clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - problemy s sx1

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

problemy s sx1
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sx333
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 2:03 pm    Post subject: problemy s sx1 Reply with quote

zdravim vsetkych!!!!
mam siemens sx1 cierna verzia je tam firmare 13.
telefon sa mi casto restartuje sam od seba a dnes mi po napisani sms zachrcal a vypol.skusal som to nahodit ale vzdy po zadani pin sa ozvalo one chrr a off.
ako 1sancu som videl vyuzit zarucny servis ale vyskusal som kombinaciu *#+zapnut.ktoru som tu vycital. telefon sa tym zrejme restartol teraz je v zaklad.nadstaveni a moje data v prdeli.
chcem sa opytat mam to dat do servisu co trva 30dni,dat tam 12 fw.alebo iny?alebo dufat ze to viac neurobi...
dakujem za kazdu radu a co si myslite kde je chcyba????????Pray Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
mio.dj
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

si muzes firmware nahrat sam staci si ho tu stahnout na siemens manii a naovod zde na foru urcite najdes neni to tezky kdyz jsem to zvladnul i ja ja uz mam fw 15.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

Sám to tam nenahrávej,pokud chceš CZ FW.Pokud tam totiž nahraješ winswup verzi EN,tak tam orig FW ze Siemensu dostaneš zase jen EN.A jelikoš winswup verze CZ neni,tak tam už nikdy CZ nedostaneš!

FW 13 neni zrovna nej,a co jsem pročítal tak je lepší FW 12,ale tu tam dostaneš zase jen EN.FW 15 ti nedoporučuju.Je to jen testovací verze uvolněná v rusku....
V servisu ti nahrajou 14CZ vrámci záruky.Ta by měla bejt lepší.
Pokud nemáš cestu do Prahy a nechceš čekat dva tejdny,tak ti poradim nechat tam tu 13CZ.A rozhodně ti doporučuji dělat si zálohu v SDS,MPM či na MMC.Pak se nestane že přijdeš o data a kontakty.

Je taky třeba si uvědomit že SX je počítač a taky se tak chová.Takže problémy ti mohou způsobyt kterékoliv programy co tam nahraješ,tak s tím počítej a před každym novym programem si udělej zálohu.

Jinak u FW13 je po formátu problém s MMS,ale řeší to obnova Messages zálohy.

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
mio.dj
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

hele me facha 15 nadherse vsechno je krasne rychly a jeste se mi nestalo ze by se mi kysnul telefon jo a kdyz jsem mel tu 14 a mel plnou kartu nebo hodne java her cekal jsem dlouho nez vsechno naskoci ale ted mam plnou kartu a je to vse behem par vterin. popremejslej na cestine zase az tak moc nezalezi preci.
Back to top
sx333
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 08, 2004 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

moc vam vsetkym dakujem asi to budem zalohovat a pockam na fw 15 cz..
Applause Applause
Back to top
Lolop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 08, 2004 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Aj ja pouzivam FW15 EN a je to zatial najlepsi FW co som mal v telefone , a to som ich mal skoro vsetky okrem FW13 . Ja ti tiez doporucujem FW15 EN , ak ti anglictina nevadi tak si ho nahraj , lebo booohhvvviiieee kedy vypustia do eteru FW15 CZ. Very Happy
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 08, 2004 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

Udajně už je v německu FW15 v servisu.
Jinak zkušenosti s FW15 nemám,ale co jsem pročítal tak některim zlobí a jiní si jí chválí.....
Počkal bych na oficiální...

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 08, 2004 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

JJ ja tiez mam 12CZ,SK oficialnu a rad by som si nahodil 15CZ,SK,ENG hlavne oficialnu nech zbytocne neriskujem navstevu servisu... Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 10, 2004 8:59 am    Post subject: Reply with quote

Ja mohu s FW15 a vasimi nazory jen souhlasit!!!!A kdyz tam mate FW12 tak si 13 odpustte a jdete rovnou na 14 to je taky duvod proc se FW 14 objevila tak neuveritelne rychle to 13!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
michal.simon
pisatel
pisatel

Phone: HTC HD2
100942.78 SMM

Příspěvky na SM: 20,-
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 6:23 pm    Post subject: tuhnutí Reply with quote

Mám takovu kuriozitu s mojí SX1. Stalo se to asi tak. Čerstvě sem si moji SX1 přetaktoval tím fajným prográmkem od kamarádů rusu z osliku a při příchozím hovoru se mi sekl. Ten hovor sem ještě nepřijmul, tekže to bylo zrovna při vyzvánění s vibracemi. Sekl se a vibroval tak dlouho než sem vytáhl baterku...

má někdo podobnou zkušenost?

A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční Smile - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Sad Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
Back to top
xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5896.92 SMM
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

Xfantasy wrote:
Sám to tam nenahrávej,pokud chceš CZ FW.Pokud tam totiž nahraješ winswup verzi EN,tak tam orig FW ze Siemensu dostaneš zase jen EN.A jelikoš winswup verze CZ neni,tak tam už nikdy CZ nedostaneš!

FW 13 neni zrovna nej,a co jsem pročítal tak je lepší FW 12,ale tu tam dostaneš zase jen EN.FW 15 ti nedoporučuju.Je to jen testovací verze uvolněná v rusku....
V servisu ti nahrajou 14CZ vrámci záruky.Ta by měla bejt lepší.
Pokud nemáš cestu do Prahy a nechceš čekat dva tejdny,tak ti poradim nechat tam tu 13CZ.A rozhodně ti doporučuji dělat si zálohu v SDS,MPM či na MMC.Pak se nestane že přijdeš o data a kontakty.

Je taky třeba si uvědomit že SX je počítač a taky se tak chová.Takže problémy ti mohou způsobyt kterékoliv programy co tam nahraješ,tak s tím počítej a před každym novym programem si udělej zálohu.

Jinak u FW13 je po formátu problém s MMS,ale řeší to obnova Messages zálohy.

winswup cz verze je!!!

IMG Hosting | iProtebe
Back to top
xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5896.92 SMM
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 6:39 pm    Post subject: Re: tuhnutí Reply with quote

michal.simon wrote:
Mám takovu kuriozitu s mojí SX1. Stalo se to asi tak. Čerstvě sem si moji SX1 přetaktoval tím fajným prográmkem od kamarádů rusu z osliku a při příchozím hovoru se mi sekl. Ten hovor sem ještě nepřijmul, tekže to bylo zrovna při vyzvánění s vibracemi. Sekl se a vibroval tak dlouho než sem vytáhl baterku...

má někdo podobnou zkušenost?

jo, to se mi stalo taky, mel sem ho taktly na 168 mhz v zaklade a pri prichozim hovoru, nekdy i sprave vibroval az do vytazeni batrky.. asi mu nejak hrablo nebo co..

IMG Hosting | iProtebe
Back to top
W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 7:07 pm    Post subject: Re: tuhnutí Reply with quote

michal.simon wrote:
Sekl se a vibroval tak dlouho než sem vytáhl baterku...
Někdy se to stane, když tomu telefonu toho naložíš moc, zahltíš RAMku... Myslím, že bys nemusel vytahovat baterku. Protože kdybys svůj telefon prozvonil, normálně by se měl restartovat wink

W.I.KING
Back to top
xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5896.92 SMM
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 7:12 pm    Post subject: Re: tuhnutí Reply with quote

W.I.KING wrote:
michal.simon wrote:
Sekl se a vibroval tak dlouho než sem vytáhl baterku...
Někdy se to stane, když tomu telefonu toho naložíš moc, zahltíš RAMku... Myslím, že bys nemusel vytahovat baterku. Protože kdybys svůj telefon prozvonil, normálně by se měl restartovat wink

W.I.KING

mne pomohlo jen vytahnout baterku..-.

IMG Hosting | iProtebe
Back to top
michal.simon
pisatel
pisatel

Phone: HTC HD2
100942.78 SMM

Příspěvky na SM: 20,-
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 9:15 pm    Post subject: Re: tuhnutí Reply with quote

W.I.KING wrote:

W.I.KING

A co se tam teda stane když ho prozvoníš? Rozjede se znova aplikace "Telefon"? Nebo je v symbianu nějaký čistič RAM.

A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční Smile - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Sad Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum