View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 8:22 am Post subject: Opakovaný alarm u S75 - problém |
|
|
Mám takový zvláštní problém. U S75 jsem si nastavil v kalendáři memo s alarmem. Opakování denně. Tato událost je natavena na 6:30, kdy je ještě telefon vypnutý.
V 6:30 skutečně mobil začne zvonit, ale když dám alarm vypnout, druhý den se už nic neděje. Po kontrole záznamu v kalendáři je pak vidět, že vypnutím alarmu v průběhu zvonění se vypne alarm úplně. To je dost nešikovné.
Když mobil ráno zazvoní, musí se dát "Dočasně vypnout" a vybrat "upozornit znovu za 24 hodin", což není moc inteligentní řešení.
Máte s tím někdo zkušenost? Spíš mám obavu, že se nejdná o závadu, ale o vlastnost
Díky za jakékoliv rozumné rady. _________________ Siemens C35i FW13 -> S45i FW4 (+ patche) -> S75 SW40+FFS+MAP |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|