View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lprudky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 1:23 am Post subject: Pochvala |
|
|
Dobrý den, nebo uz rano .))
chci mooc pochvalit a podekovat vybaveni techto stranek ac jsem uzivatel telefonu siemens uz dlouho Siemens c35, M35, MT50, C55, M55 a nyni SL75, po asi dvou letech(co jsem si hral naposledy c MT50) jsem poreboval prehrat firware na M65 ac doba hodne pokrocila soft se mnohonasobne zmenil po nekolikahodinovem uskali,precteni tuny slov a proklikani se zde, jsem nalezl vse potrebne a ze toho nebylo malo, jenom prechod z canonu(nevim kolik to ma ted pinu) na USB kabel me dalo poradne zabrat, ted uz se do toho zmetka konecne nahrava nova a hlavne ceska verze FW50(me teda anglictina nevadi ale otcovy ano) tudiz nekolika hodinovy proces prokladany kafem a cigaretama neprisel vnivec
jeste jednom vam dekuji a tim ze je vse shomazdeno na jednom miste me ulehcilo praci
PS: jednu vitku a to zasadni bych prece jen mel, nevim ktery pako vymejslelo ty padajici vlocky(venku snezet stejne nebude) ty mojim ocim dali poradne naprdel a jestli se to da nekde vypnout, tak me to radeji ani nepiste .))))))))) |
|
Back to top |
|
 |
lprudky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 3:00 am Post subject: |
|
|
stejne je to na "*****" (pardon) winswup ani ten origo srac nefunguje komunikace probiha jedine s V-klay nebo x65flasherem, ale zase nevim jak udelat binarni archiv, no nic jdu hledat |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 9:57 am Post subject: |
|
|
Vlocky patria k sucasti vianocnej tematiky stranky. Nejde o to, ci vonku snezi alebo nie. A oznacovat administratora za paka a pouzivat ine vulgarizmy si nechaj pre seba nabuduce.  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 9:59 am Post subject: |
|
|
Hmm. Myslim si ze vlocky patria k vianociam a ked nesnezi tak aspon takto si sprijemnime xvile. A pre teba su vianoce asi len o darcekoch aj ked vianoce su uplne o niecom inom. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
roras začátečník

Joined: 21 Aug 2005 Posts: 34 Location: Chomutov, Severní Čechy
61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:44 am Post subject: |
|
|
jj vločky jsou pěkný, ale stránka Siemensmanie s vločkama vytěžovala procesor až na100% (vOpeře i vIE)  _________________ Hlavně když se kouří z hlavně. |
|
Back to top |
|
 |
lprudky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 11:43 am Post subject: |
|
|
ahoj je sice moc pekny jak mate vsichni hrozne radi zimu a atmosferu vanoc, ale jestli vam tu atmosferu delaji jen ty vlocky zde nebo kni markantne prispivaji tak je me vas ze srce lito, protoze jak jiste kazdy pochopil(asi vetsina co zde psala ne) neslo vubec o ty vločky, kdyby misto nich padaly trakare tak pro me to bude mit efekt stejne samozrejme se omlouvam zato pako nechtel jsem se nikoho dotknout ani urazit autoruv napad, ale v dobu kdy jsem to psal jsem byl jiz znacne unaven
vyreseno jeste ze existujou tyhle stranky |
|
Back to top |
|
 |
|