View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
poly3232 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 6:26 pm Post subject: Blbne mi SX1 vlastne nejde zapnout |
|
|
Uz tyden mi nejde sx1 obcas nejde ani zapnout a obcas se nahodi na uvodni logo "semenes" a pak se sekne nebo se obevi bila obrazovk a pak nejde vypnout, leda vytahnutim baterie. Zkusil jsme uz vsecko co me napadlo napr. trojhmat nebo zkusit predelat FW mam 15 s pachem MIo 1,62 ale ten Fw mi nesel predelat protoze mi nejde nainstalit kabel poc se chova jako by kabel vubec neznal. Nevím co stím prosím o radu diky moc předem. [/b] |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 7:23 pm Post subject: Re: Blbne mi SX1 vlastne nejde zapnout |
|
|
poly3232 wrote: | Uz tyden mi nejde sx1 obcas nejde ani zapnout a obcas se nahodi na uvodni logo "semenes" a pak se sekne nebo se obevi bila obrazovk a pak nejde vypnout, leda vytahnutim baterie. Zkusil jsme uz vsecko co me napadlo napr. trojhmat nebo zkusit predelat FW mam 15 s pachem MIo 1,62 ale ten Fw mi nesel predelat protoze mi nejde nainstalit kabel poc se chova jako by kabel vubec neznal. Nevím co stím prosím o radu diky moc předem. [/b] |
Skus pouzit navod na oziveni,jinak nevim co by ti pomohlo  _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 10:22 am Post subject: Re: Blbne mi SX1 vlastne nejde zapnout |
|
|
yaqwsx wrote: | poly3232 wrote: | Uz tyden mi nejde sx1 obcas nejde ani zapnout a obcas se nahodi na uvodni logo "semenes" a pak se sekne nebo se obevi bila obrazovk a pak nejde vypnout, leda vytahnutim baterie. Zkusil jsme uz vsecko co me napadlo napr. trojhmat nebo zkusit predelat FW mam 15 s pachem MIo 1,62 ale ten Fw mi nesel predelat protoze mi nejde nainstalit kabel poc se chova jako by kabel vubec neznal. Nevím co stím prosím o radu diky moc předem. [/b] |
Skus pouzit navod na oziveni,jinak nevim co by ti pomohlo  | tak jestli mas s patchema tak jestli ti nechybej naky soubory na karte nebo v telefonu...nebo jestli je tam nemas naopak navic _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 10:41 am Post subject: Re: Blbne mi SX1 vlastne nejde zapnout |
|
|
Dan Kaser wrote: | tak jestli mas s patchema tak jestli ti nechybej naky soubory na karte nebo v telefonu...nebo jestli je tam nemas naopak navic |
jo,to by mohlo byt tim,ja si nevsim ze tam ma njejake patche _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Back to top |
|
 |
gamers.pc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 5:30 pm Post subject: Re: Blbne mi SX1 vlastne nejde zapnout |
|
|
poly3232 wrote: | Uz tyden mi nejde sx1 obcas nejde ani zapnout a obcas se nahodi na uvodni logo "semenes" a pak se sekne nebo se obevi bila obrazovk a pak nejde vypnout, leda vytahnutim baterie. Zkusil jsme uz vsecko co me napadlo napr. trojhmat nebo zkusit predelat FW mam 15 s pachem MIo 1,62 ale ten Fw mi nesel predelat protoze mi nejde nainstalit kabel poc se chova jako by kabel vubec neznal. Nevím co stím prosím o radu diky moc předem. [/b] |
uplně ten stejny problem  |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 5:41 pm Post subject: Re: Blbne mi SX1 vlastne nejde zapnout |
|
|
gamers.pc wrote: | Úplně ten stejny problem  |
A mas tam taky ty patche? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 8:00 pm Post subject: |
|
|
Kdybyste umeli cist tak vite ze muj multipatch nepotrebuje zadne soubory a pokud ten telefon nejde zapnout ani bez MMC tak doporucuju zkusit trojhmat. Podrobnosti o formatu trojhmatem jsou ve FAQ
EDIT: JJ, taky neumim cist, pokud nepomohl trojhmat a nejde prehrat firmware vidim to dost cerne. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Last edited by Mio on Thu Dec 28, 2006 8:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 8:03 pm Post subject: |
|
|
Mio wrote: | Kdybyste umeli cist tak vite ze muj multipatch nepotrebuje zadne soubory a pokud ten telefon nejde zapnout ani bez MMC tak doporucuju zkusit trojhmat. Podrobnosti o formatu trojhmatem jsou ve FAQ |
HMM,nechci byt drzy,ale oba jsme nepozorni,my jsi nevsimli ze multipatch nepotrebuje soubory a ty jsi si nevsim ze on trojhmat uz skousel.
Jinak se chci zeptat:Skousel jsi uz oziveni SX? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
Steje se chovala moje SX1 kdyz mi spadla na zem.
Pomohl mi kamos co ji prohnal horkem. Byl tam studenak jak sv*** _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 2:53 pm Post subject: |
|
|
WOW Lidi, díky moc. Měl jsem úplně stejný problém s SX1. A já DEBIL (jinak to neumím říct) jsem udělal milion věcí abych jí rozchodil. Všechno podle článku na oživení atd. atd.
A jediný trojhmat jsem nezkusil, ani nevím proč. No a teď jsem ho udělal a už v pohodě naběhla
Njn  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Pavel Bartošek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 6:02 pm Post subject: |
|
|
Asi před 2 měsíci jsem měl stejný problém,že nešel zapnout vubec,trojhmat nešel a obrazovka při zapnutí jen stmavla a hnet zesvětala,nešel ani připojit k PC,v servisu mi vyměnili desku a bylo to vyřešené  _________________ 5110__3310__SX1+512 A-Data FW15CZ |
|
Back to top |
|
 |
Martyone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
frogggg badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 12:32 am Post subject: |
|
|
Měl jsem stejný problém a v servisu mi řekli, že to je neopravitelný,ale že to prej nejspíš dělá procesor,ale měnit to nebudou, pač by to bylo nerentabilní:)Tak jsem ten foun vzal na praxi a půjčil si od mistra horkovzdušnou pájku a ten procesor pořádně prohřál,když to vychladlo,tak jsem to složil a telefon jede Zatim funguje 14 hodin...Už jednou jsem tento postup zkoušel a po 7 hodinách znova nefachčil.Bylo to tim,že jsem málo prohříval ze strachu že to zničim teplem,ale když už mi nic jinýho nezbylo,dal jsem tomu pořádně pohulit a ono to jede... _________________ Siemens S6 --> C10 --> C28 --> S55 --> SX1 black oxygen edition+512MB SanDisk+joy 6600+mio mod+8 patches,OC CPU 156 MHz/MMC 24MHz --> !Už zase žije! --> už zase nežije  |
|
Back to top |
|
 |
|