View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
peterxxx začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 5:09 pm Post subject: premenovanie cx65 na cx70 |
|
|
Po dlhom rozmýšlaní a odmietaní som sa rozhodol prerobiť si moju cx65ku na cx70. Stiahol som si zo siemensmanie potrebné programy, návody, firmware a pod. Išiel som podľa návodu a pomocou papuautils som si vygeneroval potrebné kódy a súbory. Súbor config.ini som skopíroval tak ako sa píše v návode do priečinka kde mám x65flasher a chcel som si ho premenovať na cx70. Pripojil som vypnutý mobil cez kábel na pc a spustil som x65flasher. Nastavil som si port a jeho rýchlosť, klikol som na connect a na mobile stlačil červené tlačitko. A vtedy mi to vyhodilo nové okno v ktorom boli štyri možnosti: Boot password - Generate, AllOpen, Patched bootcore a Boot pasword s mojim e-mai. A neobjavilo sa mi tlačítko advance ako sa to píše v návode, kde by som si mohol premenovať mobil. |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 5:54 pm Post subject: |
|
|
Skus si zaviest skey do telefonu a uz tam nebudes mat tie 4 ponuky.
Navod najdes tu na SM. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524&p=3
Hladaj text: "Nakoniec kliknite na tlačítko Vložiť SKey do telefonu"
Po zavedeni skey opät spusti x65flesher s pokacuj podla navodu, ci si si nasiel ty. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|