View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Morgyc badatel

262.50 SMM
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:47 am Post subject: |
|
|
berda wrote: | Taky se připojuju, posílal jsem převodem někdy kolem 11.10., účet i VS správně (teď jsem to kontroloval) a nic... Nějaký zveřejňování je mi jedno, o to mi (zase tolik) nejde, spíš jestli všechno v pořádku došlo... |
Ahoj,
Mam presne ten samy problem. Mel jsem taky strach jestli penize dorazily. Ale jestlize nejsem jediny tak doufam ze je to ok  _________________ Siemens S6 -> Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> Siemens C55 -> Siemens M 65 (utopen) -> M 75 (fw 25) 9 patchu+RS-MMC Transcend 512MB |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 9:10 am Post subject: |
|
|
Romulus je nemocný... a já jeho tajné kódy neovládám....vydržte prosím...opravíme to brzo |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 9:28 pm Post subject: |
|
|
Daju sa este vlozit peniaze ? Lebo je tam spominany ucet TB a potom postova banka. Tak ako je to ?  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Dec 13, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Poštová banka preto, lebo portal paypay zmenil na Slovensku zberný účet z TB na PB. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 10:23 pm Post subject: |
|
|
Ok. Dik _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Dec 14, 2006 10:00 am Post subject: |
|
|
Pisal som to aj v inej diskusii,ale hodi sa to aj sem,tak iba zopakujem.
Vcera sme odstranili sponzormeter, ktory ukazoval,kolko penazi sa vyzbieralo a ako sa s nimi nalozilo.Je mi luto,ze sme k tomu boli nuteni pristupit,lebo sa mi to zda byt voci vsetkym,co na chod SM prispeli velmi nefer.Ale ako ste si vsetci mohli vsimnut,ten sponzometer bol uz davno neaktualny a kedze romulus je teraz mimo,nie je v nasich silach ho prevadzkovat.
Poprosil som vsak weitlessa,aby urobil kratky clanok so strucnym prehladom,ako sa s financiami nakladalo a kolko z tych penazi este ostalo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|