View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Martyone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 10:20 pm Post subject: Problem z pripojenim SX1 k PC jak-koli,Nedavno to fungovalo |
|
|
Mam problem
Je takovej ze telefon me nechce komunikovat z PC. Normalne pres kabel na nahrani dat i pres swup. Kdyz zapojim telefon na
kabel tak se me obevi hlaska USB zarizeni nebylo nerozpoznano. Pise to jako Neznamej Hardware. Koukal jsem do systemu a tam zadne nezname zarizeni nejni na aktualizaci ovladacu. Proste komp nechce prijmout ovladace swup. Ted me jako bonus ma sx1 umrela moji chybou a odkazuje me na
vyrobce :-) Co mam delat kdyz me tohle dela ?? Nemohu prehrat na sx1 firmware protoze to nejde, co s tim ?? PLS moc
Pritom to fungovalo a uz jsem to zkousel nekolikrat a nic
Co udelat aby ho rozpoznal ??
Last edited by Martyone on Mon Nov 20, 2006 2:03 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 10:19 pm Post subject: |
|
|
Možná bych ti i poradil, musel bych ovšem nejdřív pochopit tvůj text... _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Martyone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 10:58 pm Post subject: .. |
|
|
Kabel pouzivam originalni co byl pribaleny v krabicce, preinstalovaval jsem s nim firmware i kamosce a sel v poho.
Co mam delat kdyz se me telefon nechce propojit pres PC ?.
Zapnu ho: Stredove tlacitko + zapnuti a vyskoci na me SX1 software update
...., kdyz zasunu kabel do telefonu tak me napise v PC, Zarizeni USB nebylo rozpoznano. -
Jedno ze zarizeni USB pripojenych k tomuhle pocitaci nepracuje spravne a
system Windows jej nerozpoznal. Zkousel jsem prekopnout i Windows ale
tim zpusobem co jsem ho vzdy rozjel tak to nejde. Urcite jsem na nic nezapomel.
Muj postup je vzdy ten. Uplne od zacatku ktery fungoval. Po nainstalovani
Windows jsem telefon prepl do SX1 update,, jostick + zapnuti a pripojil ke
kabelu, vyskocil na me novy hardware a nabidl me vlozeni ovladacu, vlozil jsem
Siemens_Sx1swup.inf
Siemens_Sx1swup.sys
po vlozeni swup driveru to slo vpohode.
Ted je to tak, ze do nej dam kabel a rekne me to tuhle hlasku. Co s tim, poradi nekdo ?? |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 10:05 am Post subject: |
|
|
1. skusit iny windows
2. skusit iny kabel _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:34 pm Post subject: |
|
|
Tohle už jsem řešil několikrát a nepomohlo nic jinýho, než reinstalace Windowsů. Žádný čištění registů ani nic jinýho nezabralo.
Ale mám pocit, že už tady někdo psal, že po přepnutí do swup módu jde FW přehrát i bez rozpoznání SX1. Nevím, nemám ověřeno. Taky nevím, jestli se do swup módu dostaneš... _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
Martyone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 6:02 pm Post subject: .. |
|
|
Sirus wrote: | 1. skusit iny windows
2. skusit iny kabel |
lion wrote: | Tohle už jsem řešil několikrát a nepomohlo nic jinýho, než reinstalace Windowsů. Žádný čištění registů ani nic jinýho nezabralo.
Ale mám pocit, že už tady někdo psal, že po přepnutí do swup módu jde FW přehrát i bez rozpoznání SX1. Nevím, nemám ověřeno. Taky nevím, jestli se do swup módu dostaneš... |
Windows jsem kuli tomu prehraval 2x a kabel mam pujceny jiny. Jinak do SWAP modu v telefonu se bezproblemu dostanu, Stredove tlacitko + zapnuti. Napise me to SX1 software update. Connect USB cable and start update software on PC.
Kdyz v tomhle rezimu do nej zasunu kabel tak me to rekne ze Hardware nebyl rozpoznan a system windows jej nemohl nainstalovat. Tim jsem vlastne skoncil. Poradi nekdo jak to rozhejbat ??
P.s. Co je trojhmat ? Nikde jsem to nenasel. Nejni to nahodou tohle ??
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=26463 |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 9:07 pm Post subject: Re: .. |
|
|
Martyone wrote: | Sirus wrote: | 1. skusit iny windows
2. skusit iny kabel |
lion wrote: | Tohle už jsem řešil několikrát a nepomohlo nic jinýho, než reinstalace Windowsů. Žádný čištění registů ani nic jinýho nezabralo.
Ale mám pocit, že už tady někdo psal, že po přepnutí do swup módu jde FW přehrát i bez rozpoznání SX1. Nevím, nemám ověřeno. Taky nevím, jestli se do swup módu dostaneš... |
Windows jsem kuli tomu prehraval 2x a kabel mam pujceny jiny. Jinak do SWAP modu v telefonu se bezproblemu dostanu, Stredove tlacitko + zapnuti. Napise me to SX1 software update. Connect USB cable and start update software on PC.
Kdyz v tomhle rezimu do nej zasunu kabel tak me to rekne ze Hardware nebyl rozpoznan a system windows jej nemohl nainstalovat. Tim jsem vlastne skoncil. Poradi nekdo jak to rozhejbat ??
P.s. Co je trojhmat ? Nikde jsem to nenasel. Nejni to nahodou tohle ??
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=26463 |
trojhmat = * + # + red telefonek _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Martyone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:29 pm Post subject: .. |
|
|
xXxTRA wrote: | trojhmat = * + # + red telefonek |
Tak ten trojhmat jsem zkousel 2x, vzdy to projede grafem a telefon napise sve Phone start-up failed. Contact the retailer. 0)
Sirus wrote: | 1. skusit iny windows
2. skusit iny kabel |
Kdyz v tomhle rezimu do nej zasunu kabel tak me to v PC rekne ze Hardware nebyl rozpoznan a system windows jej nemohl nainstalovat. Tim jsem vlastne skoncil. Poradi nekdo jak to rozhejbat ?? |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
Zkus si manuálně nainstalovat drivery pro USB, možná to pomůže. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
locki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 2:29 pm Post subject: |
|
|
ja mam s jedou SX1 ten sam problem! Na mem telefenku patchuju jak o zivot a brachuv foun proste nepremava! Zkouseli jsme trojhmat reinstal winu ale nic nepomohlo. Podle me cosik odeslo na desce founa tak to nejde. _________________ Alcatel 501 a pak skok na SX1=>
SX1 150 Mhz FW 15 CZ + 20 patchu + grafika+ 512 MMC Kingstone | vymeneny origos kryt | Prodan|doma dve mrtve MMI desky | Presel jsem na Mio A701|PDA|GSM|GPS| |
|
Back to top |
|
 |
bufik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 6:52 am Post subject: |
|
|
Měl jsem ten samý problém a jediné co ho vyřešilo byl servis.Odešla prý nějaká součástka na desce.Naštěstí jsem měl SX1 ještě v záruce. |
|
Back to top |
|
 |
locki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 10:47 pm Post subject: |
|
|
bufik wrote: | Měl jsem ten samý problém a jediné co ho vyřešilo byl servis.Odešla prý nějaká součástka na desce.Naštěstí jsem měl SX1 ještě v záruce. |
ano je to na desce klavesnice ale co ? _________________ Alcatel 501 a pak skok na SX1=>
SX1 150 Mhz FW 15 CZ + 20 patchu + grafika+ 512 MMC Kingstone | vymeneny origos kryt | Prodan|doma dve mrtve MMI desky | Presel jsem na Mio A701|PDA|GSM|GPS| |
|
Back to top |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 11:40 pm Post subject: |
|
|
Taky mám úplně stejnej problém,před měsícem to fungovalo a teďka už ne,ani sluchátka mi na něm nejdou.Chci to poslat do servisu,ale mám optchovanej mobil a kdyby na to servisu přišli tak by mě neuznali záruku,kvůli zásahům do FW,nevíte někdo jak bych to měl udělat,aby to nepoznali???  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 11:48 pm Post subject: |
|
|
Ja si myslim ze ti uz je zaruka na nic A inac mne toto presne vypisuje ked pripojim DCA-510 k SX1 _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 10:05 am Post subject: |
|
|
Maikl963 wrote: | Taky mám úplně stejnej problém,před měsícem to fungovalo a teďka už ne,ani sluchátka mi na něm nejdou.... |
Presne rovnaka zavada bola aj u mna => vymena MMI... _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|