View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rohman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 29, 2004 6:37 pm Post subject: Přehrání FW u SX1 |
|
|
Mám problém,
telefon my po zapnutí hlásí: Apl. zavrena MSVServer! a pak se zhruba po deseti sekundách vypne!! Rád bych přechrál FW ale vůbec nevím jak nikdy jsem to nedělal a podle návodů na SManii nevim taky vůbec nic!!! Už jsem si ho i stáhnul jenomže PCčko telefon nedetekuje!! Poraďte!!
Dík Rohm _________________ Kdo to všechno ví, ať si sobě odpoví!!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Mar 30, 2004 5:40 am Post subject: |
|
|
Pokial tam chces nahrat original upgrade FW od Siemensu,tak Ta ten program sam prevedie celou instalaciou FW...len pre zaciatok.Musis pripojit zapnuty telefon bez SIM karty. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
BOB_BK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 08, 2004 10:25 am Post subject: |
|
|
Tiez som s toho upgradovania trochu vol a bojim sa ze pridem o moj phone. Takze ak si stiahnem FW so stranok Siemensu staci ak spustim .exe a ono to pojde samo, alebo ako to vlastne funguje?Z toho navodu na SManii som tiez magor ako kolega vyssie.A dalsia otazka, ak mam povodny neupraveny telefon (dovoz z Nemecka) mozem don naistalovat rovno FW verziu 7 alebo 8, alebo to musim postupne instalovat od najnizsich verzii? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Apr 08, 2004 12:34 pm Post subject: |
|
|
Ked spustis original FW od Siemensu,on Ta sam prevedie instalaciou. Mozes tam nahrat rovno FW08. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
rohman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 12, 2004 2:12 pm Post subject: |
|
|
Stejně jsem musel do servisu aby mi to přehráli!!! Mobílek totiž nešel ani zapnout!! Ale opraveno!!!
Teď mám jiný problém. Když spouštím javu tak mi to hlásí: Apl. zavřena MidpUi!! Nevíte co to znamená? Nespustím totiž jedinou Java aplikaci!!
Dík Rohm _________________ Kdo to všechno ví, ať si sobě odpoví!!! |
|
Back to top |
|
 |
omfo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 13, 2004 3:22 pm Post subject: |
|
|
Vetsinou se ten telefon nak da ozivit. Tak se toho tolik nebojte. I kdyz kdyz sem to zkousel poprvy tak sem mel taky strach. _________________ The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia |
|
Back to top |
|
 |
|