View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 12:00 pm Post subject: Co dělám špatně? |
|
|
Zdravím všechny.Mám problém se zavedením elfů a zároveň MasterPatch 14.Nevím co dělám špatně.S75 -FW47 jsem pomocí x65flasher-2102 generoval kody,Papua jaksi nezabrala(počítala a počítala a výsledek žádný) a pak jsem na radu Alkaby instaloval nejprve patch Nat menu_Main Menu potom API pak SWI-Hook,dále Library nato Master patch 14 a Elf loader.Telefon po zapnutí a naběhnutí displeje okamžitě vypne.Musel jsem proto MP 14 vyndat,potom se mobil rozjel.Nakopíroval jsem podle návodu XTask s funkcí červ.tl.do Daemons,TED do TED TMO do TMO.Info text do Daemons a Extension.cfg do Etc.Jediné co fungovalo byl XTask.TED fungoval jen ve starší verzi,ta nejnovější při rolování textu poblikávalo podsvětlení klávesnice.TMO nevím,napsal jsem v okně text ale kam se to uložilo nevím nikde jsem soubor nenašel.HelperKiller taky jaksi nefunguje,při spouštění founu stále na chvíli naskakuje Phonepilot.InfoText ukazuje jen stav nabití baterky v levém dolním rohu,za cenu toho,že zmizely nápisy nad kurzor.tlačítky.Na radu Alkaby jsem vytvořil složku Misc/Patches/ptc a nic je to pořád stejné.Prostě tam nemohu mít Masterpatch.Zkoušel jsem všechny Elf loadery co jsou k dispozici na SM.Nevíte prosím někdo co s tím,kde jsem udělal chybu?Teď mě tak napadlo,zda to nemůže být tím,že asi nemám zaveden SKEY do founu,neboť jsem generoval pomocí x65flasher-2102,takže jsem jen zkopíroval SKEY do VKLay.Předem děkuji za případné rady. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 8:02 am Post subject: |
|
|
Pokud bys nemel zavedene skey a bkey do s75 tak tam nenahrajes abi jeden patch....
Jinak ty podle me sou ty Elfy na hovno ja sem si je taky nahral a sralo me to treba menu vzdcky kdyz se zacala opakovat animace ikonky tak bliklo cele kno menu, kdyz sem dal cervenej tak to treba zesedlo ale menu nezmizelo, pak sem foun vypnul a místo konečné bíle obrazovky sem tam videl otevreneho prohlizece souboru pritom sem ho vubec neotevrel... Je to na hovno ty patchy serou treba patch na blikání světýlka při příchozím hovoru mi udelal ze kdyz mi nekdo volal tak to sice blikalo ale telefon nezvonil ani nevybroval... Zavybrovani při spojeni hovoru udelalo ze akorat pri spojeni hovoru tel pip a chcip... --> Utvor si nazor sam... |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Wed Dec 20, 2006 11:30 am Post subject: |
|
|
RDan:S těmi elfy máš naprostou pravdu,ve FW47 jich funguje tak slabá polovina.S tím MasterPatchem 14 už jsem to vyřešil,aby byl kompatibilní s loadry,tak jsem tam k němu zkusil ještě dát ScreenSaver MainScreen Dispacher,což ale u tohoto patche není uvedeno,že se musí aplikovat,aby MP byl kompatibilní.Teď už foun jde normálně spustit a jak vidíš i jako BT modem běhá.Stejně ale nevím k čemu je dobrý tam ten MP mít,když jsem na něj aplikoval patch date_on_top,který by měl ukazovat hodiny a datum dole na displeji,tak je datum tak jak předtím byl nahoře a ve stejném formátu.Nechci nikomu sahat do svědomí,ale když tam na SM někdo dává patch,tak by měl hlavně pro začátečníky k němu napsat co ještě k němu aplikovat,aby to fungovalo. S tím zavedením SKEY do telefonu nemáš pravdu,pro patchování stačí jen vygenerovat kody pro VKlay.Zavedením SKEY do founu si zpřístupníš třeba skryté disky atd.Jinak bych chtěl moc poděkovat Alkabovi a Jendovi 69 kteří mi v této problematice velmi pomohli  _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|