View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 10:15 am Post subject: |
|
|
Tak po čtyřech dnech formátování,nahrávání rootfs,zkoušení se mi povedlo rozjet linux .všechno v pohodě na jede,zadám pin,jdu do menu ,chvíli se tam pohybuju a spustí se bootování píše chybu USB reset done,sadget ether,normálně se můžu v menu pohybovat,třeba na pozadí je černej pruh,a pak za se vyskočí bootování s chybou,nevíte kvůli čemu to dělá???teďka to dělá i při bootování linuxu  |
|
Back to top |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 11:26 am Post subject: |
|
|
Maikl963 wrote: | Tak po čtyřech dnech formátování,nahrávání rootfs,zkoušení se mi povedlo rozjet linux .všechno v pohodě na jede,zadám pin,jdu do menu ,chvíli se tam pohybuju a spustí se bootování píše chybu USB reset done,sadget ether,normálně se můžu v menu pohybovat,třeba na pozadí je černej pruh,a pak za se vyskočí bootování s chybou,nevíte kvůli čemu to dělá???teďka to dělá i při bootování linuxu  |
gratuluju, muzes poslat funkcni konfiguraci ?
-rozdeleni karty, nelepe i vcetne velikosti partysn
-odkud se da stahnout rootfs,ktery jede
-odkud se da stahnout uboot.bin
dik |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 12:10 pm Post subject: |
|
|
oOJaNcOo wrote: | ja som si vsimol ze v Ubunto sa to da ale musis byt prihlaseny ako spravca. aspon na vlastnostiach mmc pise ze citat,zapisovat moze iba spravca. a ked sa dam odhlasit tak pyta samozrejme uzivatelske meno a heslo, myslel som si ze meno je : root a heslo:toor ako vo vecsine live distribucii. |
V ubuntu je uzivatel root zakázaný, pokud chces spravovat zařízení stačí dole vpravo stisknout tlačidlo "administrátorský režim.." _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 12:38 pm Post subject: |
|
|
Pjootr wrote: | oOJaNcOo wrote: | ja som si vsimol ze v Ubunto sa to da ale musis byt prihlaseny ako spravca. aspon na vlastnostiach mmc pise ze citat,zapisovat moze iba spravca. a ked sa dam odhlasit tak pyta samozrejme uzivatelske meno a heslo, myslel som si ze meno je : root a heslo:toor ako vo vecsine live distribucii. |
V ubuntu je uzivatel root zakázaný, pokud chces spravovat zařízení stačí dole vpravo stisknout tlačidlo "administrátorský režim.." |
Diki za radu ale som si nainštaloval Suse a Maikl963 mi s tým pomohol. všetko ide ako ma. Už len počkať kedy to dokončia.  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 12:58 pm Post subject: |
|
|
Pjootr wrote: |
V ubuntu je uzivatel root zakázaný, pokud chces spravovat zařízení stačí dole vpravo stisknout tlačidlo "administrátorský režim.." |
Sam ho pouzivam, ale root zakazany nie je. Len sa treba prihlasit ako root.
v terminali sudo -i a pass. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 1:46 pm Post subject: |
|
|
timemaster wrote: |
gratuluju, muzes poslat funkcni konfiguraci ?
-rozdeleni karty, nelepe i vcetne velikosti partysn
-odkud se da stahnout rootfs,ktery jede
-odkud se da stahnout uboot.bin
dik |
Už nevim kde jsem všechno stáhnul,tak jsem to upnul co jsem použil u sebe a co fungovalo.
V návodu je všechno popsaný,co jsem použil,jak sem to rozdělil.......návod jsem upravil ze stránky www.sxp.ic.cz/linux_mobile.html
Code: | http://data1.edisk.cz/stahni/73612/Navod.rar_214.85kB.html |
Minule jsem spěchal s návodem,tak tady je menší úprava
Last edited by Maikl963 on Tue Dec 19, 2006 7:59 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 5:11 pm Post subject: |
|
|
co si myslite ako to bude s aplikaciamy a hrami na linux? |
|
Back to top |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 6:16 pm Post subject: |
|
|
Quote: |
Už nevim kde jsem všechno stáhnul,tak jsem to upnul co jsem použil u sebe a co fungovalo.
V návodu je všechno popsaný,co jsem použil,jak sem to rozdělil.......návod jsem upravil ze stránky www.sxp.ic.cz/linux_mobile.html
Code: | http://data1.edisk.cz/stahni/06214/Navod.rar_4.78kB.html |
|
diky moc  |
|
Back to top |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 6:53 pm Post subject: |
|
|
mensia otazka, aj vam v Linuxe tak slabo drzi bateria a mobil sa trosku prehrieva? |
|
Back to top |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 10:01 pm Post subject: |
|
|
oOJaNcOo wrote: | mensia otazka, aj vam v Linuxe tak slabo drzi bateria a mobil sa trosku prehrieva? |
Mě vydrží maximálně den,a zrovna dneska sedím v lavici a najednou cítím teplo v kapse,vytáhnu mobil a byl fakt horký,baterka,hlavně klávesnice.Je to pořád ve vývoji,ale taky by mě zajímalo jestli je to normální.Asi je velká zátěž na procesor. |
|
Back to top |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 10:03 pm Post subject: linux |
|
|
tak slaaava, uz mi to taky jede
jen mala otazka, vite nekdo jak ten telefon korektne vypnout ? ja jsem na to neprisel, musel jsem vyndat baterku.. teda je fakt,ze jsem to testnul zatim jen jednou..
kazdopadne mi tam ten linux jebez BEZ pouziti jakehokoliv patche, tzn. bezi to krasne z jejich ciste fw15
vydrz a podobne veci jsem zatim netestoval |
|
Back to top |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 10:10 pm Post subject: Re: linux |
|
|
timemaster wrote: | tak slaaava, uz mi to taky jede
jen mala otazka, vite nekdo jak ten telefon korektne vypnout ? ja jsem na to neprisel, musel jsem vyndat baterku................................... |
Tak to blahopřeju,zatím jsem taky nepřišel jak vypnout linux,jediná možnost je vyndat baterku,když zmáčknu momentku tak se resetuje,ale pořád dokola,tak že za se musí se vyndat baterka,pak jsem ještě skoušel vyndat kartu,ale stejný výsledek. |
|
Back to top |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 4:26 pm Post subject: linux |
|
|
aaano,taky taham baterku momentku jsem jeste nezkousel.. ja na tyhle dve tlacitka po strane nejak porad zapominam
ale dik ..
uz se tesim na novej rootfs |
|
Back to top |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 6:30 pm Post subject: |
|
|
aj aj sa tesim kym to dokoncia. len nech to prehrava hudbu,videa apd.... a nech bezi fotak  |
|
Back to top |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:59 am Post subject: |
|
|
asi to spatne chapu, ale pokud tam dam N-Gage mod, tak tim vypnu GSM funkce a dobijeni baterie.
Takze tam fuknu Linux a dobijeni baterie a GSM funguje?
pro linux funguje GSM urcite to vim ze stranek vovana, ale to je potom symbian nepouzitelnej ne? kdyz nema GSM a dobijeni  _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|