View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:36 pm Post subject: |
|
|
Rendy wrote: | Nejde to ani přepsat... když je ten mobil zapnutej, tak se s tím nedá asbsolutně nic dělat.. |
Ja su trotl, chtel jsem rict prejmenuj. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Rendy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 1:22 pm Post subject: Problém vyřešen!!! |
|
|
Tak jsem to konečně vyřešil...
Změnil jsem atributy souborů .adr na Archive, připsal k nim X, nahrál zálohu adresáře, restartoval telefon a soubory s X smazal, takže šlape pkěn původní adresář...
Jupíííí konečně mám zase všechny čísla.. thx všem.. :-) _________________ Nokia 3210 > Nokia 5110 > Siemens C 35 > Siemens S 45 > Siemens M 55 > Siemens CX70
Stahujte cokoliv chcete díky výměnné síti DC
www.zacatecnik.com |
|
Back to top |
|
 |
Ideatore kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:13 pm Post subject: Re: Problém vyřešen!!! |
|
|
Rendy wrote: | Tak jsem to konečně vyřešil...
Změnil jsem atributy souborů .adr na Archive, připsal k nim X, nahrál zálohu adresáře, restartoval telefon a soubory s X smazal, takže šlape pkěn původní adresář...
Jupíííí konečně mám zase všechny čísla.. thx všem.. :-) |
Chlape, díky, ty jseš génius. Díky ti moc  |
|
Back to top |
|
 |
lahodnyf začátečník

128.10 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 12:25 pm Post subject: |
|
|
cim se da zobrazit obsah adresare .adr v nejakym rozumnym formatu ? potreboval bych z tehle souboru dostat telefonni cisla a treba je vytisknout na papir Diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|