifikat" a ze si mam overit system time nebo tak neco. je to normalni? predpokladam, ze az bude kablik tak si tam nataham veci podle potreby, ale aby to hlasilo u nove zakoupeneho telefonu, to je kapku unfair.
Back to top
View user's profile Send private message
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

stačí smazat těm aplikacím, co to hlásí, *.jad soubory... jsou tam prošlý certifikáty... Rolling Eyes

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
r-vlk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

diky za odpoved. ale bez kabliku se na ne, predpokladam, nedostanu. mozna jeste pres BT (to taky jeste nemam) a nejaky vhodny manager.
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

dostaneš se na ně i jen tak z telefonu wink dej menu>vlastní soubory>možnosti>hledat>do políčka pro hledání zadej *.jad a dej start, pak je můžeš smazat...
přes funkci hledat se dají už nainstalované aplikace i posílat, stačí do hledání zadat *.jar najet na aplikaci co chceš poslat a zmáčknout zeleny sluchátko, pak jen vybrat přes co to poslat a je to poslany wink

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mates.75
všeználek
všeználek

4269.72 SMM
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

Mně se přesně tohle stalo na CX75 přesně po koupi,nemusel jsem nic vymazávat,stačilo akorát vrátit telefon do továrního nastavení... wink
View user's profile Send private message Send e-mail
r-vlk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 9:59 pm    Post subject: Reply with quote

tenhle tip me zaujal, tak jsem ho chtel hned vyzkouset. vybalim telefon po dvou dnech z krabice, dam tam simku, baterku, zapnu ho. chtelo to opet nastavit cas - zrejme se vsechno nastaveni z prvniho "hrani" vymazalo. to ale neva. sel jsem rovnou do menu a pustim tu hru, ktera prve nesla. zadny problem s certifikatem, hra se normalne spustila. zrejme probehlo neco, co odpovida tomu resetu do tovarniho nastaveni. skvele. takze opet balim telefon zpet do krabice a vracim jeziskovi Wink
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída S All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum